Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Na wat leveringsproblemen tv een uitstekende oplossing.
Nadat er leveringsproblemen met een tv waren die ik wilde hebben een prima oplossing. Omdat men mij niet opnieuw wilde laten wachten een ander toestel gekregen. Duurder, nieuwer enz. Geweldig opgelost!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk!.
Duidelijke webshop en een prachtige overzichtelijke winkel. Uitstekend geholpen en zeer klantvriendelijk. Absolute aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en contract.
Na lang zoeken bij Platte TV.nl uitgekomen, via mail naar deal gevraagd voor twee verschillende tv's en in mijn ogen mooie deal gekregen,( kunnen vergelijken bij andere aanbieders) ook goed advies gekregen en als prettig ervaren via mail te kunnen onderhandelen zeker als je niet zo mondig bent . Uiteindelijk voor de SAMSUNG MU8000 gekozen. Hopende komende 8 jaar geen tv nodig te hebben, hopende komende 8 jaar geen tv nodig te hebben, maar anders is Platte tv mijn eerste keus
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs, snel geleverd!!.
Goedkoopste van NL, gemakkelijk besteld en betaald via internet. Optie voor extra garantie niet gekozen, want ik ben van mening dat een product langere tijd goed moet functioneren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Vanaf het eerste contact met de winkel verliep alles al heel soepel en correct. Ik kreeg een super goede prijs voor mijn oude TV terug en daarbij een hele mooie prijs voor de nieuwe tv. Ook het advies voor het onderhoud en de uitgebreide service werd goed uitgelegd en daarbij ook de bijbehorende producten. Ik zal in de toekomst zeker weer een tv kopen bij deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service, goede on-line adviezen.
Bij deze shop kreeg ik een goede prijs/pret verhouding. Met de livechat kreeg ik goede adviezen en kon ik een goede deal sluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
Ik heb een geweldige service gehad.
De medewerker was heel vriendelijk en heeft ons heel goed geadviseerd en geholpen. We hopen in de toekomst weer door hem geholpen mogen worden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-06-2017
Totaalbeoordeling:
een vriendelijke no nonsens winkel waar ik goed geholpen ben.
Aanbevolen door anderen. Normaal kijk ik eerst of de verkoper mij voor de gek houdt. Hier niet nodig. Hij had er verstand van en was vriendelijk. Ik werd met respect, vriendelijk en vooral eerlijk behandeld. Vwb korting had ik het gevoel dat ik nog geld bij zou krijgen als hij zo zou doorgaan. :-) Ik heb een 55" led tv en een Sonos installatie gekocht. Superprijs er voor betaald. Mijn vaste winkel is er niet meer maar deze is een echte vervanger. De rest van de Sonos koop ik ook daar. Nogmaals bedankt. Super geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Platte tv verleent geweldig service.
Ik heb mijn LG OLED55C7V bij platte tv aangeschaft. Ik ben zeer te spreken over het contact met de medewerkers en de verleende service. Ik kan deze zaak van harte aanbevelen. Het inruilen van mijn oude tv was geen probleem.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
prima levering door PostNL extra home service.
wel had ik aangegeven, dat de levering op woensdag plaats zou vinden, maar blijkbaar is dit niet doorgekomen. Hij werd op dinsdag bezorgd (wel heel snel dus, want op maandag besteld)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle, duidelijke service!.
Ik werd snel te woord gestaan, de specificaties van de tv's werden duidelijk uitgelegd. Hierdoor was een keuze maken gemakkelijk! Medewerkers zijn goed op de hoogte van de producten die ze aanbieden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Ben toch gek om elders te shoppen, goede service en koffie??.
Er wordt deskundig advies gegeven, goede service en mooie nette prijzen, ruime assortiment
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service. Zeer vriendelijke verkoper en kundig..
Rustig en vriendelijk personeel. We zijn heel geduldig en vakkundig geholpen. Deze winkel is een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en zeer scherpe prijzen.
Platte tv is een geweldige shop met zeer aantrekkelijke en scherp geprijsde artikelen. Geweldige service en vriendelijk en kundig personeel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch personeel!.
Zeer prettige winkel om een tv te kopen. Het personeel helpt net zo lang tot je een goeie tv gevonden hebt. Vanuit de winkel in Doetinchem werd ons verteld over een nieuw model tv waar wij naar op zoek waren deze was in Arnhem nog op voorraad en zo werden wij doorverwezen naar Arnhem. Communicatie tussen de winkels verliep goed waardoor wij snel tevreden met een nieuwe tv naar buiten liepen, waar wij inmiddels drie weken later nogsteeds erg blij mee zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Altijd zeer goed geholpen via de livechat !!.
Na eerst 2 jaar terug onze tv naar tevredenheid gekocht te hebben bij platte tv nu wederom prijzen vergeleken op diverse sites en bij Platte tv via de livechat advies gevraagd en een zomerdeal gekregen, Top ! Happy met de Sonos :) en ja ik beveel Platte tv winkel zeker aan !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Ontzettend fijn geholpen in de winkel in Breda. Goed advies en een scherpe prijs. Wat wil je nog meer!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
goede service spullen waren goed verpakt..
ik heb bij jullie de sountbalk gekocht ,omdat het gekoper is dan bij een ander.en sevice is prima.en ik ben erg blij er mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima afhandeling van de chat online, waar ik een mooie aanbieding heb ontvangen voor een 55KS8000. Aangezien ik deze fysiek op ben gaan halen in de shop in Breda, viel mij op dat dit wel heel groot is, waardoor ik naar een 49KS8000 ben gegaan. Prima geholpen in de shop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 31-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Bij platte tv een Samsung soundbar gekocht voor een hele scherpe prijs, artikel moest nog geleverd worden in Breda. Moment dat ik daar was had men de levering nog niet binnen. Wordt gelijk koffie aangeboden om even te wachten op de levering die ieder moment kon komen. Zit net aan de koffie en de verkoper komt al zeggen dat de soundbar binnen was. Prima service en zeer vriendelijk personeel.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
150
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |