Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Toppers.
Naar de plattetv winkel in Doetinchem gegaan voor een soundbar, budget was niet erg veel, maar gelukkig bleek dit geen probleem. De jonge verkoper hielp ons zonder opdringerig te zijn en bood vele opties aan. Uiteindelijk alles gelijk mee kunnen nemen en nog dezelfde middag al genoten van mijn nieuwe soundbar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie service, goede korting!.
Goed en deskundig geholpen, weg kunnen lopen met een mooie tv. Scherp geprijst, on the spot vergeleken met andere shops. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Voorbeeld voor internetwinkels!.
Ik had via mail een offerte gevraagd waarop ik binnen een uur al antwoord kreeg met een heel scherpe aanbieding. Daarna afspraak voor leveribg. Plaatsen en leveren was ook voortreffelijk en prettig en deskundig personeel. Mijn complimenten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
snelle reactie goede service.
goede inruilprijs op mijn oude tv lg 47la4708 .mailcontact voortreffelijk. tv was ruim voorradig en kon hem dezelfde dag afhalen in nijmegen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne Persoonlijke service !.
Ik ben via een forum bij Platte TV terecht gekomen. Zij hadden namelijk voor Koningsdag een actie voor Sonos producten. Hiervoor moest je contact opnemen met hun nummer, email of livechat. Nou had ik op 26 april een bericht gestuurd of ik in aanmerking kon komen voor hun Koningsdag actie. De medewerker zei toen dat we ook gelijk de aanbieding konden kopen in plaats van morgen! Ze had toen een iDeal link voor me aan gemaakt waardoor ik gelijk kon afrekenen. Nog wat vragen gesteld hoe dat moest etc. Medewerker legde het netjes uit. Daarna de betaling gedaan. Mail ontvangen dat het betaald was, track en trace nummer gekregen. en natuurlijk product netjes ontvangen. Dit is mijn eerste bestelling bij Platte TV maar zeker niet me laatste
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende aankoop begeleiding.
Uitgebreid assortiment met gunstige prijzen. Verrast door de online assistentie wat uiteindelijk zeer snel tot aankoop heeft geleid.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goed geholpen.
Prima geholpen goede afspraken gemaakt en ook nagekomen dat is niet altijd zo Televisie gebracht zoals afgesproken en de inruil televisie gelijk meegenomen Topie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
In een woord SUPER.
Een supersnelle levering en een goede prijs dat is al een goed begin van de service. Het geeft iets van vertrouwen en dat geeft rust.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf.
Fijne online shop met prima service en kanjers die hun afspraak nakomen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en een goede service.
Een mooie en goede winkel ,waar je goed wordt geholpen. Ook de prijzen zijn leuk en je krijgt ook nog geld terug voor je oude Apparatuur . Zeker de moeite waard om er een keer te gaan kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snel en goed geholpen.
Ben hier voor mijn tweede aankoop goede service snel geholpen kom hier zeker nog een keer terug voor een verdere aankoop
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super Tv en super geholpen.
Uitstekende vakkennis vd verkoper doet ook iets. Dit in tegenstelling tot andere grote winkelketens. Daarnaast ook nog inruil voor de oude tv waardoor deze superstrakke oled financieel aantrekkelijker werd. Geen moment spijt, wat een mooi beeld en de nazorg van plattetv.nl is ook een groot pluspunt. Voor vragen altijd bereikbaar, in een woord TOP.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
super bediening in Doesburg.
Personeel vriendelijk en deskundig. Niets was de verkoper te veel. Ook zijn advies omtrent extra garantie opgevolgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Goed advies, niet opdringende verkoopmethodes. Duidelijke uitleg waarom wel, of waarom niet. Goede inruil mogelijkheid voor onze oude TV
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Goede aanbieding voor Sonos. Een wat late levering, doordat de betaling 'gemist' was? Na mail hierna verder goed afgehandeld. Ongevraagd wordt de A-Z Service toegevoegd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Service.
Ik ben goed geholpen en goede uitleg heb er geen spijt van mijn aankoop ik zat te twijfelen of ik of de Qled of de Oled tv zou nemen maar ik ben toch voor de Samsung Qled gegaan jullie moeten zo doorgaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
fijne bediening.
de shop is overzichtlijk de bediening is correct de uit leg is ook goed . wij zijn zeer goed geholpen om een keuze te maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Goede shop en duidelijk contact met de medewerkers Heb een Sonos sub wit besteld. Goeie deal gemaakt en top service. Gelijk verstuurd en op tijd geleverd. Ga zo door mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Service met de hoofdletter "S".
Voor het aanschaffen van een nieuwe tv heb ik menig website afgezocht en menig review gelezen. Een aanschaf van een nieuwe tv is niet iets wat ik dagelijks doe en was zoekende naar goed en persoonlijk advies. Daarnaast was de vraag; war doe ik met mijn oude toestel? De oplossing lag voor de hand; de omruilweken bij PlatteTV! Een mailtje voor inruilverzoek was snel gedaan evenals een keurig en snel antwoord op mijn mail. Na advies ingewonnen te hebben omtrent de nieuwe aanschaf, keurig, to the point en eerlijk, was de keus gemaakt. Vandaag heb ik de tv opgehaald en mijn oude toestellen omgeruild. Keurig geholpen door de jongeman van de winkel in Breda die ook niet te beroerd was mij te assisteren bij het dragen van de oude toestellen. Kortom: Service met de hoofdletter "S"!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie prijsstelling.
Ruime keuze qua assortiment. Goede duidelijke internetsite. Zeer goede prijsaanbiedingen en over het algemeen bekwaam personeel. Wel mogen de bijverkopen (als kabeks) minder nadrukkelijk aangeprezen worden. Een kabel aanprijzen oke, maar niet opdringen. Verders prima zaak en alles op orde.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
159
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |