Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke service.
Ik heb hier mijn nieuwe TV aangeschaft. In de winkel ben ik vriendelijk te woord gestaan. Ik heb voor het winkel bezoek al vooronderzoek gedaan naar mijn opties. In de winkel is mij geen tegenstrijdige informatie gegeven. Al met al, zeer goede en vriendelijke service met goede prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe OLED voor de prijs van een “buitenkansje”.
Al een tijdje zocht ik naar een LG OLED TV ter vervanging van mijn Pioneer plasma TV. Na lang dubben over de afmeting, 55” of 65”, besloten dat het een 65” moest worden. Een 65B6V om precies te zijn. Bij het selecteren van de TV stond er ook een link “Bekijk het buitenkansje”, bijna 1000 euro goedkoper. Zou een geretourneerde product zijn. Dit buitenkansje gekocht en aangeklikt om de volgende dag te bezorgen. De volgende dag gebeld door PlatteTV, er was iets mis gegaan, de TV kwam die dag niet want die was al weg….. Een naar gevoel bekroop me, het zal toch niet waar zijn. Ik werd gerustgesteld, er zou een nieuw toestel uit het magazijn van Breda komen. 5 dagen later werd dit nieuwe toestel voor de prijs van een “buitenkansje” geleverd. Het was even puzzelen met de instellingen want LG levert hiervan geen beschrijving maar uiteindelijk in HDR setting een fantastisch mooi beeld wat mijn Pioneer onmiddellijk deed vergeten. PlatteTV, dank voor jullie mooie aanbieding!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super!.
Had een tv besteld via de website, ik kreeg kort erna een betere tv aangeboden via de mail voor de zelfde prijs. Top servers
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top deal.
Na eerst goed oriënteren op internet welke TV ik wil hebben en waar ik hem het beste kan kopen. Uitgekomen bij Platte TV. Je kunt er kijken naar het betreffende model en advies inwinnen over wat het beste bij je past( budget en wensen). Mijn keuze was een OLED TV van LG . Platte TV is een erkende LG dealer en verkoopt NL type toestellen en dat is wel goed om te weten. Het kan nl altijd goedkoper via internet, maar dan bestaat de kans dat je een niet NL type toestel hebt.( opzich prima maar bedenk dat er problemen kunnen ontstaan na een upgrade of gebruikt van apps.) Prima geholpen door Pim en later door Ralf. De vakatiedeal geeft nog een extra korting en platte TV is bereid om iets meer te doen . Korting op garantie / kabel. Kortom de TV kun je overal kopen , de service is het unieke van platte TV. Een klein puntje van kritiek, de zaak is een mix van BBQ spullen en TV. Naar mijn idee kan dat beter door ea te scheiden. Een TV kopen vraagt meer tijd dan een zakje houtskool.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen ook op Hemelvaarstdag.
Ik ben fein geholpen door Justin op Hemelvaartsdag via de chat online. Daarbij zou ik iedereen deze winkel kunnen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
De prijs is het laatst vergeleken met alternatieve aanbieders. Goede uitleg over functionaliteit gekregen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies .
Ik ben erg tevreden met het toestel en de bijpassende soundbar. Mooie natuurlijke kleuren en een heldere geluidsweergave zonder dat de subwoofer overheerst. De vormgeving , het bedieningsgemak en de mogelijkheid om mijn oude toestel in te ruilen heeft voor mij de doorslag gegeven om via Platte TV deze combinatie aan te schaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Minpunten
  • Levertijd
  Geschreven op 25-05-2017
Totaalbeoordeling:
Supertelevisie.
Zeer mooi product voor een scherpe prijs. Ondanks een kleine communicatiestoornis is alles uiteindelijk tot volle tevredenheid opgelost
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
Beter dan de concurrenten!.
Heb een televisie gekocht als cadeau.. En dan ben je even aan het vergelijken. Nu dacht ik bij de concurrent een mooie tv te hebben gezien voor een spot prijs.. tot dat ik bij PlatteTV binnen liep en vroeg dit heb ik gezien bij de concurrent hebben jullie een mooie actie? Toen kwam een medewerker met een prachtige 55 inch curve tv aan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en prijs!.
De tv die ik zocht was via de pricewatch op tweakers het goedkoopst. Aangezien ik 5 min bij de winkel in Arnhem vandaan woon de tv in de winkel opgehaald. Prima kennis en goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige keuze in platte tv's.
Wat een uitgebreide keuze in tv's Goede service en uitleg en de laagste prijs. Zelfs op internet bij webwinkels is er geen lagere prijs mogelijk. Voor slechts 59,95 een jaar extra garantie en 4 weken omruil/inruil mogeklijkheid...deze service is uniek in Nederland.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
Kwam het toch nog goed......
Door een foutje bij Ideal werd mijn bestelling even opgehouden. Eén telefoontje aan een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker van PlatteTV was voldoende om mijn bestelling de volgende dag al geleverd te krijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
Toppers!!!!.
Wat moet ik zeg? De laagste prijs, komen afspraken perfect na, zijn altijd bereikbaar en dan ook nog eens op tid bezorgd. Helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service met nette prijzen en leuke aanbiedingen.
Ik heb mijn aankopen bij Platte TV als erg prettig ervaren. Kundige verkopers met goede adviezen. Nemen de tijd voor je en komen graag tot een goede verkoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-05-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goede service.
Fijne winkel. Veel modellen te bekijken in een realistische setting. Ook erg prettig is dat ze veel tv's ruim op voorraad hebben. Je krijgt duidelijke uitleg over de producten en vragen worden goed beantwoordt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
De enige plek waar ik mijn TV koop..
Een TV kopen doe ik niet op internet! Waarom, omdat je het gezien moet hebben natuurlijk. En waar ga je die TV bekijken dan? In de grootste TV winkel in de omgeving natuurlijk. En laat dat dan net een winkel zijn waar ze fatsoenlijke prijzen hanteren, je graag helpen en het assortiment voor iedereen wat te bieden heeft. Ik heb nu 2x een TV gekocht bij PlatteTV en weet nu al zeker waar ik de volgende ga kopen. (al hoop ik dat dat nog even gaat duren...) Sneller service, klantvriendelijk, goede prijzen, pre-order met korting gekregen. Bij problemen wordt je netjes en goed geholpen. In mijn geval werd ik doorverwezen naar Samsung. In eerste instantie vond ik dat jammer, maar als snel bleek dat Samsung het probleem inderdaad erg snel kon oplossen. De medewerker wist dus wat het beste was. Ze hebben echt chille banken in de winkel staan, plof er eens lekker in neer en staar een tijdje naar zo'n 65inch TV. Geweldig! Niet te lang blijven zitten, want dan wil je geen kleinere Tv meer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige webwinkel..
Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen. Overzichtelijke site, goede beschrijving van de artikelen en goede contactmogelijkheden (waaronder mogelijkheid vragen te stellen via "Livechat". De prijzen zijn m.i. concurrerend. Daarnaast adequate en snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service voor lage prijzen!.
Ik kwam bij plattetv.nl uit nadat ik op internet aan het orienteren was op een nieuwe televisie. Als ieder ander denk ik, wil ik graag een goed product maar niet teveel betalen. Na wat zoekwerk belandde ik bij plattetv.nl omdat deze onder de adviesprijzen zitten, maar je het wel bij een gecertificeerde dealer zit en dus een product koopt gemaakt voor de Nederlandse markt! Ik had voor mijzelf al redelijk snel vastgesteld dat ik een Oled toestel van LG wilde gaan aanschaffen. Ik zat met een aantal vragen waar ik wat advies bij wilde hebben om wat wijzer te worden in de diverse modellen die LG biedt. Ook was er een kleine twijfel tussen 55inch en 65 inch. Via de livechat op de website had ik binnen enkele seconden contact met een behulpzame medewerker die binnen no time antwoord had, waardoor ik een aantal modellen al weg kon strepen en de keus al wat beperkter werd. Nadat mijn vragen beantwoord waren via de livechat werd mij gevraagd of ik al iets op het oog had en of ze eventueel een vrijblijvende offerte mochten maken. Gezien hun inruilaanbieding en zomeractie heb ik dit laten doen en werd al een mooie prijs, zonder mij te pushen om gelijk wat te kopen. Uiteindelijk ben ik naar het filiaal in Utrecht gegaan om de producten waar ik tussen twijfelde in werking te zien. Het filiaal is ruim opgezet en de ruimte is per merk verdeeld. Er zijn zithoeken opgesteld en je bent vrij om een stoel te verplaatsen als je een rustig een aantal minuten wilt kijken naar een model buiten de aanwezige zithoeken. Wat ik als prettig ervaren heb, is dat ik niet gelijk werd besprongen door medewerkers. Ik kon rustig even een rondje maken voor ik benaderd werd door D. die vroeg of hij mij van dienst kon zijn. Nadat ik hem had verteld hoe mijn woonkamer gesitueerd is en wat voor wensen ik had aan mijn tv, voorzag hij mij netjes van meer informatie. Na even gezeten te hebben werd het mij wel duidelijk dat ik graag voor een 65 inch formaat wilde gaan (zit ongeveer 5 meter van de tv verwijderd). Verkoper ... gaf aan dat 55 inch voor deze afstand ook prima zou kunnen en 65 inch niet noodzakelijk zou zijn en dat ook een prima formaat zo zijn. Hieruit kreeg ik gevoel dat ze bij deze zaak absoluut niet bezig zijn je een zo'n duur mogelijk toestel aan te smeren. Vanwege het design en de aanwezige soundbar (nu helemaal extra geluidssysteem voor tv) leek de keus voor mij al snel richting de LG OLED65E6V te gaan. Verkoper D. liet mij het verschil horen tussen dit model en de LG OLED65C7V (2017 instapmodel). Hij legde mij netjes alle verschillen uit tussen de 2016 en 2017 modellen uit en liet dit zien en horen middels diverse demo's van o.a. YouTube en Spotify. Terwijl ik rustig zat te genieten van alle beelden die van de schermen afspatten, kreeg ik een drankje aangeboden vanwege de temperatuur in het pand, wat vrij warm was. Omdat ik al een aantal Sonos producten in huis heb, en wellicht een Sonos Playbar/Playbase nog een overweging voor de toekomst zou zijn, heb ik in de luisterhoek ook deze beiden systemen nog geluisterd om dit mee te laten wegen in de aanschafkeuze voor de TV. Alle tijd werd genomen en kon aangeven wat voor muziek ik graag wilde horen om alles te vergelijken. Ondanks de persoonlijke voorkeur van de verkoper (vroeg ik zelf naar wat hij zou kopen in mijn situatie) voor de C7V, besloot ik uiteindelijk voor de LG OLED65E6V te gaan. Het design van deze tv die op glas gemaakt, het geluid en ook de prijs trokken mij over de streep. Ik had via de site vernomen dat er ook een buitenkansje aanwezig was die nog goedkoper was. De prijs die echter uiteindelijk voor mij gemaakt werd door D. heeft mij een nieuwe doen kopen. Na betalen keurig geholpen met het inladen en zekeren van het toestel in mijn auto. Ik zou deze winkel zeker aanraden. Je krijgt alle ruimte om zelf rond te kijken als je dit wenst, anderzijds is alle expertise in huis en kan je zoveel aandacht krijgen als je wilt om tot je keus te komen. Je gaat weg met een TV die voldoet aan jouw wensen, niet met een TV die je is opgedrongen omdat ze je graag het allerduurste product aansmeren! Je koopt een TV die je alleen goedkoper kan krijgen bij winkels die producten verkopen uit het Oostblok zonder de juiste garantie en software!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Klantgericht.
Ik ben via via bij de website terecht gekomen. Ik vind de site Duidelijk en heeft de beste prijs Het service centre denkt mee en is erg vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer prettige ontvangst, snelle en professionele afhandeling.
Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Hulp snel en to the point, vriendelijk en met open houding. De winkel is ruim van opzet, overzichtelijk ingericht.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
155
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |