Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, duidelijk site en fijn contact.
Mooie Sony gekocht. TV was bij Mediamarkt in een speciale aanbieding 750Eur. Dat vond ik al scherp en ging even verder neuzen. Gezien ik in Doetinchem was ook even bij plattetv.nl gekeken en daar was precies dezelfde tv 150 euro goedkoper. Bizar. En een mooie showroom waar de medewerker, ondanks ik hem al besteld ad, toch even de tijd nam om een en ander uit te leegen etc. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Primadeluxe!.
Uiterst behulpzame medewerkers zorgen via de chat voor een soepel aankoopproces. Voor relatief weinig geld kun je hier de mooiste producten aanschaffen. E om blij met de nieuwe TV en DVD speler.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Niet uitstekend maar UITMUNTEND!!.
Ja, ze bestaan echt nog. Verkopers die met je meedenken en je graag goed adviseren. Ik bedoel hiermee de mensen van PlatteTV.nl Wat ben ik blij dat ik met hun in zee gegaan ben voor een nieuwe TV. Had een eerste instantie het topmodel van X uitgezocht. Was een prachtige TV maar met een mankement. Na dit gemeld te hebben werd direct voorgesteld om een nieuwe te leveren. Dit aanbod naam ik natuurlijk graag aan. De nieuwe werd heel snel bezorgd maar had helaas hetzelfde euvel. Toen had ik dus geen trek meer in dat merk. Ben toen gegaan voor de LG OLED65G7V. Moest dan wel bijbetalen. Bij PlatteTV hadden ze daar geen enkele moeite mee en de order werd gemaakt. Eergisteren werd het toestel geleverd en geïnstalleerd. Ook heb ik via de chat/klantenservice een link toegestuurd gekregen hoe ik het toestel optimaal kon instellen. Nu heb ik eindelijk de TV die ik altijd al wilde hebben. Eindelijk een TV met de gelaatskleuren zoals ik die graag zie. Ben ontzettend blij met dit toestel. En hulde voor de mensen die me geholpen hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service .
Na mijn aankoop van een Philips TV in de shop is deze na 4 maanden defect geraakt. Middels tussenkomst van Platte TV.NL is hij snel en onder garantie gerepareerd. Top
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service. Zeer snelle levering..
Prima service. Zeer snelle levering. Per mail goed op de hoogte gebracht over de toestand van de levering. Zowel aankoop als de verzending per TNT Post.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super deal en service door Justin!!!.
Ik wou een sonos systeem kopen. Toen heb ik met xxx contact gehad, hij heeft mij een heel mooie aanbieding gedaan en heeft verder alles geregeld. Echt Top en dit in een korte tijd!!!! Dankjewel xxcx en Je manager moet heel gelukkig zijn met jou als werknemer!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
kijken voor een OLED LG TV en sprak ik JAMES zie motivatie.
IK kwam voor het eerst in de zaak om naar een OLED TV te kijken en keek mijn ogen uit zo'n mooie zaak en voor mij dat ze alle Oled tv's hadden om een goed beeld te krijgen en ben ik door xxxx uitstekend geholpen en ben zo GOED geholpen en nam alle tijd en legde alle verschillen heel goed uit dat ik een LG OLED C7V gekocht heb en ik moet het allemaal doen van mijn pensioentje want zo'n tv kost een hoop geld alleen maar LOF voor James en als ik weer wat nodig heb dan kom ik ZEKER TERUG VEEL SUCCES Groetjes xxxx
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Juiste advies..
Al tijdje aan het zoeken naar 100Hz smart-TV. Maten vergeleken, winkels. Internet. Kwam ik terecht bij Platte TV op internet. Zag ik dat de winkels ook niet ver uit de buurt zijn. Ben ik naar Breda gereden. Kwam (in de drukke vakantieperiode) terecht bij een van de verkopers die, ondanks de drukte geconcentreerd naar mijn vraag luisterde en me uiteindelijk voorzag van een pracht-TV waar ik niet alleen heel erg blij mee ben, maar dus ook doordat de service professioneel en heel klantvriendelijk is. Al is uiteraard de concurrentie scherp, toch gaf dus Platte TV de doorslag. What's in a name... Dank.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke mensen die weten met wat ze bezig zijn !.
De livechat heeft me fantastisch geholpen, ik heb niet moeten wachten, informatie die ik nodig had, voorstellen die me geholpen hebben, in 1 woord, zeeeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Paultje.
Ik heb mijn tv de LG 49UH850V bij platte tv Nijmegen gekocht ,ben zeer goed geholpen door xxx zeer goede uitleg ook over de extra verzekering service pakket A-Z. De tv heeft een zeer mooi beeld en geluid is Super. Kreeg ook nog 30 euro korting op de totale prijs dat is toch ook leuk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Wederom goeie service en prijs/kwaliteit verhouden. Persoonlijk contact voor een goede deal! Reeds meerdere producten besteld!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service in Breda??.
Op aanraden van een collega naar de winkel in Breda gegaan Ik ging kijken voor een nieuwe tv en werd eeg goed geholpen door XXXX, die mij niet alleen een TV verkocht maar ook een nieuwe Sonos playbase Ben niet alleen mega tevreden met mijn nieuwe Samsung tv en Sonos maar ook de manier hoe fantastisch ik geholpen ben en daar kunnen heel veel winkels nog wat van leren!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Uitstekend geholpen en goede uitleg gehad waardoor de beslissing makkelijk genomen kon worden. Eerst rustig rond gekeken zonder dat ik lastig gevallen werd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies.
Prima geholpen en een zeer deskundig advies. Ook de omruil service is perfekt. We hebben er gelijk gebruikt van gemaakt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
goed geholpen met advies op maat.
bij defecte versterker zorgt ik naar waardige opvolger. ik kreeg door XXXX advies over de modellen en wat de meer of mindere punten zijn van ieder type. ook over het wel of niet wachten op nieuwer model. uiteindelijk met perfect op maat uitgekozen receiver naar huis gegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-05-2017
Totaalbeoordeling:
snelle levering, goede communicatie.
Plattetv.nl had goede recensies, kwam betrouwbaar over wat ook bleek te kloppen. Bovendien hadden ze de beste aanbieding voor een sonos I player met Vogel standaard en dat is ook niet onbelangrijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super en goed ingelicht en zeer vriedelijk.
Omdat wij van het bedrag ook nog korting kregen, en erg goed behandeld zijn alle lof naar Plattetv Nijmegen. En het brengen van de TV en aansluiten zeer goed en nauwkeurig aangesloten, en een vriendelijke collega van Plattetv ook alle lof naar deze collega,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en vakkundig.
Ik wilde een playseat kopen maar voordat ik dat deed wilde ik eerst deze persoonlijk uitproberen. PlatteTV.nl is een retailer van Playseat en had veel modellen staan. Na een mailwisseling waar ik snel antwoord op kreeg heb ik besloten om daar naar de winkel te gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel .
Fijne eerlijke winkel met personeel wat je een eerlijke advies geeft maar bovenal jezelf de keuze laat maken die je zelf wil ( dus proberen je niks anders aan te smeren en dat is top) bedankt voor de service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede deal (denk ik) !.
LG UP970 Ultra HD Blu-ray speler ontvangen. Wilde eerst een eerder model maar Platte TV deed een mooi voorstel. Na installatie blijken de apps van deze speler niet te werken. Zal even zien of er een oplossing voor is. Eerst maar eens kijken hoe de 4K disk afspeeld op deze LG 3D speler. Kort gezegd PlatteTv.nl helemaal goed. De waren moeten zich nog bewijzen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
154
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |