Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super snel, klantvriendelijk en helder..
Voor mij was dit de eerste ervaring met PlatteTV. Maar het was direct ook een goeie door de supersnelle en heldere beantwoording van mijn vraag via email. Ook de levering was snel en goed en ook leuk dat er een kadootje bij zat!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Bijzonder tevreden.
Ik kreeg dit webadres van vrienden. Na een keuze voor een tv gemaakt te hebben kreeg ik het advies en de link om een andere tv ook eens te bekijken dat was een goed advies en onze keuze. Bijzonder fijn geholpen door Ivo. Ik raad dit iedereen aan. dikke tien.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
tevreden met de service.
We zijn door Nick in Arnhem, zeer geduldig geholpen. Hij eeft alles uitgelegd en voorgedaan waardoor het een fluitje van een cent was om alles aan te sluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige info.
Breed assortiment, verkoper had er verstand van. Korte levertijd en briljante installatie. Tevens goede inruil voor de oude televisie
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Retourproces
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Een goede livechat met Chaima en een prima deal met inruil gekregen en afspraak gemaakt over contact mbt. aflevering. Werd dus volgens afspraak teruggebeld en een afleverdatum met een tijd bepaald. Bijna 10 min. vóór de afgesproken tijd stond Alex voor de deur met de LG Oled. Snel geïnstalleerd, zenders opgezocht en Ziggo kaart teruggenomen, zonder probleem. Was dus acheraf niet nodig. Alex gaf nog wat uitleg over de TV en ruimde de boel op. Kortom Alex uitstekend geregeld en nog bedankt. De tv is echt een aanwinst. Bert
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Ben in de shop in Doetinchem geweest en geholpen door een zeer vriendelijke, behulpzame en vakbekwame medewerker van Platte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 22-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige prijs / kwaliteit verhouding.
Fantastisch prijs / kwaliteit verhouding. Deskundige medewerkers met kennis van zaken die je van goed van advies voorzien. De chat functie met de medewerker is makelijk en de medewerkers zijn behulpzaam en voorzien je snel van antwoord op je vragen. Ook de betaalmogelijkheden zijn prima. Duidelijke en overzichtelijke website. Keep on going plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-05-2017
Totaalbeoordeling:
Snel af kunnen halen. Lekker op voorraad.
Hele vriendelijke, hulpvaardige en kundige medewerkers. Ik ben gewezen op beperkte fabrieksgarantie i.c.m. met de hoge aankooprijs. Is de moeite waard. Nog gewezen op opvolgend product en demo's gehad.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Prachtige tv gekocht in Utrecht bij deze winkel. Kundig en eerlijk personeel en heel belangrijk, niet opdringerig. Kopje koffie gehad en voor een mooie prijs de rv gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 22-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede, vriendelijke service en erg snel!.
Vooral de live chat functie is erg prettig. Ik ben geholpen door Justin. Lekker snel en vriendelijk. Hij kon me ook online nog een leuke korting geven en heeft me een goed garantiepakket aangeboden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en concurerende prijzen.
Ik heb een LG 55" OLED TV gekoscht. Via de chat heb ik een nette prijs gekregen en ik heb de TV zelf opgehaald. Prima service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Op een leuke manier geholpen bij platte tv.nl, uiteindelijk de tv hier gekocht omdat zei de scherpste prijs hebben en goede service leveren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs .
Goed bereikbaar en veel op voorraad: dat kwam goed uit want ik had snel een goedkope tv nodig voor een vakantiehuisje, werd prima geholpen en stond snel weer buiten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 21-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen, en vriendelijk en geduldig..
Heel overzichtelijk en veel aanbod. En ook belangrijk: accuraat. Je wordt vriendelijk te woord gestaan, en hebben alle geduld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-05-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader.
Gebeld met platte tv en kreeg ene Raymond aan de telefoon. Uitgelegd waar de interesse naar uit ging en doorgegeven wat voor aanbod ik reeds in Rotterdam had gekregen. Prima uitleg gehad over de twee tv's waar ik tussen twijfelde. De gegevens van mijn oude tv doorgegeven en direct kwam hij met een voorstel. Ik kon het op mijn gemak teruglezen in mijn mail. Er werd totaal geen druk op gezet. Na alles met mijn vrouw te hebben besproken, teruggebeld en gevraagd naar Raymond, die was in gesprek. Ik zou terug gebeld worden, en ja hoor naar een 15 tal min Raymond aan de bel. Alles nog een maal doorgelopen en de deal was rond, wel met de afspraak dat de tv geïnstalleerd zou worden, ook dat was geen probleem. Na een afspraak gemaakt te hebben voor een monteur, werd de tv na een paar dagen geleverd en geïnstalleerd. Prima service, ik heb zelfs nog kans om hem om te ruilen. Top dames en heren, ga vooral zo door met jullie service naar de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 21-05-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service en goed aanbiedingen.
Kwam voor Sonos, kreeg ook advies over een alternatief, de nieuwe Heos. Mocht de Heos desgewenst proberen en indien deze niet beviel omruilen voor Sonos. Ben uiteindelijk toch voor Sonos gegaan. Goed advies en uitstekende service. Er goed!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie prijs en goeie servixe.
Lang gezocht naar een mooi model en toen lang gezocht naar een mooie prijs. Uiteindelijk een goeie deal gekregen bij plattetv! Whattsap service zorgt ook grotendeels voor de 10. Snelle reacties, meedenkend en erg klantvriendelijk. Zou iedereen aanbevelen om naar plattetv te gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie aanbieding en goede service!.
Langs het filiaal in doetinchem gereden om een sounbaar in het wild te zien. Alle modellen waren helaas gereserveerd maar heb een mooie deal ounnem voor het laatste voorraad model in een nabijgelegen filiaal! Binnen 12 uur alsnog een soundbar voor een mooie prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
hele goede service,.
de eerste TV die gelevrd werd had defecte pixels na melding en wat foto's mailen TV retour gestuurd en een ander toestel gekregen, toestel wat ik had was niet meer leverbaar een ander toestel gekregen wat betere specs had
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel en erg goede service.
Hele fijne winkel in nijmegen en vriendelijk geholpen aan mijn 4K bluray speler. Omdat deze niet op voorraad was in de winkel kreeg ik ook een leuke aanbieding.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
156
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |