Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
uiteindelijk goed opgelost.
goed advies en heldere afspraken, ging mis met montageafspraak maar dag later opgelost, extra Ultra HD TV verzekering was niet uitgelegd in de winkel, maar nu netjes opgelost
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
Service altijd goed!.
Mijn ouders kopen al jaren hun tv bij plattetv.nl. Telkens weer leveren ze kwaliteit in combinatie met een goede service en vriendelijkheid. Nu hebben wij dus ook onze samsung tv hier gekocht en weer zoals we gewend zijn: goed! Tja, gewoon een top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Ik werd zeer goed geholpen door J****. Ik zelf stuitte op een paar probleempjes, Maar J**** loste dat prima voor mij op. Nu wachten tot mijn mooie Sony 55 Inch 4K TV met HDR bezorgt word Dinsdag. En dan Woensdag mooi de Europa League Finale kijken op mijn nieuwe televisie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-05-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung ue55ju6800.
Ik heb afgelopen week de Samsung ue 55ju6800 besteld via de site Kreeg 1 dag later een mail dat deze tv niet zo snel geleverd kon worden dus kon evt voor hetzelfde geld het nieuwste type te kiezen zo gezegd zo gedaan bleek dan wel om een open doos model te gaan is dus maximaal 4 weken bij een klant thuis geweest heb er toch voor gekozen heb de tv opgehaald in Breda kwam ik thuis zaten er wat krasjes op de tv omlijsting ik heb direct contact opgenomen met filiaal Breda werdt meteen goed geholpen en vonden het erg vervelend ik zou direct een nieuwe tv kunnen krijgen of een gedeelte geld terug dus ik besloot een gedeelte geld te nemen tenslotte krijg ik toch volledige garantie dus super goede service
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service en goede uitleg.
Tweede keer dat ik bij Platte TV mijn tv bestel. Wederom prima via de livechat geholpen. Dank aan xx! Prima Graag tot een volgende keer!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-05-2017
Totaalbeoordeling:
inderdaad een gweldige service.
Een zeer professionele benadering van de klant. Klant gaat niet de winkel uit met een gevoel van "ik weet nog niet alles en ik heb nog ze veel vragen " Alles werd zeer duidelijk verteld in begrijpelijke termen naar de klant. In één woord af.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-05-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
heel behulpzaam met de vraag die ik stelde en snel oplossing aangeboden om tot aankoop te kunnen overgaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies en service..
Wij zijn op een geweldige manier geholpen door xxxx Hij heeft ons fantastisch geadviseerd en ons geholpen bij ons besluit een tv en soundbar te kopen. De service bij de installatie was ook uitstekend. Een meedenkende monteur. Bedankt Plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Goed geholpen en geadviseerd per email. Alles snel geregeld en zonder zorgen thuis bezorgd. Ik zou hier snel weer een aankoop doen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Een prima advies en uitstekende service.
Na aankoop van een Harman Kardon 5.1 receiver viel de geluidskwaliteit thuis met de twee traditionele speakers erg tegen. Ik ben terug gegaan om te kijken wat de alternatieven waren. Op advies van Marco (filiaal Utrecht) heb ik gekozen voor de Onkyo TX-8150. Thuis snel aangesloten en het geluid is wat ik er van hoopte. Aangename bas, eenvoudige bediening en toch de features van nu. PlatteTV, bedankt voor de service en deskundig advies!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
goede service .
werd op afgesproken tijd geleverd en kreeg half uur van tevoren nog telefoontje ingeruilde tv werd netjes meegenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel met zeer goede service!.
Nav inruilactie oude tv hebben wij 2 tv's gekocht. We werden zeer goed geholpen via de mail. En niet onbelangrijk een hele goede deal voor de Oled in de woonkamer en een Panasonic in de slaapkamer. Verzending was prima geregeld. In de nabestelling een professionele HDMI kabel gekocht. Ik ga zeker reclame voor jullie maken!! Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Een voorbeeld hoe het echt moet.
Prima service,ook qua communicatie. Er wordt snel gereageerd op vragen. Snelle levering. En heel handig is dat ze nu een inruilactie hebben
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte service.
Snel en correct geholpen. Eerst een keer langs geweest om te kijken wat er tegenwoordig op de markt is. Daarbij heel wat info gekregen. Daarna heb ik nog netjes de tijd gehad om er thuis over na te denken. Met de mooie inruilkorting, een 10 jaar oude tv, in kunnen leveren en daarna de tv besteld. De service, behulpzaamheid en de prijs bij plattetv is vele malen beter dan bij de mediamarkt. Tv nu 2 dagen in huis
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Kundige vriendelijke mensen.
Contacten verliepen uiterst plezierig, elk van de mensen was steeds goed gemotiveerd om tot een goed resultaat te komen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-05-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig.
SNEl en keurige behandeling!. Een adres onzeker als aanrader door te geven aan familie of vrienden......................
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geduldige, vakbekwame verkopers!.
Fijne winkel, waarin een huiselijke omgeving is gerealiseerd, waardoor je als klant samen met de emphatische verkoper geholpen word een goede keuze te maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-05-2017
Totaalbeoordeling:
prachtige tv gekocht.
leuke aanbieding. goede service en prima geholpen. Echter een minpuntje is dat de voorraad op de website niet klopt. type zijun niet meer aanwezig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-05-2017
Totaalbeoordeling:
De beste keus om je tv kopen bij plattetv.nl.
Niet alleen de TV LG E6V is onze beste keus ook de heren in de winkel in Utrecht waren super klant vriendelijk ! XXXXXXX die bij ons de tv geinstalleerd heeft was heel secuur/vriendelijk en nam alle tijd om ons de afstandsbediening etc. uit te leggen ! Dus al met al onze beste keus en zullen deze zaak ook zeker aanbevelen !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-05-2017
Totaalbeoordeling:
Eindelijk een winkel die doet wat het belooft.
Platte TV komt zijn afspraken na, vriendelijke mensen. Personeel weet waar over het gaat. Behulpzaam. Personeels is zelf enthousiast over de producten die ze verkopen. Weten ook wat ze verkopen technisch gezien.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
157
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |