Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Slagvaardge verkoper..
Vandaag kwam ik via een zoekopdracht ('online tv kopen') op deze site uit. Ik klikte op een LG OLED TV die ik al een tijdje op het oog had. Meteen ging on line verkoper zich ermee 'bemoeien'. Ik bedoel dat uitsluitend positief! Dat leverde een aanbod op waar ik meteen blij van werd. Een paar uur later heb ik de knoop doorgehakt en zijn aanbod geaccepteerd. Een goede verkoper gaat altijd voor meer dus deze ook. Met nog wat verbindingskabels die bij deze TV horen en een goede verzekering, die aantrekkelijk waren geprijsd werd de deal helemaal afgerond. Zo doe ik heel graag on line mijn boodschappen. Jammer overigens dat er in Den Haag en omstreken geen winkel van Platte-TV is. Ik moest dus naar de concurrentie om de producten live te aanschouwen. Maar al met al een zeer tevreden klant. Omdat ik de TV nog niet in mijn bezit heb, moet ik wachten met mijn eindoordeel over het product zelf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top gesprek via LiveChat.
Mooi gesprek gehad met Justin via de LiveChat. Hij was snel en gaf concrete informatie. En nog beter een prima aanbod waarmee ik snel akkoord ben gegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel personeel en goede service.
Na eens goed gekeken en geholpen te zijn is onze keus op een LG tv gevallen. Helaas was deze niet op voorraad maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen dat hij eerder geleverd werd dan verwacht. Contact hierover was snel, duidelijk en goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service,en kennis van zaken,door verkoper Sven ..
Mooie winkel met gedimpte sfeerverlichting, overzichtelijk op merk opgesteld. Gratis thuisbezorgd, Door monteur Alex Super geinstalleerd,alle vragen van mij keurig uitgelegd niks geen haast klasse.Daar kan de Mediamarkt veel van leren. Aan iedereen aan te bevelen.Goede service bestaat toch nog,Klasse
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service!.
Netjes op de hoogte gebracht van de status van mijn bestelling. Product kon echter niet geleverd worden maar ze hebben een zeer goed alternatief aangeboden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
Gezeliige winkel.
Dit is mijn tweede groot beeld tv die ik in Doesburg koop. Jim en Matthew zijn leuke kerels en ter zake kundig. Jammer dat ik al 4 dagen wacht op mijn polis voorwaarden die maandag gemaild zouden worden.Heb ook al gebeld!!Ja ze komen eraan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-05-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
Ik kreeg op 27 april een mooie korting, dit is altijd mooi meegenomen en de levering was heel correct, en niks problemen en altijd heel goed op de hoogte gehouden van de levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Erg goed geholpen in een ontspannen sfeer.
Na veel zelf onderzoek gedaan te hebben en al een aantal keer goed geholpen te zijn op de chat uiteindelijk de beslissing genomen voor een Oled televisie. In de winkel kreeg ik goede informatie en ben ik goed geholpen. Ook de extra service met extra garantie was een goede aanbeveling. Daarna heeft de verkoper nog geholpen met de tv de auto in krijgen. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geadviseerd en ruime keuze.
Wij zijn naar de winkel gegaan hebben ons laten informeren over de aanschaf van een nieuwe televisie. De medewerker heeft ons goed geholpen en heeft ons de verschillen tussen de televisies uitgelegd en laten zien. Op basis hiervan hebben wij een keuze gemaakt en een geweldige tv aangeschaft voor een goede prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Na mijn bestelling is het meteen verzonden, en volgbaar via 3S code van Post.nl. Snelle levering, en schappelijke prijzen. Ik ben zeer tevreden!..
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Service en scherpe prijzen.
Goede webshop met name de livechat is er behulpzaam. TV goed aangekomen en voor een mooie prijs aangeschaft.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service! Fijn personeel die hun afspraken nakomen!.
Via Internet aan het adres gekomen. Was druk in de winkel in Breda, maar er werd volop tijd genomen om ons van een goed advies te voorzien. Toen bij thuiskomst , na het openmaken van de doos, bleek dat er een krasje op het deksel zat en de thermometer niet helemaal recht zat, werd toen wij contact opnamen direct toegezegd dat deze zou worden omgeruild op ons huisadres. Dat is top service en geeft ons als klant een gerust gevoel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen.!.
Ik heb mijn nieuwe tv in de winkel gekocht. Omdat Platte TV vlakbij is waar ik woon en ik dan persoonlijk advies krijg en de tv kon bekijken. Ik werd vriendelijk geholpen en een en ander werd ook duidelijk uitgelegd door de verkoper(s)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Retourproces
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Nette afhandeling.
Een Samsung hub besteld, na levering bleek deze toch niets toe te kunnen voegen aan mijn muzieksysteem. Ondanks dat de doos wel even open was geweest en daardoor niet helemaal netjes meer was toch volledig bedrag teruggekregen. Via chat functie ook snel antwoord op je vragen.Enige minpuntje was dat de hub als direct leverbaar stond, maar dit niet zo bleek te zijn. Hierdoor was de levertijd bijna een week, anders hadden ze van mij een dikke 10 gehad.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Na een zeer snel inruilvoorstel kon de HEOS1 HS2 speakers ophalen bij de winkel in Breda. Daar werd ik snel en correct geholpen. De winkel zelf bleek een genot voor de aanschaf van een nieuwe tv of sound system. En tegen concurrerende prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
Geweldige service gekregen bij aankoop van een tv in Breda. Goed geholpen door Jimmy. Snel en efficiƫnt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie Oled TV.
Ik Heb PlatteTV.nl uit gekozen. Om dat het dicht bij huis is. en dat ik het een prettige winkel vind. en het personeel geef goed uit leg De site wan PlatteTV.nl ziet er goed uit en het is overzichtelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige uitleg super...
Afgelopen zaterdag uw shop bezocht i.v.m. demonstratie HEOS apparatuur. Geweldig goed uitgelegd door Max perfect uitgelegd waardoor wij ook tot aankoop van 1 HEOS bar,1 sub woofer en 2 HEOS luidspeakers zijn overgegaan. Platte TV.nl heeft een perfecte service en geweldige verkopers. Op naar 10
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
geen praatjesmaker.
Zeer netjes geholpen door aardige vriendelijke verkoper die weet wat hij zegt. Geen opdringige verkooppraatje . Netjes de tyd genomen en de voordelen en nadelen uitgelegd bij de diverse tv's. Op en top service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijk, snel, adequaat.
Erg behulpzame medewerkers, erg nette prijzen, goede communicatie, niets dan lof voor deze firma!!!!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
160
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |