Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige verkoper. Verstand van zaken en zeer behulpzaam!.
Alle producten staan uitgestald. Geluidsstudio etc. aanwezig. Prima service! De jongeman die mij hielp was zeer behulpzaam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service met de hoofdletter S !.
Eerst erg goed voorgelicht en een aanbieding ontvangen via de Livechat, vervolgens ben ik rond gaan kijken naar de prijzen van andere aanbieders en wat bleek: PlatteTV had de laagste prijs. Vervolgens recensies gaan lezen op internet over PlatteTV.nl en dit gaf mij een goed gevoel. Zondag was het dan zover, mijn beslissing genomen en via de livechat gevraagd of de TV voorradig was in het filiaal in Nijmegen zodat ik de tv die dag nog in huis had, eerst kreeg ik het bericht dat de tv niet voorradig was maar enkele ogenblikken later kreeg ik het bericht dat ik de tv toch kon ophalen in Nijmegen. Vervolgens heb ik de bestelling via de chat gedaan en de tv in Nijmegen opgehaald, ik kreeg in de winkel nog voorlichting over de tv en de medewerker vroeg naar mijn wensen waaraan de tv moest voldoen. Hij bevestigde dat ik de juiste keuze had gemaakt maar vroeg toch of hij mij ook nog een andere tv mocht adviseren, uiteraard zei ik ja maar de tv die hij adviseerde viel buiten mijn budget (ik had mijzelf een maximumprijs opgelegd). De medewerker kon mij nog een korting geven maar mijn maximumprijs was te laag, toen toch besloten het model te kopen die ik reeds besteld had. Al met al heb ik meerdere malen (via de livechat en in de winkel) contact gehad met platte tv, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de medewerkers die echt voor je klaar staan en je graag willen helpen. Ga zo door PlatteTV ! Mocht ik in de toekomst wat nodig hebben dan zal ik hier zeker weer een aankoop doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig contact.
Betrouwbare informatie ( b.v dat zou ik niet doen ) en mooie korting. Vast aanspreekpunt geeft vertrouwen. Bestelling vlot geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige winkel met allemaal kwaliteitsproducten.
Mooie winkel waarin je op je gemak de diverse systemen kunt bekijken en belangrijk kunt vergelijken. m.n. geluidssystemen kun je niet van een plaatje kopen maar die moet je horen. Alle belangrijke merken zijn hierbij aanwezig in apart ingerichte delen van de winkel. Hierbij werd zelfs je favoriete muziek tevoorschijn gehaald om het systeem van je keuze te beoordelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
snelle en goede service en alles is zeer snel afgehandeld.
alles zeer goed en makkelijk te bestellen en een goede aflevering heel goede shop ga zo door en komen de afspraken exact en precies na
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service & snelle levering.
Aantrekkelijke prijs, snelle reactie via e-mail, goeie service. Geen inruilactie voor oude tv mogelijk, maar dan wel een gratis HDMI-kabel erbij geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Schrijf nooit reviews; Maar dit is een echte aanrader..
Ben zelf echte "Web-shopper" en als hobby voor beste deal te gaan. Door, bij doorvragen en bellen vele loze beloftes van andere "lage prijs webshop" met groot wantrouwen, ook hier nog even contact gezocht over product (Reciever). 1. Ze hebben mij super netjes aangehoord, geadviseerd en meegedacht, zelf 10 minuten voor sluitingstijd nog alle aandacht gegeven. 2. Geven ECHT reactie op contact en zijn ECHT te bereiken, via mail en telefoon, etc. 3. Hebben naast een web- een ECHTE winkel, waar ik ook helemaal blij van werd. 4. Hebben beloftes andere site nagegaan en toen overgenomen; zeer top! 5. Na definitief bestellen en betalen, nog ander qua model gezien en gevraagd of ik alsnog kon veranderen; was geen enkel punt. Kortom, als 'niet beoordeler', dit is "Een aanrader."
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
James, wederom bedankt voor je eerlijke advies!.
Voor de tweede maal een tv aangeschaft in de vestiging in Utrecht. Weer kon James ons voorzien voor eerlijk advies en een supergoede aanbieding. Voor ons is dit het vaste en zeer betrouwbare adres voor de aanschaf van een TV! James: dankjewel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, open, betrouwbaar!.
Goede en snelle respons op mail. Levering van alle producten binnen enkele dagen en uiterst vriendelijke koerier. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
goede winkel en service.
als wij wat kopen is het altijd platte tv in arnhem voorheen was dat fotobouw. wij komen al jaren in deze winkel . je wordt er goed geholpen en er wordt goed uitleg gegeven over producten die je wilt kopen of informatie over producten. ze nemen de tijd voor je en ze zijn altijd vriendelijk. het is een geweldige winkel en hele fijne personeel .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super.
Zeer goede prijs en kwaliteit voor mn heos1...echt zeer tevreden...jammer dat postnl vertraging had wegens pinksteren maar daar kan plattetv niks aan doen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en duidelijk.
Gemakkelijk en overzichtelijk,ruim en netjes. Service weet ik nog niet,tv moet nog bezorgt worden. Nette verkopers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel .
Fijne service , verkoper liep keurig mee naar auto om te helpen. Echte laagste prijs garantie . Gezelllige zaak met mooie uitstraling. Zeer tevreden geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Goed geholpen, ze luisteren naar wat je wilt en houden rekening met je budget. Heel vriendelijk personeel! Heel erg tevreden over ons product en over deze winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
De persoon M is zeer vriendelijk professioneel, en zou ik zeker aanbevelen aan anderen, is ook voorzichtig in huis met je inboedel, ook belangrijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs op de buitenkansjes!.
Bij plattetv.nl uitgekomen op basis van de scherpe prijs die ze hadden op de tv die ik voor ogen had. €300.- van de prijs af voor een tv die retour gestuurd is. Zeker aan te raden om naar zulke aanbiedingen te zoeken. Dit zijn de leuke buitenkansjes!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
goede service .
snelle en goede service via de live-chat. snelle levering meestal gratis, zeer scherpe prijzen. gaan ook flexibel om met de bezorgtijden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-06-2017
Totaalbeoordeling:
van bestellen tot levering is de service geweldig.
tijdens het oriënteren bij platte-tv kun je live vragen stellen welke gewoon prima worden beantwoord ook kreeg ik er een leuk presentje bij de tv dus alweer super van platte-tv en voor dt er word geleverd word je stap voor stap op de hoogte gehouden dus je hoeft je niet af te vragen hoe en waneer dus gewoon een super service die ik zeer kan aanraden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
leuke spontane medewerkers en snelle afhandeling.
wilde in de winkel kopen en kijken daarna gelijk gekocht ideale situatie online zoeken en in winkel halen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Op de valreep van sluitingstijd maar gewoon onwijs welkom.
Op de valreep van sluitingstijd kwamen we aan bij Platte tv Utrecht en werden daar geholpen door Danny. Geen enkel moment was het een probleem dat het sluitingstijd was en we werden dan ook zeer uitgebreid geholpen. Onze keuze was van te voren al duidelijk maar Danny wist ons te voorzien van nog meer informatie dan we al wisten over de betreffende tv en de "musthaves" om te installeren. Goede service, vriendelijke Nerds ( sorry Danny ;-) ) en helemaal blij de winkel weer uit!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
143
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |