Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
In de winkel in Utrecht heeft J*** me vriendelijk en deskundig geadviseerd. Mijn aankopen zijn vervolgens snel geleverd en geïnstalleerd door M****, die dat niet alleen vakkundig heeft gedaan, maar ook zeer vriendelijk was.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
Beste prijs, snelle levering en zelfs lifetime support!!! Product nu een week in gebruik en werkt goed, ik zal bij volgende aankopen zeker weer naar plattetv.nl gaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
niet duur en geweldige service.
ik heb voor deze shop gekozen om dat hij goed koop is en gebruiksvriendelijk en de service is zeer goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
uper service.
Goede service en leuk en duidelijk mail contact. Op tijd geleverd en een super product. Ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
super service.
geweldige shop.de service en installatie door Martijn was super goed.ook de communicatie is geweldig goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Alles snel en precies volgens afspraak.
Makkelijke en zeer snelle communicatie, professioneel uitleg zonder druk. Alles precies naar wens en volgens afspraak uitgevoerd. Bezorging hetzelfde, vriendelijk, professioneel en snel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-06-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke verkopers, goede deal..
Deze winkel heeft een uitgebreid assortiment waar je goed merken en recent uitgebrachte type toestellen kunt vergelijken. De verkopers nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Ook is er een chatbox waar je vragen kunt stellen: bijv. over hoeveel je terugkrijgt voor je oude tv als je die zou willen inruilen tegen een toestel dat je voornemens bent aan te schaffen. Er wordt adequaat gereageerd op de chatbox waarmee je al gauw een duidelijk antwoord hebt. Ik had wel graag gehad willen hebben dat ik in de winkel op de door mij uitgekozen televisie naar YouTube had kunnen kijken zodat ik een beter idee had gekregen wat een oled tv nou werkelijk allemaal kan qua beeldkwaliteit. Maar door een haperende WiFi verbinding kon ik hier helaas geen gebruik van maken. Toen heb ik de gok maar genomen en het toestel aangeschaft en ik moet zeggen dat het me meer is meegevallen dan ik aanvankelijk gedacht had. Wat een prachtig beeld heeft de E7 en wat is deze helder als je 'm vergelijkt met oudere type oled tv's. LG heeft daar goed aan gewerkt. En ook het snelle Web Os 3.5 valt goed in de smaak. De afstandsbediening ligt goed in de hand en de knoppen en de menu's zijn logisch ingedeeld en niet omslachtig. Ook het geluid is bovengemiddeld goed te noemen. De levering is volgens afspraak verlopen. Tv uit laten pakken, installeren en aansluiten en de oude laten inpakken en meenemen. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende webshop en service, zeer correct!.
In gegaan op de persoonlijke vakantiedeal Aanbieding van Plattetv.nl. Ze maakte me een aantrekkelijke prijs voor mijn gewenste model + Beugel + 3 jr garantie aan huis. Er werd me gevraagd of ik een voorkeur had qua levertijd en hier werd keurig aan gehouden. Hun externe vervoersbedrijf hield mij perfect op de hoogte van levering. Ik heb de hele conversatie gedaan via de WhatsApp optie en het ging lekker snel en correct. Ik ben normaal in principe een beetje terughoudend in online kopen en zeker bij grotere bedragen maar zij hebben mij niet teleurgesteld. Een dikke pluim!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk, behulpzaam personeel!.
Een winkel met net dat beetje extra service! Hier word tijd voor je genomen en zijn absoluut niet opdringerig. Er zijn weinig vergelijkbare zaken, en ja tuurlijk zijn er meer zaken waar ze TV's verkopen. Hier kom je thuis met een toestel naar eigen wens en keuze! Niet met het zogenaamd koopje van de week en loos advies
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
Excellente service, veel vertrouwen!.
Via een zoekmachine ben ik terecht gekomen op de site van www.plattetv.nl. De site is overzichtelijk en veel informatie is te vinden bij de geselecteerde producten, in mijn geval een nieuwe tv. Erg prettig vond ik dat zowel de voor- als nadelen omschreven waren. Ik heb vervolgens contact gehad met XXX en XXX welke mij zeer goed geholpen hebben met de aankoop van onze nieuw Sony KD-55XD8599. Ik vond het prettige gesprekken met goede informatie en aanbevelingen. Hierdoor heb ik veel vertrouwen gekregen in de kundigheid van Plattetv. Na de aankoop ben ik volledig op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling, van het inpakken tot de bezorging aan huis. Dit gebeurde zowel per mail als via sms. Onze TV is geleverd op het afgesproken tijdstip. De TV is reeds opgehangen en is een genot om naar te kijken. Wat betreft de aankoop kan ik niets anders dan positieve meldingen maken. In de toekomst zal ik zeker weer van hun diensten gebruik maken en raad een aankoop van hun producten dan ook aan aan de lezers van deze beoordeling. Met vriendelijk groet, Chris Meyer
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
Gedegen advies.
Zelf verdiep ik me altijd in aan te schaffen producten via het wereldwijde web, dus ik ga met redelijk wat kennis van zaken naar een winkel. De verkoper in Utrecht heeft er echt kennis van en gaf me een solide advies waardoor het voor mij niet moeilijk was de juiste keuze te maken. Nogmaals bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
prima inruil en goede uitleg nieuwe tv.
prima geadviseerd en prima prijs hierdoor snel tot een aankoop over gegaan prima locatie en een goede parkeerplaats tv wordt keurig in de auto gezet
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super geweldige service vooral alex die hem bracht aan huis.
Geweldige service vooral alex die de tv s thuis afleverde wereldgozer die mij zomaar spontaan mee begon te helpen en alles keurig voor mij heeft uitgepakt en neer gezet terwijl dat nog niet eens bij de service zat geweldig bedankt alex dikke 1p+
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-06-2017
Totaalbeoordeling:
vriendelijk geholpen,.
voor deze winkel gekozen vanwege de zeer goede revues op Internet, deze zijn ook volledig waargemaakt ,een doer mijn ingeruilde product door de verkoper op juiste inruilwaarde geschat goede product kennis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima deal gemaakt.
Je wilt toch het beste voor de laagste prijs. Ik was helemaal niet van plan een nieuwe tv te kopen maar de goede inruilprijs heeft mij over de streep getrokken. Vriendelijke medewerker heeft geholpen de tv op de voet te zetten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Betrouwbare winkel met goede service!.
Scherpe prijs, mooie showroom en goede service. Ook een zeer snelle levering. Ga hier zeker weer terug komen. Betrouwbare winkel. Doen wat ze beloven.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede levering, goede service.
Plattetv.nl trok mijn aandacht met zijn scherpe prijzen, officieel dealerschap van bijv. LG en mogelijkheden tot onderhandelen. Dat laatste verliep soepel en snel. De goede service van de levering en het ophangen van de tv hebben mij doen besluiten deze review te schrijven.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Had al een tijdje een OLED TV van LG op het oog en zocht een winkel waar ik mijn oude TV kon inruilen. Uiteindelijk kwam ik na wat zoeken op internet uit bij Plattetv.nl. Na mijn gegevens op de website te hebben ingevuld kreeg ik zeer snel een goed aanbod voor de inruil van mijn oude tv en de koop van een OLED van LG. De communicatie verliep verder soepel en snel en de koop was snel beklonken. Door de drukte met hemelvaart en doordat de oude tv moest worden ingeruild duurde de levering iets langer dan ik had verwacht. Maar uiteindelijk is hij toch nog snel geleverd. Ook de service aan huis was prima geregeld. De nieuwe tv werd uitgepakt en mijn oude tv ging mee retour. Er staat nu dus een nieuwe OLED TV van LG in de huiskamer te pronken. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de geleverde service. Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!!.
Via de website 2 boxen besteld. Volgens de site zouden er meerdere boxen op voorraad zijn maar helaas bij afhalen was er maar 1 aanwezig. Dit was uiteraard een tegenvaller. Maat dit hebben ze prima opgelost middels een nalevering enkeke dagen later. In de tussentijd uitstekend op de hoogte gehouden over de levering. Al met al prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
availability van wens product.
een van de weinige leveranciers die mijn product op voorraad hadden. Zelfde prijs als anderen. Eenvoudig te gebruiken website. Zoals beloofd de volgende dag aan huis, zonder extra kosten.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
149
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |