Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super Service na sluitingstijd.
Min of meer toevallig terecht gekomen in de winkel,normaal koop ik elektronica via het web. Ik kende platte-tv alleen van vergelijkings sites. Maar wat een geweldige ervaring! Precies de juiste informatie, niet veel marketing prietpraat en naar mijn mening eerlijk advies. En niet te vergeten een mooie prijs. Alle extra accessoires passeerde de revue waarvan ik er enkele aangeschaft heb, ook hier weer geen onnodige druk om toch maar die "superkabel" te kopen. Uiteindelijk tot na sluitingstijd bezig geweest om de koop af te ronden. Al met al een goede keuze om toch bij een winkel te kopen. (bezorging is toch gratis dus sjouwen hoeft niet)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service!.
Een tv gekocht online met behulp van de chat. De chatter reageert snel, neemt de tijd voor je en geeft super advies. Toppers!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede digitale service!.
Via Tweakers.net met PlatteTV in aanraking gekomen. Ik heb a.d.h.v. een lopende actie een leuke aanbieding gekregen voor de Sony tv waar ik naar op zoek was, erg goed geholpen door medewerker Tim. Alles ging via email, daar kwam niets in tekort. Zelfs extra informatie en service toegezonden gekregen. De levering was ook prima op tijd. Snel de tv uitgepakt en uitgeprobeerd, super aankoop. Kortom, top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-06-2017
Totaalbeoordeling:
prima advies via chat.
via de telechat heb ik samen met een medewerker de beste oplossing gevonden voor het ophangen van mijn TV, die ik ook bij PlatteTV.nl heb gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Ik weet waar ik moet zijn..
Wij wisten niet dat er een winkel in de buurt zat, dus maar eens kijken. Wij moeten eerlijk zeggen, super service, prettige medewerkers, fijne zaak waar ze ook met je meedenken. Wij gaan genieten van onze Sonos apparatuur, gekocht met een mooie aanbieding.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend alternatief!.
Dit is een nog een bedrijf waar de klant koning is! Prima service en persoonlijke actiekorting. Zowel via de chat, telefonisch als persoonlijk contact mee gehad. Alles wat uitstekend. Ik ben erg blij met dit bedrijf! Absoluut een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super service .
Ik was nieuwsgierig naar de prestaties van de nieuwe soundbar van HT ST5000 van Sony. Doordat het product nieuw is was deze nog nergens te testen of te beluisteren. Via de contact service van platte TV is mij aangeboden om het product aan te schaffen en vervolgens 14 dagen thuis te testen. Dit vind ik super service. Helaas voldeed de soundbar niet aan mijn verwachting dus heb ik hem na een dag teruggebracht. Hierbij heb ik ook nog advies gekregen voor een volgende aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Schitterende Samsung TV snel geleverd voor mooie prijs.
Duidelijke webshop en ook de chatfunctie is erg waardevol. Daarna via mail perfecte en snelle afhandeling.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
goed geregeld.
nieuwe sony tv met sound bar gekocht in winkel breda zeer vakkundig geholpen en netjes te woord gestaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Gisteren een nieuwe Lg Oled tv gekocht zeer goed geholpen en een hoge inruil van mijn oude tv gehad, deze zaak is zeer aan te bevelen bedankt Oscar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Bijzonder prettig contact en advies.
Met twee verschillende medewerkers chat sessies gehad, beide zijn zeer positief verlopen. Dit heeft wederom geleid tot de aanschaf van een TV bij PlatteTV. Er wordt netjes gecontroleerd of het artikel op voorraad is als je het meteen wilt ophalen, de voorraad indicatie op de site bij sommige filialen was althans in mijn geval niet up tot date. Verder niets dan tevredenheid mijnerzijds !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Phillips ambilight tv.
Phillips tv gekocht erg blij mee snelle service,en goed geholpen, veel vragen beantwoord, min puntje dat ze met post NL de tv verstuurd hebben, heeft heel mijn zaterdag verpest om dat ze hun levertijd niet nakwamen, voor de rest super blij met mijn tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service voor deze dommerik.
Deze kneus kocht onlangs een gloednieuwe tv. En rommelde de dag erna wat met zijn paneel omdat deze last had van backlight bleeding. Resultaat: een kapotte gloednieuwe tv. Bij PlatteTV Arnhem konden ze er wel om lachen, leefden ze met me mee en gaven ze vervolgens een flinke korting op een nieuwe. Erg coulant. Bedankt Paul!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service is super.
Ik heb de tv in de winkel gekocht, maar wel thuis laten bezorgen. De service was super. Ik werd gebeld dat de bezorger iets later zou zijn en de jonge man was uiterst behulpzaam en geduldig. Hij loste bovendien een probleem op met mijn LOGOS systeem( dat ik elders kocht) Ik ben een tevreden klant! Wat een service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend service.
Product beschrijving komt overeen met mijn verwachtingen. Uitstekend service op de gekozen datum geleverd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snelle levering.
Donderdag besteld mijn heos set na een duidelijke chat met Ivo en ontvangen op vrijdag de dag erna ,wie dat is snel ! Dank je voor de snelle levering!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Nog steeds geweldige service.
Wederom aankoop gedaan bij platte tv, personeel buitengewoon behulpzaam en men weet waar men over praat. Prima advies en niet van alles aan willen smeren! Wij zijn blij met platte tv en zullen bij onze volgende aankoop hier zeker weer naar toe gaan. (Ondanks de afstand) Ga zo door mannen van platte tv Breda met name Ralf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede service!.
Dit is onze tweede keer, dat wij een TV hebben gekocht bik PlatteTV. Ook deze keer zijn wij super goed geholpen door de medewerkers! Deze keer hebben wij gekozen voor de ophangservice voor onze Sony KD-65XE9005. Ook dit is erg goed verlopen en zeer professioneel te werk gegaan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed vakmanschap en service!.
Winkel is goed opgebouwd. Schoon en netjes, Vriendelijk en behulpzaam personeel, Aandacht voor de klant, luistert goed naar de klant zn wensen en geeft goed advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
hele goede service.
wij kopen al jaren bij deze winkel en dan bedoel ik meer als 20 jaar heeft wel een andere naam gekregen maar het is een hele goede zaak!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
148
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |