Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
goedeserves.
ik heb mijn tv op vrijdag 02-06-2017 bestelt en ik had af gesproken via de mail dat hij op vrijdag 09-06-2017 werd geleverd en hij was er ook op die dag dat is heel goed van jullie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service !.
Prima shop. Op vele manieren bereikbaar (telefonisch, Whats app en mail) en goede service! De tv is ook heel snel geleverd. Top !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en professionele service.
Via via gehoord van deze winkel ben gaan kijken en zag en netje uit. De medewerkers waren vriendelijk en hadden verstand van zaken. Ik werd goed te woord gestaan en mijn wensen werden aangehoord en daarop kreeg ik diverse adviezen die ik in andere winkels niet gehoord had. Uit eindelijk een prachtige tv gekocht met hele mooie korting.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service zowel online als tijdens installatie aan huis.
Eerste keer dat ik iets besteld heb via de Livechat, een goede ervaring. Wist van te voren wat ik wilde hebben, maar helaas zijn de 'Installatie aan huis' opties niet selecteren via de website. Maar via de Livechat was dit snel geregeld en kan gemakkelijk vragen worden gesteld. De installatie aan huis was ook goed, oude tv en beugel van de muur gehaald, nieuwe mooi opgehangen, hier wordt tijd voor genomen. Daarna de tv gekoppeld met de versterker, hiervoor waren nieuwe hdmi kabels nodig, had er even niet aan gedacht dat voor 4K hdmi v2.0 kabels nodig zijn. Gelukkig had hij genoeg van die kabels bij zich, deze kon apart via iDeal gekocht worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer correct geholpen !.
Goed advies, en prettig geholpen. De verkoper lichte ook toe, waarom ik beter voor een ander toestel kon gaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Ja, ik beveel deze shop aan.
Zeer uitgebreide collectie. Je kunt op je gemak alles goed bekijken. De verkoper nam echt de tijd voor ons en was zeer deskundig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijkheid en service uitstekend.
Ik heb mijn nieuwe Smart TV van Samsung niet via de site besteld. Ik ben naar de winkel in Presikhaaf gegaan. Ben daar geholpen door Ronald, prima vent! Duidelijke uitleg, advies en heeft verstand van zaken. De smart TV werd thuis netjes afgeleverd. Aangesloten bleek de smart TV problemen met het geluid te hebben. Bij hoge volume kraakte het geluid en je hoorde harde tikken, na enkele minuten viel het geluid gewoon uit. Gebeld naar de winkel en uitgelegd wat het probleem was. Enige minpuntje is dat je wel dat je lang moet wachten totdat je iemand aan de lijn krijgt (verbeterpunt;-)). Eenmaal iemand aan de lijn, probleem uitgelegd, en een aantal oplossingen werden aangedragen maar die hielpen niet. Ik gaf al aan dat het aan de TV zelf lag. Na de oplossingen te hebben geprobeerd die niet hebben geholpen, is er besloten om de smart TV om te ruilen zonder enige kosten. Ik werd netjes gebeld door de planner wanneer het mij uit zou komen om de Smart TV om te ruilen. Datum geprikt en zo gezegd zo gedaan. De Smart TV doet het nu uitstekend. Even een tip je moet wel voordat je gebruik kan maken van de afstandsbediening, even opnieuw moet repairen. De toetsencombinatie staat in de afstandsbediening (heel handig). Al met al zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van PlatteTV.nl. Zeker een aanrader voor als je een nieuwe Smart TV wilt aanschaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Hele fijne winkel!!!!.
Er wordt tijd genomen om advies te geven en echt naar je wensen te luisteren. Uiteindelijk wamen we bij een goedkopere tv uit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
UITSTEKENDE VOORLICHTING.
Werden uitstekend voorgelicht over de nieuwe Samsung TV. Werden door deskundig personeel op een rustige manier geholpen. En kunnen de TV eventueel binnen 21dagen ruilen als de TV niet mocht bevallen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima afhandeling en service.
Prettige en snelle communicatie. Na insturen van verzoek tot een betere prijs, heb ik een afslag gekregen en TV direct besteld. Verdere afwikkeling was prima en zoals besproken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-06-2017
Totaalbeoordeling:
Alles perfect!.
Top service, goede heldere communicatie en veel communicatiemogelijkheden. Laagste prijs die ik op internet kon vinden. Ben erg tevreden. Aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie service.
Bij mijn bestelling ging er iets iets mis met mijn browser waardoor ik drie ! ordernummers aangemaakt had ipv 1. Even een belletje naar PlatteTV.nl en de orders werden geannuleerd en vervangen door 1 nieuwe. De volgende dag had ik mijn Sonos speakers in huis. En de prijs was ook nog eens lager dan in andere winkels!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, helaas niet van PostNL.
De online service erg tevreden, de tijd en het advies wat ze je geven alsof je echt in een fysieke winkel staat en niet online koopt. Echt plus punten voor deze top service. Helaas was verschil in jullie externe bezorgdienst en jullie service erg te merken en was dit Wen slechte match.! PostNL mag hun service verbeteren hier kan plattetv.nl helaas niks aan doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
perfect .
in nijmegen in de winkel geweest prima uitleg gehad en na er een dag oven gedacht te hebben via de site de tv besteld zoals belooft de volgende dag geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
Goede service, vriendelijk personeel. Al meerdere keren producten hier gekocht en altijd alles naar tevredenheid. Het personeel geeft ook goede adviezen en heeft verstand van zaken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
alle tijd voor je.
Prima shop. Goede bediening op alle vragen een duidelijk antwoord. Niet duuder willen verkopen alsdat je budget reikt. Na 1 uur nog even vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Een goede en duidelijke eepsitr.
Ten eerste is het wat eng om een tv online te bestellen. Dus ik was wat sceptisch toen ik de tv daar had besteld. Maar ze houden je goed op de hoogte van jouw bestelling.via mail.toen mijn tv hier op zaterdag kwam. Was alles prima in orde zelf de doos was in goede staat. Dus bij deze hebben ze aan mij een vaste klant als ik in de toekomst nog wat ga bestellen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop play1 en diverse tv's.
Hele goeie service en hele snelle levering. Wij hebben Via de chat of Whatsapp goede deals weten te maken. Kortom, wij weten geen negatieve punten te noemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkennis.
Ik heb via google deze website gevonden, daar ik een 32inch tv van Samsung zocht en heel snel bij hun terecht kwam. We zijn vervolgens naar Utrecht gegaan en kregen daar met Danny contact en met de nodige vragen en antwoorden vooral op het technische vlak (vakbekwaamheid) hebben we er 2 gekocht. Na een paar weken kwamen we er achter dat we toch in ons voeteneind tv lift een grotere konden plaatsen en na telefonisch contact met Danny gehad te hebben was dit totaal geen probleem en werden dat de 40inch uitvoeringen. Na enige uitleg over de soundbars hebben we een Denon HEOS Home Cinema Soundbar erbij genomen met een leuke korting voor in de huiskamer. Afgelopen week 8-6 zijn we naar Utrecht geweest en hebben Danny voor advies gevraagd voor de 55inch beugel voor de Samsung tv om op te hangen, ook hier weer de technische uitleg voor de ophangbeugel voor de soundbar en hebben deze gekocht en is inmiddels geleverd per post de volgende dag. Wat een services geeft deze winkel. Ik geef ze een dikke 10. Toppers zijn het daar allemaal.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service .
Een winkel met een groot aanbod van tv's en een goede service en deskundig advies, En een snelle reactie via email.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
144
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |