Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische OLED tv en goede service in Breda..
Bij PlatteTV in Breda een Mooie LG OLED tv aangeschaft met Vogels muurbeugel. Alles keurig geregeld door de jongens in Breda en TV inmiddels geïnstalleerd; wat een prachtig beeld!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Klasse service, geweldige levering en afhandeling.
Tijdens het zoeken naar de juiste tv zijn wij geweldig op weg geholpen. Uiteindelijk bij de voor ons juiste tv uitgekomen. Live chat is een goede uitkomst waarbij direct en goed advies gegeven werd. Kortom een aanrader voor iedereen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Na teleurstelling prima alternatief! Goede service..
Als eerste bij aankomst voldoende parkeergelegenheid. Helaas was mijn product niet meer voorradig, hoewel de website bij vertrek vooraf aangaf dat er ruim voldoende zou zijn. Hierop is een interessant alternatief aangeboden en zijn we tevreden naar huis gegaan. Prima geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Bedrijf dat voor je mee denkt.
Kennis, vriendelijkheid, snelle reactie. Alle vragen die ik had werden snel en correct beantwoord. Hoop in de toekomst als er iets is met product ook zo snel word geholpen. Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Hartstikke goede service.
Een hele goede samenwerking en aflevering,raad iedereen déze shop aan,want geen andre webshop als deze denken met je mee,en matse daarbij ook nog,ben echt tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooi Sonos actie.
Prachtige Sonos Play 3 gekocht bij Plattetv.nl! Zeer goede geluideigenschappen en staat zeer netjes met een zeer kristalhelder geluid. Samen met play1 een groep gemaakt en dit werkt zeer eenvoudig. Mu maar weer snel luisteren naar Spotify, TuneIn radio en mijn eigen muziekbibliotheek op mijn NAS.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie deal en snelle levering.
Via een kennis in contact gekomen met Plattetv.nl. Heel snel tot een mooie deal gekomen. Uitermate tevreden. Ik hoop niet dat ik problemen krijg met storingen o.i.d. maar als dat wel is hoop ik dat de service net zo goed zal zijn als deal en de levering. Top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Verkoper kent de produkten erg goed..
Vandaag op pad gegaan met de bedoeling daadwerkelijk een TV te kopen. De enige wens van te voren was 65 inch rond de 1750 euro, verder nog helemaal blanco. Diverse winkels langs geweest, uiteindelijke gekozen voor Sony maar twijfel tussen 2 modellen. Bij de concurrent met 3 letters in de naam waarvan de laatste 2 hetzelfde zijn gevraagd wat het verschil is tussen de 8505 en 8599 serie. Verkoper had geen idee, begon wat te googlen en gaf aan dat het wel fijn was dat er een backlight in zat. Meer dan dat kwam er niet uit. Op mijn verzoek voor een eventueel alternatief in dezelfde prijsklasse kwam al helemaal geen zinnig antwoord. Nog wel even geprobeerd te onderhandelen over de prijs maar eigenlijk wist ik al dat ik hier niet zou gaan kopen. Simpelweg omdat de gun-factor compleet om zeep werd geholpen door de betreffende medewerker. Daarna terug naar platte TV. Ik was er eerder geweest om eerst even wat te kijken. In eerste instantie gevraagd naar de 8505, waarvan ik dacht hem te zien in de winkel. Verkoper gaf echter aan dat dat de 8599 was. Ik had onderweg al wat onderzoek gedaan naar de verschillen, en was daarom ook aangenaam verrast dat de verkoper een aantal verschillen zo uit zijn hoofd wist op te noemen. Hij deed me een keurig aanbod voor de uitgebreide garantie. Normaalgesproken doe ik zoiets niet. Maar op het totaalbedrag vond ik het wel meevallen. Daarbij komt dat ik het jullie bedrijf ook wel gun. Verder mooie showroom, merk bij merk gesorteerd. Diverse verkopers hebben me netjes begroet en aangesproken, maar verder niet onder druk gezet. Ik voelde me welkom om op mijn gemak te kijken. De tv moet nog worden geleverd, maar ik heb er een goed gevoel over. Ben er van uivertuigd dat ik er veel plezier aan ga beleven.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-05-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk geholpen in Doesburg.
Gebeld naar filiaal Doesburg op koningsdag. Goede uitleg over het assortiment. Vriendelijk geholpen, direct de bestelling daardoor gedaan en dezelfde week thuis bezorgd en geïnstalleerd. Helemaal naar tevredenheid. Jullie hebben er een vaste klant bij
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super en snelle service.
Telefonisch besteld, goede service, vriendelijk personeel en ik wilde het op een ander adres afgeleverd hebben, koste ook geen moeite. Mijn man heeft hier al meerdere dingen besteld en is super tevreden. Hele snelle levering. En als er wat aan de hand is word dit snel opgepakt en correct afgehandeld. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede ervaring.
11 jaar geleden onze eerste LCD TV gekocht bij PlatteTV.nl in de winkel in Nijmegen. Ditmaal een smart tv via internet. Het contact met één van de verkopers via mail verliep soepel en vlot. Prima prijs voor de tv en prima afhandeling!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, geweldig product!.
Goede service in de winkel. Nette afspraken over levering kunnen maken omdat product niet voorraad was. Tevens makkelijk aan de sluiten, simpel in gebruik en fantastisch geluid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Aardige verkoper, scherpe prijzen.
Goeie prijs, medewerkers nemen de tijd om je te woord te staan. En veel op voorraad, dus kopen en meenemen! Extra servicepakket biedt veel voordelen voor een lage prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service! Erg klant gericht!.
Onlangs een muziek systeem gekocht. Omdat ik er niet tevreden over was, is er vanuit Platte TV Doesburg meegedacht over de mogelijkheden om het probleen te verhelpen. ..... en ...hebben er alles aan gedaan om een tevreden klant te behouden. top service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Vriendelijke medewerkers, die goed en met kennis van zaken adviseren. Daarbij kreeg ik korting op korting: dat is natuurlijk altijd fijn!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service..
Ik vond de site van platte tv op mijn computer en die beviel mij al snel. Ik vind het een gebruiksvriendelijke site. Dat wat ik wilde was ook echt op voorraad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kon de weg naar de achterkant van de winkel niet vinden om mijn tv op te halen, ik belde de winkel ( Nijmegen) en een van de personeelsleden kwam naar mijn auto gelopen en stapte in en samen reden wij naar de achterkant van de winkel. Dit noem ik nog eens service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en het bieden van goede alternatieven.
Via zoeksite hier terecht gekomen. Het type waar ik voor aan het zoeken was, was er helaas niet meer, maar ze hebben een mooie aanbieding voor een alternatieve tv gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
prima begeleiding bij aankoop.
uiteraard zitten surfen op internet naar aankoop en kwam toch steeds uit bij PlatteTV. Nog nooit een aankoop daar gedaan maar alles verloopt zeer efficiënt en doen wat zij beloven. Zeker een internetshop om aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en uitstekende service.
Werd goed geholpen bij zowel de online klantenservice (chat) en de service medewerker in de winkel (utrecht).
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede afspraken te maken,vriendelijke medewerkers.
Website is overzichtelijk, producten filteren werkt prima. Afspraak gemaakt via de mail (offerte) en vervolgens de offerte besproken in de winkel in Utrecht zelf en daar de offerte op het laatst nog laten aanpassen Inruil van oude tv leverde meer op dan ik had verwacht. Al met al een top ervaring met deze winkel/webshop
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
152
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |