Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle service!.
Plattetv.nl kon het gekochte artikel het goedkoopste leveren. Geen verzendkosten en zondags besteld, dinsdags in huis. Super snelle service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top advies!.
Zat te twijfelen dus diverse tv's en dankzij de chat toch uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Denkt mee met de klant en kon een scherpe aanbieding doen! Voor een volgende TV kom ik zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
top service en vakundig.
goede service en uitleg klant vriendelijk luisteren naar de wens van de klant wat je wil heb nu 2 *een sonos play 5 gekocht bij ze wat een geluid je hoort alle geluiden en instrumenten top nu sparen voor de rest om uit te breiden.top service jongens bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne manier om aankoop te regelen.
Ik ben goed geholpen en tevens een vlotte manier om je aankoop te regelen. Aantrekkelijk was de mogelijkheid van omruil, wat normaal gesproken niet zo makkelijk is voor gebruikte plasmaschermen. Groot ander pluspunt is eigen vervoer die aankoop komt brengen en oud toestel ophaalt. Prijs is zeer gunstig. Mediamarkt o.a. Is duurder uit, omdat zij geen omruil doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige apparte ervaring.
Ik heb een 4K Tv besteld met een inruilactie. Me hele bestelling heb ik via een chatsessie besteld met een medewerker van PlatteTV. Helaas hebben ze geen fysieke winkels in de regio Haaglanden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Na het uitzoeken van een Samsung 43 inch tv gaf de verkoper aan de LG te nemen. Deze had meer voordelen tov de Samsung. Bij het ophalen adviseerde de verkoper, meer attendeerde, ons er op dat de HDMI kabel die ik had niet goed zou zijn. Afijn bijzonder goed geholpen en geadviseerd. En wat ook een groot pluspunt voor ons was, dat onze oude tv ingeruild kon worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische Service .
Geweldige Service, Goede bereikbaarheid , had een sony tv gekocht, die beviel niet en kon ik zonder problemen omruilen voor een ander type, ze geven geode raad en denken echt met je mee, winkel in Utrecht ziet er professioneel uit, en werd perfect geholpen door Marco. ik beveel Plattetv aan iedereen aan! plus je krijgt een goede deal met inruil van je oude tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Ik ontmoette de "TV Gids" van de "Televisie-Jungle".
Op zoek naar mijn smart-TV heb ik urenlang op het web gesurft, internetwinkel in en internetwinkel uit. Aanbiedingen vergeleken, tv's vergeleken. En als snel wordt je duizelig van al die "gekkigheid" die er tegenwoordig in zit, Ultra....HDR ready.......etc. Daarnaast heb ik ook een boekwerkje aan reviews gelezen. Ja en toen moest het dus gaan gebeuren. Mijn oog viel uiteindelijk op Platte TV. En zodoende kwam ik in Doetinchem uit. Met een hoofd vol techniek en de nodige lekenkennis vroeg ik aan Bjurn: "Redt mij als kritische consument uit deze TV Jungle. Nou dat is hem met glans gelukt - alle mogelijke vragen pareerde hij met verve - en zodoende trok ik met een goed gevoel bepakt en bezakt huiswaarts met "mijn smart-tv. Eindelijk weer uit de jungle! En oh ja: voor een "beste" prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen.
Vandaag bij Platte TV, een LG UP970 besteld, voor een geweldige prijs van € 299,-. Bestelling gedaan via de live chat, geholpen door Justin. Ga hem vandaag ophalen in Arnhem.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-05-2017
Totaalbeoordeling:
Commerciële jongens, maar een uitstekende deal gekregen.
Ik had interesse in een LG TV en wilde mijn oude Samsung hiervoor inruilen. Via deze site een prijsopgaaf gevraagd. Kreeg reactie terug, dat de TV al scherp geprijsd was, maar ik het nieuwste model met €200,- korting kon krijgen. Heel commercieel, jongens :-). Maar het aanbod was goed, dus ben er op ingegaan. Zelf afgehaald in Utrecht (half uurtje rijden), omdat ik zeker wilde weten, dat ik de TV zaterdag in huis zou hebben. Ben keurig geholpen, het pakket werd zelfs in mijn auto gelegd. IK vond het alleen wel erg warm op de 'TV verdieping'. Er mag wel wat aan de ventilatie daar worden gedaan. Verder ben ik absoluut tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede koop rechtstreeks via livechat.
Goede uitleg over het product en op dat moment top 5 aanbieders allemaal dezelfde prijs voor deze televisie , tijdens chat werd me een hele goede deal aangeboden. Nu online gekocht maar het is ook fijn dat er fysieke winkels zijn waar je naar toe kunt gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en opvolging van telefonische afspraken.
Tijdens het telefoongesprek dat vooraf ging aan het bestellen is er foutieve info verstrekt omtrent de te gebruiken beugels. Dit is geconstateerd nadat de levering had plaatsgevonden. Vervolgens zijn de foutieve beugels direct kosteloos vervangen door correcte en duurdere beugels zonder dat er gesproken is over bijbetaling of zo. Dat vind ik een hele nette afwikkeling van Plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-05-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk geholpen .
Heb voor platte tv gekozen omdat zij de enige waren die mijn gewenste (oudere) product verkopen. Ben naar winkel arnhem gegaan om product op te halen, helaas was de canton asf 75 sc zowel in t wit als zwart NIET op voorraad terwijl dit volgens de site wel het geval is. Ik heb m nu in t zwart in de winkel besteld en deze wordt vd week gratis thuis bezorgd. Omdat ik teleurgesteld was dat ondanks de informatie op de site niet voorradig was heb ik om korting gevraagd en heb 10% gekregen. Dus dat is dan wel weer netjes. De verkoper heeft me keurig te woord gestaan en goed behandeld. Ik geef nu een 8, als product vd week op tijd bezorgd wordt maak ik er een 9 van!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-05-2017
Totaalbeoordeling:
Service en Deskundig, beide met terecht een hoofdletter!.
In de winkel in Utrecht werden wij goed geadviseerd. Hadden een bepaalde tv in ons hoofd, maar de adviseur wees op uit eigener beweging op een goedkopere tv die beter aansloot bij onze situatie. Dat is nog eens de klant centraal stellen! Bij de levering en installatie bleek een probleem met het geluid. Dit bleek later te liggen aan een verouderde KPN tv ontvanger. Goed opgelost en een kleine week later alsnog de tv geïnstalleerd door een medewerker van Platte TV. Netjes gedaan met een goede uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-05-2017
Totaalbeoordeling:
goede uitleg en service.
goed geholpen door mathijs .eerlijke uitleg en vriendelijk geholpen.mooie winkel in nijmegen. niks opgedrongen.goede levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Wegens een vakantie kon ik niet op tijd de juiste beslissing maken. De whatsapp service was hierbij een geschenk, waardoor ik alsnog de bestelling kon wijzigen. Binnen een dag na betaling al binnen! Super service! Echt een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zoals eerder weer perfecte service.
Ik heb een nieuwe televisie gekocht bij deze winkel. Dit is de 3e keer dat ik bij plattetv.nl een televisie gekocht heb en het is wederom goed bevallen. Ik vind hun inruilprijzen heel schappelijk en hun installatie op maat is weer perfect verlopen. Ik ben heel tevreden met de service en het product!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Erg tevreden over mijn aankoop en de geleverde service !.
Recentelijk een nieuwe LG OLED aangeschaft bij PlatteTV.nl omdat ik eindelijk de switch wilde maken van mijn gewaardeerde Pioneer Plasma naar een OLED. Nadat ik mij had georiënteerd welk specifiek toestel ik wilde hebben ben ik eens gaan kijken wat de prijzen ''her en der'' waren voor het betreffende toestel en wat er aan reviews te vinden was over de dealers die dit toestel verkopen. PlatteTV.nl scoort doorgaans goede reviews en mijn ervaring tot nu toe sluit zeker aan bij deze positieve reviews. Wat ik als erg positief heb ervaren is o.a. de accuratesse en klantvriendelijkheid in de communicatie naar potentiele klanten; mijn eerste mail met daarin een prijsbepaling voor inruil van het oude toestel op de nieuwe OLED werd binnen een uur keurig netjes en uitgebreid beantwoord. Dit lijkt misschien normaal, maar als ik vertel dat een concurrent welke in Naarden gevestigd zit totaal geen respons geeft op getoonde interesse voor een nieuwe OLED dan is het voor mij dus al snel duidelijk waar ik mijn aankoop doe. Het bestelproces verloopt vlot en soepel en bij iedere stap tot en met de bezorging toe wordt je keurig netjes op de hoogte gehouden en men weet het gewoon voor elkaar te krijgen om een bestelling die net voor 17.00 u op de vrijdagmiddag geplaatst wordt exact op het beloofde tijdstip op de zaterdagochtend te laten bezorgen. Al met al dus erg positieve ervaringen met dit bedrijf waar iedere klant van waarde is en men duidelijk zijn best doet om de klant geheel tevreden te stellen !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
prettige winkel en goede service.
Uitgebreide modellen en merken voor een goed vergelijk waardoor je gelijk het verschil kunt zien en een keuze kunt maken in de prijsklasse die je zocht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
boven verwachting.
Ondanks het late tijdstip van de dag waarop we binnen kwamen stond men meteen enthousiast klaar om ons op vakkundige en heel eerlijke wijze te informeren over het product waarvoor we kwamen. Dit werd op een zeer geduldige manier gedaan door Jimmy die er echt niet mee zat dat wij soms vragen herhaalden . We kregen alle tijd om na alle uitleg de hele winkel door te lopen en toen we eenmaal onze keuze hadden gemaakt hoefden we maar even onze hand op te steken en Jimmy stond alweer gereed om alles af te handelen. Dit alles nog steeds even vriendelijk al konden zij al bijna de deuren gaan sluiten. Als klap op de vuurpijl wilde Alex de tv graag bij ons thuis komen brengen omdat het voor ons lastig bleek een afspraak met de bezorgservice te regelen vanwege onze agenda. Alex was er heel snel en gaf nog wat handige informatie mee over de tv. We zullen deze winkel zeker aanraden aan onze vrienden!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
158
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |