Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
zeer fijn geholpen.
De service in de shop was zeer goed. Wij zijn door een vriendelijke verkoper geholpen. Vanuit de site zijn wij de shop in nijmegen gaan bezoeken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super prettige winkel. Binnen een paar uur een nieuwe tv..
Kort contact gehad via de chat en een goede offerte gehad. Mijn oude tv kon ik nog inruilen voor een prima bedrag. Een uurtje later kon ik de tv al ophalen in Utrecht bij een vriendelijke medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Prima voorlichting gehad,toestel was niet op voorraad maar kon hem 2 dagen later al in het filiaal ophalen. Staat al opgesteld en byzonder tevreden over de kwaliteit van de tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Duidelijk, veel info, goed geholpen om een juiste keuze te kunnen maken, veel keuze, helaas laat de bezorging door problemen bij post nl op zich wachten, platte tv .nl gaf ons gelijk goede uitleg hierover
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
goed advies en kundige verkoper.
Veel te zien, actieve verkoper die zaken wil doen. Ze konden genoeg vertellen over de nieuwste ontwikkelingen Q-led en O-led.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Sterk onderscheidend.
Wij hebben voor PlatteTV.NL gekozen om het sterke onderscheid in het aanbieden, verkopen en gebruiksgereed leveren van een prachtige LG OLED TV inclusief toebehoren. Vlotte en correcte opvolging op de gestelde vragen, advies in het onderhouden van het beeldscherm, snelle levering en een concurrerende prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Live chatten is echt een uitkomst!.
Ze staan altijd klaar voor advies zonder je direct te proberen tot een aankoop te dwingen. Laagste prijsgarantie is bij PlatteTV.nl ook echt zo. Wanneer je ze namelijk een link stuurt van een webshop, welke tevens wel een officiƫle dealer moet zijn, waar het betreffende product goedkoper is, dan matchen zij de prijs. Live chatten en hierbij direct advies inwinnen en een beetje kunnen onderhandelen over de prijs is echt top en naar mijn idee is PlatteTV.nl hierin echt uniek!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV gewoon goede service.
Gewoon geen poes pas maar gelijk duidelijk. Ik had Vrijdag 29-04-2017 mijn bestelde Tv de LG 55UH850v thuisgekregen maar viel me personelijk een beetje tegen. Zondag 31-04 Contact opgenomen met Ivo van de chat service op de website en was zo geregeld de Tv waar ik voor koos de LG 55b6v OLED kon ik nemen . Bijbetaling overeen gekomen en nog de zelfde dag omgeruild bij Platte TV. En wat een beeld WOW. Dus ik had super service op zondag. Ivo bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-05-2017
Totaalbeoordeling:
Stellen alles in het werk om het geregeld te krijgen.
Ik heb deze shop gekozen omdat ze geen flauwekul verkopen en dat er snel geleverd word zonder nonsens en ze reageren echt snel op je vragen en of problemen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
schitterde service.
Bestelling geplaatst en gratis een upgrade zonder het te vragen gehad. Bijzondere SERVICE!! TOP. Kan het nog beter?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
prachtige winkel, overzichtelijk en grote keus....
eindelijk een mooie overzichtelijke winkel met veel keus waarin je rustig kunt kijken zonder dreunmuziek op de achtergrond!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Minpunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
prima service zoals het hoort.
prima deal kunnen maken en netjes thuis af geleverd en nog bruikbare tips gegeven. wel erg verkoop gedreven maar wel bruikbare tips.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en goede uitleg!.
Top winkel! Toen ik de website zag staan, was ik bevooroordeeld en was het voor mij niet bekend. Toch maar een kijkje wezen nemen want ik ging voor een tv. Eenmaal aangekomen was mijn vooroordeel weg en stond ik in een zeer professionele winkel! De medewerkers nemen de tijd. Wat ik vaak merk bij mediamarkt ed is dat ik gerichte vragen moet stellen over het product. Meer informatie krijg ik meestal niet. Bij deze winkel werd mij alles verteld van a tot z en kon ik heerlijk op een bank alle demo's van deze tv bekijken. In alle rust zonder nog 100 tv schermen om je heen te hebben. Kortom: geen verkoop praatjes en eerlijke service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Philips tv, goed advies en prima service.
Veel schermen. Op voorraad. Eerlijke prijs gekregen en goede service toe. Bleek dat er 2 dode pixels in het scherm zaten. Omgeruild zonder veel gedoe! Prima werk PlatteTv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima webwinkel met echte winkels met hele gunstige prijzen.
Plattetv.nl is een voordelige en toch serieuze webwinkel met fysieke winkels. Grote spullen worden verstuurd met @Home een nieuwe service van Postnl. Ze brengen de spullen tot in huis en pakken ook uit. In tegenstelling wat vaak door anderen wordt gezegd zijn de TV's Nederlandse modellen. Ik de winkel word je geholpen door vakkundige medewerkers. Hun voorraad systeem is niet 100% op orde. Mijn tip; bel even of ga langs in een van de winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima ondersteuning bij keuze.
Goede kennis van zaken. Aardig , vriendelijk en eerlijk advies. Leuke uitgebreide winkel, een verademing in vergelijking met andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
ongeevenaarde service.
Tijdens het zoeken naar een TV werd ik heel goed geholpen via de chat, al mijn vragen werden uitstekend en uitgebreid beantwoord, en ook werden goede adviezen gegeven. Prima service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede tv.
Deze tv op internet gezien een besteld bij platte tv......zeer goede service.....snelle levering.....en een gratis bass box.....zeer goed beeld en geluid....zou deze tv bij iedereen aanbevelen.....gunstige prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima ondersteuning bij keuze.
Goede kennis van zaken. Aardig , vriendelijk en eerlijk advies. Leuke uitgebreide winkel, een verademing in vergelijking met andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Service zeer klantvriendelijk.
Ik kwam via Google op de website van Platte TV. Ik zag de vakantie aanbieding van een LG 32LH604V, ik kocht deze, na de aankoop kreeg ik mail met het aanbod om tegen dezelfde prijs een latere en verbeterde uitgave de LG 32LJ610V te krijgen. Dus dit vorstelijke aanbod met plezier aanvaard.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
151
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |