Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, klein puntje waar je ook niets aan kunt doen.
Gewoon goed en netjes geholpen. Setje bouten gekregen omdat die standaard niet bij de tv geleverd worden en ook niet overal te verkrijgen zijn. Tv was alleen zo nieuw dat er nog weinig ervaring was denk ik, bouten waren net een mm telling. Maar die ringetjes had ik zelf wel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Bij een goed chat-gesprek de juiste informatie gekregen.
De shop lijkt prima, het product (TV) is op moment van deze review nog niet geleverd, maar ik heb er vertrouwen in. Over nazorg kan ik dus nog niets zeggen. Voorlopig gewoon een score van 10 omdat het contact tot nu toe prima is verlopen. Ik mis helaas op de website een overzicht van "buitenkansjes", of heb ik niet goed gezocht?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service met een goudrandje.
Deze week voor het eerst bij PlatteTV op Presikhaaf (Arnhem) geweest. Hier zijn we warm ontvangen en goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe televisie. Het draait niet alleen om het product wat verkocht moet worden, maar er werd ook op een professionele manier meegedacht over de aansluitingen hier omheen om te zorgen dat wij thuis optimaal kunnen genieten van onze aankoop. Voor een volgende aankoop zou ik hier zeker weer terug keren! Bedankt PlatteTV!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-06-2017
Totaalbeoordeling:
Winkel die doet wat het beloofd.
Deze winkel komt zijn beloften na. Levering netjes op tijd. Na de levering nog netjes informeren of alles goed verlopen is. Kortom, ze verdienen een pluim!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte uitleg in de winkel en een goede installateur.
Hele goede uitleg in de winkel. Danny wist duidelijk waar hij het over had. Heel goed verhaal. Door hem besloot ik ook een grotere tv te kopen dan ik van plan was. Naast een gied verhaal ook nog een goede verkooer
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goedkoop en geweldige service.
Ik kreeg een goede prijs voor mijn oude toestel. Voor de rest heel plezierige contact gehad met de klantenservice en bovendien heel snel in het terug reageren. Voor de rest een ruime keus en deskundig personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle Service.
Heb voor de winkel gekozen voor zijn assortiment en snelle email service op 2de pinksterdag, via email voor een vakantiedeal prijs en daarna via email de tv besteld. Snelle reactie via mail en de volgende dag opgehaald in de winkel Nijmegen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeker een goeie aanrader!!!.
Gewoon super, je wordt geholpen op een top wijze je krijgt binnen 10 minuten antwoord op je vraag of opmerking en dat is goed vandaag ook een vraag over een vertraagde levering gesteld niet afgewimpeld maar antwoord gehad en er is uiteraard na de reden gekeken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service zijn geweldig 10 met een griffel.
Ik ben zeer goed geholpen verkopers zijn zeer attent en behulpzaam ,wat ze me hebben toegezegd zijn ze ook netjes na gekomen dus een echte dikke duim.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntend!.
Wij hebben hier al meerdere malen een aankoop gedaan. De service is nog steeds top en ook de know how van de medewerkers is zeer goed te noemen. Er wordt hier niets opgedrongen alleen met raad en daad ter zijde gestaan. Compliment een dikke 10 met name Ralf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Tv , Deal , Service.
Eerlijk is Eerlijk ze hebben mij goed en EERLIJK behandelt ondanks dat er iets niet goed was gegaan ( bij Hun) hebben ze het HEEL GOED GEDAAN vind ik ! Ben ook in een winkel geweest ivm POSTNL en ze hebben het voor mij kunnen oplossen ,waardoor ik tenminste weer op de juiste stand was . Ik was verrast in de winkel , want er waren meer dingen te koop die ik daar niet verwacht had . Ik hoop dat ik niet zo snel weer een nieuwe tv nodig heb maar zou zeker weer daar eerst infomeren .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uiteindelijk prima geregeld.
Dit is inmiddels mijn derde aankoop bij PlatteTV; Twee TV's en een receiver set. Telkens weer een uitstekende service en een goede prijs. Bij mijn laatste bestelling was er wat verwarring omdat ik niet het geijkte proces wilde volgen van bezorging, maar toch (sneller) af wilde halen. Na hulp van o.a. de livechat is alles toch prima in orde gemaakt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
prima.
ze belde voor de afspraak op 2e pinksterdag om d te plannen, prima op tijd aanwezig. alles netjes opgerumd en prettige samenwerking wij bedanken u
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf met super service.
Super bedrijf met goede service en de inruil mogelijkheid is ook een mooie optie. De bestelde spullen worden ook super snel geleverd. Ook de chatbox om vragen te stellen werkt perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service .
TV. had een kapot scherm. Door de goede service had ik binnen een paar dagen een nieuwe TV. Omdat ik ook een verzekering afgesloten had bleef dat er toch buiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en fijne communicatie!!.
Na live chat gebruikt te hebben tv aangeschaft. Fijne communicatie met naamgenoot. Onderhoudsset gratis gekregen. Fijn bedrijf waar ik in de toekomstgebruik van zal maken!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Ik heb hier onlangs een nieuwe LED 4K Ultra HD TV besteld en ben zeer te spreken over PlatteTV.NL. Zij hebben mijn bestelling snel en vakkundig verwerkt. De bezorging ging geheel volgens afspraak. Gedurende het gehele bestelproces, wordt je goed geïnformeerd over de voortgang, zodat je weet wat de status is. Je merkt dat PlatteTV.NL oog heeft voor haar klanten en hier naar handelt. Al met al een zeer vakkundig en betrouwbaar partij.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima shop.
Prima geholpen .Niet gelijk een verkoper om je heen dus rustig kunnen kijken en zodra Er een verkoper nodig is staan ze voor je klaar. Minpuntje dat ik moest betalen voor gebruik VISA
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Verkopers die meedenken.
Ik was opzoek naar een goede soundbar voor mijn TV. Na eerst een online te hebben gekocht in de prijsklasse 200 - 300 ben ik toch terug gegaan naar de winkel omdat ik niet tevreden was over de lage tonen van het product. Hierbij ben ik vervolgens heel erg goed geholpen door een medewerker van Plattetv.nl waarbij hij heel goed meedacht welk product de kwaliteit kon leveren die ik wilde hebben. Ik heb een goede demo in de winkel gehad met uitleg en heb nu een product staan waar ik zeer tevreden mee ben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede chat over details en prijsdeal.
Snelle beantwoording van mij vragen/details en een goede deal gedaan met een prima extra verzekering voor 3 jaar. Advies over schoonmaken en middelen perfect.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
146
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |