Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne service!.
Fijne winkel goed deskundig personeel. Maar bovenal heel enthousiast en vriendelijk. Dit is mijn derde aankoop bij deze winkel en ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede site!!!!.
Heel overzichtelijk gevonden wat we zochten. Leuk ook dat je bij sommige produkten kan kiezen voor het buitenkansje. Hebben wij ook gedaan bij de Vogel tv beugel. PERFECT!!! Heel snel geleverd overigens, top....
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zelfs op zondag via email een deal.
Helemaal geweldig toch, dat je op zondag per email een Samsung the frame tv wilt kopen en diezelfde dag nog antwoord krijgt met een aanbod dat ik niet kon afslaan. 2 dagen later hing The Frame al bij mij aan de muur inclusief de houten lijst.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
de servise is zeer goed de bediening in de winkel ook.
zeer mooi en en goed berijkbaar de klant word zeer correkt geholpen ik zou ieder een aan raden om er tekopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Erg goede service van deze winkel. Beugel was niet goed, werd gelijk geregeld. Tevens goede uitleg over verschillende televisies! Zou deze winkel zeker aanraden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Na veel huiswerk te hebben gedaan een soundbar aangeschaft bij platte tv. Met ingebouwde service; bevalt het niet mag die omgeruild worden! Helaas was de soundbar van dat merk toch niet zo stabiel qua software, waardoor we ons genoodzaakt voelden om de set weer terug te brengen. Platte tv deed niet moeilijk en deed een mooi voorstel met een andere soundbarset! Mocht deze ook niet bevallen krijgen we geld terug inclusief brandstof vergoeding! Maar tot op heden enorm blij net ons nieuwe apparaat! Top service platte tv!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer moooeie tv voor goede aanbieding.
In de chat advies gevraagd over de tv die we graag wilde. Een andere aangeraden gekregen deze bleek beter te zijn. Mooie ophang beugel erbij gekocht nu hangt hij prachtig in de woonkamer . Goede snelle service ! En advies !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en goedkope service.
Goedkoopste tv in de markt...en dat gekoppeld aan een snelle levering binnen 24 uur. Chatservice snel bereikbaar. Koppelverkoop van garantie en schoonmaakartikelen is minder gewaardeerd. Zeker als de prijs lager wordt als je even twijfelt.... Voor de rest geen op of aanmerkingen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super tevreden.
Ruime keuze op de site, duidelijk omschreven eigenschappen. Veel vergeleken met andere aanbieders, Plattetv stak hier met kop en schouders boven uit. Snelle levering, super tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Oordeel van een zeer tevreden klant.
Ik ben zeer tevreden over Platte TV. (De TV winkel van Nederland). Door een specialist ben ik heel uitvoerig geïnformeerd over het toestel waar mijn voorkeur naar uitging, namelijk de Panasonic TX-50EXW784. Dit toestel heeft een schitterende uitstraling, prachtige beeldkwaliteit en heel eenvoudig bedieningsgemak. Het toestel is, door Platte TV, niet alleen keurig op afgesproken datum en tijdstip bezorgd maar ook conform afspraak (tegen een geringe vergoeding) prima aangesloten, geïnstalleerd en er is uitleg en een demonstratie gegeven over de bediening van het toestel en mogelijkheden van de Smart TV. Dit alles is op uiterst perfecte wijze uitgevoerd door een zeer klantvriendelijke medewerker van Platte TV. Nu het toestel eenmaal op de plaats in de woonkamer staat is het een genot om naar te kijken, zelfs als hij niet aanstaat. (een streling voor het oog) Het toestel staat op een draaibare poot waardoor vanuit elke positie de optimale kijkhoek kan worden verkregen. Verder is het toestel in 4 verschillende hoogtes op de poot te monteren. (dit geld niet voor de 2 grootst verkrijgbare afmetingen) Resumé : - Platte TV doet wat het beloofd - Hanteert een goede prijs- / kwaliteit -verhouding - Heeft klantvriendelijke, ter zake kundige medewerkers - Geweldige TV die in 4 afmetingen verkrijgbaar is (50, 58, 65 en 75 inch)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
net en vriendelijk personeel.
net en vriendelijk persoon , goede uitleg qua verschillen, net geprijsd , voor de eerste keer een goede nieuwe tv gekocht dus in het vervolg zeker weer klant bij platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte zaak.
Zeer blij met deze store. Een neef had er pas een tv gekocht en was zeer te spreken over deze winkel. Toen ze ook nog eens mee gingen in de btw actie van Media Markt was het voor mij duidelijk. Besteld en er gelijk om. Waar onze grote Mediagigant geen voorraad had van de door mij gezochte tv kon ik hem bij Platte tv na een half uur al ophalen. Keurig netjes, goed geholpen, hebben kennis van zaken. Er was toevallig een man in de winkel die een versterker zocht met een bepaalde hoogte. Ze maakten de doos gewoon open en gingen meten. De maat was niet goed dus werd alles weer netjes ingepakt en ging het terug het magazijn in. Waar vind je dat nog. Volgende keer weer naar Platte tv. Dat moge duidelijk zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitgebreide voorlichting en hulp bij het maken van een keuze.
Gedurende lange tijd geholpen en geinformeerd door een verkoper om uiteindelijk tot de beste keuze televisie te komen. Scherp geprijsd, goede kwaliteit. Heel erg tevreden met het resultaat precies wat we zochten. Fijn dat er nog winkels zijn waar men de tijd neemt om met je mee te denken en alle opties door te nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service !.
Zeer vriendelijke en top service met de nodige aandacht voor alle vragen en duidelijke informatie. Ook de vragen via mail en chat snel beantwoord. Met andere woorden, aandacht voor de klant zoals het hoort te zijn !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service snelle levering goed advies!.
Ik heb deze shop/winkel gekozen omdat het netjes en snel gehandeld werd. Goed advies werd gegeven over de televisie die ik heb gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top Service.
Bij binnenkomst zijn wij direct geholpen door Paul. Ik merkte al meteen dat hij zeer deskundig was en je merkte aan alles dat hij wist waar hij over praatte. Hij luisterde goed naar onze wensen en hierdoor hebben wij besloten om een tv bij hem te kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Product snel geleverd, en alles werd duidelijk per mail bevestigd. Website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Goed geholpen in de winkel. Vakkundig advies gekregen. Met een goed gevoel de winkel uitgelopen. Hierbij werd de TV persoonlijk voor ons naar de auto gebracht. Wat een service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Alles foutloos.
Ten tijde van de Mediamarkt btw actie hier een LED TV gekocht, voor een zeer goede prijs. Vooraf via de chatfunctie prijs afgesproken, vervolgens een uur later opgehaald in filiaal Amsterdam. Vriendelijk en kundig personeel. Volgende aankoop zal zo goed als zeker weer hier zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs, snelle leverinh.
Prijs van de gekochte Google chromecasts waren scherp en de levering was snel. Al met al die prima ervaring met deze webshop.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
16
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |