Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Nog nooit eerder meegemaakt!.
Door onderzoek van een vriend van mij zijn we uiteindelijk bij jullie winkel gekomen. Na eerst telefonisch contact te hebben gehad met ...., zijn we afgelopen zaterdag naar Utrecht gegaan. De uitleg, de kennis en het enthousiasme van .... heeft ons overtuigd in de keuze die we hebben gemaakt. We hebben direct 2 tv's gekocht!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
prima service.
Goede en snelle service. Een complete Sonos set besteld via email, maar bij afhalen was de order er nog niet. Geen probleem, alles op voorraad en direct uit het magazijn gehaald. Ook het omruilen van kleur was geen probleem.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs na inruil oude tv en goede service.
Via de website van PlatteTV.nl heb ik een mail gestuurd dat ik mijn oude TV in wou ruilen voor een nieuwe Samsung 49KS8000. Na een paar minuten had ik een mail terug met een zeer goed inruilvoorstel. De TV zou op dinsdag worden geleverd door Post.NL helaas werd dit op woensdag pas geleverd omdat Post.NL wat problemen had met de leveringen. PlatteTV.nl kon hier niets aan doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en op elke vraag goed en snel antwoord.
Goeie tent!!! Ik je wordt snel vriendelijk en met alle nodige uitleg geholpen. In goed overleg is veel mogelijk bij dit bedrijf! Raad het meer mensen aan..
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Superwinkel.
Superwinkel, enthousiaste en vriendelijke medewerkers die meedenken en zo een leuke deal kunnen sluiten......
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
goede voorlichting.
Heb goed advies gekregen. Twijfelde tussen 2 merken, maar de keuze was uiteindelijk niet moeilijk. Bovendien werd de tv naar de auto gebracht, wat ik zeer waardeerde.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
een tv met service er om heen !.
alles ging perfect en snel, van vraag voor inruil oude tv tot bestelling en levering tot in huis. vriendelijke chauffeur die meehielp met controleren op juiste tv etc. door alle extra's die platte tv aanbied, durfde ik nog wel een keer online aankoop aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede klantenservice !.
Goede klantenservice, alle vragen die ik had hebben ze kunnen beantwoorden, Erg vriendelijk aan de telefoon. Top !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Netjes geholpen.
Mooie shop, alleen een beetje rommelig ivm het mooie weer en de verkoop van de bbq's. Ook werd mij een converter aangeraden omdat mijn tv coax is, maar ik krijg mijn nieuwe Sonos niet aangesloten op mijn TV, dus moet vandaag even met jullie bellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Ondanks drukte alle tijd en aandacht.
Kwam op aanbieding website af maar deze was er niet, een ander model aangeboden, helaas iets duurder, maar hij ging uit zichzelf al kijken of hij toch niet nog niets met de prijs kon doen. Maar helaas!! Toen wel de cover voor de helft van de prijs gekregen. Hij had ook ondanks alle drukte alle tijd voor je. Je voelt je dan echt klant is koning.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen door de medewerker. Klantgericht.
Pas LG oled gekocht en ook dat ging perfect. Kennis van de producten staat op hoog niveau in deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service die gericht is op persoonlijke wensen.
Naar de winkel van plattetv.nl Utrecht werd daar vriendelijk welkom geheten na wat vragen over en weer de juiste tv gevonden die bij me past. Ook bij aflevering ondanks post.nl hebben zij goed opgepakt en alsnog de tv zsm bij mij thuis nu ingbruik nog wat vragen geen nood ook telefonisch helpen ze je uit de brand kortom ben dik tevreden een graag houden deze service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Alweer een geweldige service!!!!.
Mijn tweede tv alweer gekocht bij deze geweldige winkel. De eerste keer al super geholpen door D destijds in de winkel in Arnhem. Nu zag ik na wat contact via de chat en speurwerk op de site dat hij inmiddels in Utrecht werkt. Vanuit Ede maakt dit voor mij kwa afstand weinig uit. Na een telefoontje naar de winkel kreeg ik D persoonlijk aan de telefoon hij vroeg me om langs te komen in Utrecht omdat we er zeker wel uit konden komen samen, en adviseerde hij me een shirtje aan te doen, dit was zeker nodig. Zo heet als dat het boven in de winkel was zo heet heeft hij een mooie combi deal voor me gemaakt. Ik had bij binnenkomst twee tv modellen in mijn hoofd en de verschillen van deze modellen werden me bij binnenkomst gelijk haarfijn en zonder op een kaartje te kijken uit gelegd. Dit zegt mij als consument dat deze jongens liefde en passie voor het vak hebben. Ik kwam voor een tv maar liep de winkel uit met een super tv en een flinke upgrade van mijn Sonos set. Ook de andere personeelsleden waren keihard aan het werk en ondanks de hitte allemaal super vriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijk advies.
Na al enige informatie via de chat te hebben ontvangen, naar de winkel in Utrecht gegaan om de televisie te zien en mij verder te laten adviseren. Ik werd hierbij goed en prettig geholpen. Er werd eerlijk geadviseerd en niet meer 'aangesmeerd' dan mijn wensen waren. Een goed gevoel bij deze aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige deal binnen 3 uur.
Samsung UHD LED tv telefonisch gereserveerd en zelf afgehaald in Arnhem. Alles perfect geregeld en binnen een half uur weer op weg naar het mooie drenthe. Super geregeld en afgehandeld, nogmaals bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Een mooie winkel waar je nog echt goed zaken kunt doen en waar service hoog in het vaandel staat. Ik heb na goed advies Sonos play 5 gekocht tegen een concurrerende prijs tov andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
GEWELDIGE SERVICE.
Ik vind het een hele mooie zaak en hebben alle Oled TV's en heb ook een gekocht en M. heeft het geinstaleerd maar hij heeft mij eerder gebeld dat hij wat later zou komen omdat hij in de file stond dat vond ik heel netjes en toen hij hem ging aansluiten nam hij voor mij alle tijd om het uit te leggen en was super beleefd dus alleen maar lof voor de verkoper J. en de monteur M. SUPER
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen.
Geweldig geholpen ,prima opstellingen om het geluid te horen en te beleven , goed om de verschillende opstellingen te proberen voor de juiste aanschaf
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Goede uitleg en demonstratie over het aan te kopen product en goede inruilprijs oude product. Ga zeker voor uitbreiding weer langs bij platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
We zijn super geholpen door platte tv in nijmegen het was zeer snel opgelost en dan de service voor een niet geleverd product mee te geven prima geholpen
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
147
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |