Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snelle service ik ben zeer tevreden.
Erg goed en duidelijk en vooral snel ik had binnen 24 uur mijn bestelling thuis en was daar zeer blij mee
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service .
Alweer mn vierde tv gekocht in Presikhaaf Arnhem. Wederom een goede deal met de vrolijke en correcte Ronald kunnen maken. Topwinkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn bedrijf grote klasse en vooral klantvriendelijk.
Ik heb mijn hele Sonos installatie bij jullie gekocht en nu weer een beugel voor de playbar. Binnenkort met een vriend van me een complete Sonos installatie bij jullie kopen en een mooie tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon prima persoonlijke service.
Ik had voor PlatteTV gekozen omdat zij zowel Samsung TV en Soundbar verkochten die ik zocht. Het was erg leuk om op een persoonlijke manier een mooie deal te maken. Vragen werden eigenlijk per direct via de mail beantwoordt. De verzending geschiedde direct na de betaling. Helaas gooit PostNL roet in het eten door de TV binnen een dag te bezorgen en de Soundbar pas na het weekend. Hoe ze dat voor elkaar krijgen is mij een raadsel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Alles gewoon goed.
Gisterenmiddag besteld vandaag geleverd,super service!! Goed geholpen met de live chat de keuze was zo gemaakt kortom top winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service hier!.
Ik geef deze shop een dikke 10 omdat ik perfect ben geholpen met het maken van een goede deal uit de webshop. Zo'n snelle service heb ik nog niet elders gezien. Alles is ook prima toegankelijk via de website met live chat met een medewerker, die verstand heeft van zaken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Een heel goede service..
Ben eerst op de site gaan kijken,daarna heb ik gebeld en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Heb ook goede informatie gekregen,die ik graag wilde hebben. Super geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Wij hebben hier onze nieuwe tv gekocht ze hebben naar al onze wensen geluisterd we zijn echt super geholpen zeer klantvriendelijk en goede uitleg kan niet anders zeggen super
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Makkelijke site en snelle en behulpzame chat..
Was al een tijdje opzoek naar een nieuwe TV, en kwam bij plattetv uit. Handige website met een chat venster dat automatisch word geladen als je bij een product aan het kijken bent. Sneller en makkelijker kan het niet. Na wat vragen meteen tot aanschaf over gegaan. Betalen gewoon simpel met Ideal, dus makkelijker kan niet. Ook de bezorgtijd kon netjes worden doorgegeven omdat op bepaalde tijden niemand thuis is. Prima service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Service .
Prima service, goed contact via whatsapp, daarna mooi opgehangen en ook nog prima inruilprijs gehad...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service .
Geweldige service vlotte bediening aardig personeel goed assortiment ja het spreekt voor zich denk ik kan een heel verhaal schrijven maar dit is allesomvattend lijkt mij!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
het is een prachtige tv kreeg veel korting ik denk alleen dat een monteur de tv beter zou hebben geinstaleerd dan wij zelf
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
Op internet had ik een aanbieding gezien en wilde deze graag even in de winkel bekijken. Daar werd ik op een vriendelijke manier gewezen op een andere aanbieding. Hele goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
de snelle service, en de goede kwaliteit..
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, de snelle service, de goede prijzen, de duidelijke en overzichtelijke side, ik ben van plan om nog meer aankopen bij Platte TV te doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
een perfecte service zowel als de bestelling op de site als de communicatie met de medewerkers. en de levering en installatie was echt SUPER goed door Martijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
goedkoopste prijs.
Gelijk contact via de mail, duidelijke uitleg en een top prijs met gratis telly woofer! Niet twijfelen, gewoon doen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Klasse behandeling.
De dag voorafgaande aan de dag van de aanbieding gevraagd of het product al door mij kon worden gekocht tegen de aanbiedingsprijs. Na enig heen en weer gepraat werd het mij toegestaan. Scheelde mij weer een nieuw bezoek aan de winkel. Klasse voor deze behandeling.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg .
Mooie winkel , genoeg keuze, en goede service, Verkoper neemt ruimschoots de tijd om het een en ander toe te lichten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top verkopers.
We wisten wat we nodig hadden maar desondanks een super service gekregen! De verkoper was zeer vriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-05-2017
Totaalbeoordeling:
Wederom geweldige service: The Best.
Bij Platte Tv koop ik al jaren mij apparatuur, tv, Sonos e.d. Ik ga daarvoor naar de winkel in Utrecht. In al die jaren is de service, telefonisch als in de winkel, gelijk gebleven. Heel constant, dus. Eerlijk gezegd ben ik deze service nog nergens tegengekomen. Daarnaast weten alle medewerkers, en dat is misschien nog wel het belangrijkst, precies waarover ze het hebben. Dus alweer: Bedankt voor jullie uitstekende service!!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
153
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |