Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige sevice.
Er wordt wel eens gezegd de klant is koning, nu zo heb ik het ervaren, geholpen als was ik een koning, niets is hun hier teveel en in een heel ongedwongen sfeer, met een grapje en een grolletje een fantastische deal kunnen maken, kom graag weer terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-06-2017
Totaalbeoordeling:
goed geinformeerd.
Ik zie mezelf als een problematische tv aankoper maar met Marco's antwoorden op al mijn vragen kwamen we er snel uit. Bedankt Marco. Aflevering was ook prima
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel & vriendelkj personeel.
het advies is prima en de prijs en service helemaal top! Voor de nabestelling een keurig belletje ontvangen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede inruil, snel geleverd..
Contact over inruil van mijn oude tv ging via e-mail razend snel. Kon de nieuwe TV de volgende dag al ophalen in Utrecht. Snel en vriendelijk geholpen daar. De TV is top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede inruil, snel geleverd..
Contact over inruil van mijn oude tv ging via e-mail razend snel. Kon de nieuwe TV de volgende dag al ophalen in Utrecht. Snel en vriendelijk geholpen daar. De TV is top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-06-2017
Totaalbeoordeling:
Weer een tevreden klant..
Snelle reactie op mijn mail, correcte correspondentie, vakkundig advies in de winkel, behulpzaam met het laden van de spullen in de auto.... en ja... ook nog een scherpe prijs. Bedankt heren.....
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijkheid ten top.
Door de uitgebreide en gebruikersvriendelijke webside ben ik blijven steken bij platte tv. Daarnaast heb ik door de livechat nuttige info gekregen waardoor mijn keus om bij platte tv een tv aan te schaffen gauw genomen was. Wat simpel en eenvoudig kan het zijn. Topper. Naar de winkel gaan was geen noodzaak meer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service bij Platte TV.
Prima winkel ziet er keurig uit. Prima geholpen door Björn, Goede duidelijke uitleg gegeven over de verschillen van diverse Tv's.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Door grote pinksterdrukte bij Post.nl is mijn tv een dagje later gekomen, maar wel op het tijdstip dat ik wilde. Daar heeft Platte Tv voor gezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
prachtig .
geweldige ruime en overzichtelijke winkel met vriendelijk en hulpzaam personeel een zee aan aanbod van tv s.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service .
Meest aantrekkelijke prijs ten opzichte van de andere webwinkels, goede en snelle service tijdens de chat functie!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Handig die Chat!.
Nadat het eventjes wat mis ging met contact via de mail (geen reactie mee) werd ik via de chat erg snel en goed geholpen. De uitgekozen tv was niet op voorraad (en aangezien mijn tv stuk was en ik dus graag dezelfde dag een tv wilde) dus de medewerkster hielp me met het bekijken van andere opties. Ook nog een leuke korting op de uiteindelijk uitgekozen tv, dus helemaal prima! Het enige dat de medewerkster vergat me te vertellen is dat ik in de winkel niet kon pinnen, maar de transactie via Ideal zou gaan op een computer in de winkel... Maar dit was verder geen probleem voor mij.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en scherpe prijzen.
Even chatten, scherpe aanbieding, bestelling dus direct geplaatst via chat medewerker van Plattetv.nl en volgende dag geleverd. Prima.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Meer dan uitstekend.
Bestelling zeer vlot en eenvoudig en de service meer dan goed, zoals het eigenlijk overal zou moeten zijn. Zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-06-2017
Totaalbeoordeling:
Beste web winkel tot nu toe.
Goede klantvriendelijkheid. Communicatie is snel en ik kreeg goede advies. Ook hele hoge kortingen! Was ik heel blij mee. Alleen jammer dat het een dag duurt voordat betaling binnen is. Hoopte dat hij dezelfde dag nog verzonden werd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service prima. Goede uitleg, info en advies bij contacten.
Op zich mooie prijs nog eens verlaagd door een aktieprijs. Vlotte levering. Goede hulp via telefonisch contact en via LiveChat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede ondersteuning bij het maken van de juist keuze..
Mijn oude TV was aan vervanging toe. De TV met de uitgebreide specifieke wensen die ik had paste helaas niet binnen mijn budget. Samen, in overleg, hebben we enkele wensen geschrapt van mijn wensenlijstje en zijn uiteindelijk op een betaalbaar model uitgekomen. Dank voor het uitgebreide overleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Eerder al contact gehad met een verkoper om een nieuwe tv aan te schaffen, samen er uit gekomen om de beste tv er uit te halen. En natuurlijk vandaag alles afgehandeld. Beste manier voor montage doorgenomen en natuurlijk nog een extra bijgekocht. Na de aankoop loopt de verkoper zelf mee om de tv in de auto te zetten en een fijne dag toe te wensen. Al met al, prima geholpen en een top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
prima geholpen.
site was werkt prima met de geboden zoek en vergelijkfucties . Op contact via de mail werd vlot gereageerd en wanneer later bleek dat het bestelde product helaas niet meer leverbaar was werd een ander (duurder) product aangeboden voor dezelfde prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Heb gekozen voor deze winkel omdat ze groot aanbod hebben in verschillende merken tv's. kreeg koffie aangeboden omdat erg druk in de winkel waardoor ik even moest wachten. Ben erg vriendelijk geholpen door een medewerker. Je merkt dat het personeel veel kennis heeft over de producten die ze verkopen. Heb je vragen over een tv ga naar de winkel ze helpen je graag verder bij het maken van de juiste keus. Ik zelf heb LG49UJ670V gekocht en ben zeer tevreden!!! Geweldige winkel met super service!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
145
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |