Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen, ben een tevreden klant.
Na een online zoektocht besloot ik om de fiets te pakken om eens in de winkel te gaan kijken. Hier werd ik goed geholpen door een van de medewerkers zodat ik een goed beeld had wat ik wilde kopen. Na een verdere digitale zoektocht bleek plattetv.nl ook nog eens dezelfde prijzen te hanteren als de grote electronica-ketens. En dan kies ik toch voor de persoonlijke aandacht...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Hele goede service, snel te bereiken en duidelijke uitleg. Hele scherpe prijzen en supersnelle levering. Zeker aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 30-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
‘S avonds besteld en de volgende dag in huis! Ook de korting zoals bij de mediamarkt, alleen daar moest ik een aantal dagen wachten op mijn product!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige prijs en service!.
Tijdens de btw vrije dagen heb ik de Sonos playbar + sub gekocht voor een zeer aantrekkelijke prijs. Platte tv ging gelukkig mee met de stunt van de mediamarkt en qua garantie zit ik liever bij een speciaalzaak (mijn tv komt ook bij Platte tv vandaan). Gezien het gewicht en grootte gaf ik aan dat ik twee keer moest lopen richting parkeergarage. Dat vond men niet nodig en één van de medewerkers was zo vriendelijk om mee te helpen met dragen richting auto. Kort samengevat: Prima service en prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle service, vriendelijk en hulpvaardig personeel.
TV gekocht in de BTW weg ermee week. Toestel hing een dag later bij mij aan de muur. Top geregeld allemaal. Ondanks al mijn vragen, die door het vriendelijke personeel steeds binnen een uurtje beantwoord werden. Ik beveel iedereen Plattetv.nl aan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie Winkel.
Ik heb 3 maal een Sonos play 5 gekocht in Amsterdam. Het is een mooie ruime winkel met vriendelijk personeel. Al met al een positieve ervaring.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Groot assortiment en vakkundig personeel.
Werkelijk prachtige winkel. Groot assortiment. Verkoper, die zeer vakkundig was, nam alle tijd om de verschillen te laten zien. Ging uiteindelijk weg met een TV die beter was dan degene die ik in mijn hoofd had om te kopen en dan ook nog voor een lagere prijs. Helemaal Super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super winkel.
DE shop is heel erg klantgericht,je krijgt een goed prijsvoorstel,goede service en daarnaast een super snelle levering.Ik raad deze shop iedereen aan.Je kunt ook nog een goede verzekering afsluiten voor je tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik ben al jaren klant van Platte Tv. In het verleden alleen goede ervaringen. Of je nu iets besteed voor een klein bedrag of een grote aankoop doet, je voelt echt als gerespecteerd klant. Recentelijk heb ik een smart tv aangeschaft met 4 weken omruilgarantie. Daar heb ik gebruik van gemaakt. Ik ben zeer te spreken over de begeleiding door Tim , niet alleen om tot een goede deal te komen maar vooral voor het maken van een goede keuze voor de nieuwe tv. Het omruilen zelf werd uitgevoerd door Martijn. In de korte tijd dat hij bij ons thuis was heb ik gezien dat Platte Tv met hem een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer in dienst heeft. Ik heb daardoor geen enkel moment het gevoel gehad dat de extra inspanning van Platte Tv om mijn tv om te ruilen als vervelend werd ervaren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed en correct te woord gestaan online..
Online gezocht naar het product wat ik wou hebben. Kwam uiteindelijk terecht bij PlatteTV. Prijstechnisch was dit de beste.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Eerlijke mensen.
Tijdens de btw dagen een Samsung tv aangeschaft. Via de mail een prijsafspraak gemaakt echter in de winkel bleek de tv nog eens 50 euro goedkoper te zijn dan gecommuniceerd. Verkoper op attent gemaakt en een nieuwe bon maken was geen probleem. Na aankoop heeft de verkoper me nog geholpen de tv in de auto te leggen. Keurige eerlijke verkopers.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel en vakkundig personeel.
Mooi Philips tv gekocht. Wij werden uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze tv. De tv werd netjes naar onze auto gebracht en we kregen een hand bij afscheid. Dit soort personeel zie je niet meer vaak. Super service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies..
Ik ging aanvankelijk alleen maar kijken naar een OLED tv . Maar door het deskundig advies heb ik een paar dagen later Een mooie tv gekocht voor een nette scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Snelle levering, goede service. Dachten ook proactief mee over een beter aanbod (nieuwere versie van besteld product tegen zelfde prijs).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima winkel met scherpe prijzen.
Al meerdere keren een aankoop bij PlatteTV gedaan en altijd is de service prima. Nu een Denon platenspeler gekocht die de volgende dag af te halen was. Omdat het zwarte type toch niet meer voorradig was kreeg ik de iets duurdere zilveren uitvoering voor dezelfde prijs, hierover werk ik vooraf telefonisch geinformeerd. uitstekende service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer coulant.
De televisie die ik wilde hebben was helaas niet meer te leveren, ondanks dat ik hem al had betaald. Ze hebben het opgelost door een nieuwere versie aan te bieden zonder bijbetalen. Dat is zeer coulant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Bewust voor platte tv gekozen omdat je daar je oude tv kunt inruilen voor een goede prijs. Zo wordt de aanschaf van een duurdere tv gemakkelijker. Door een prima en onpartijdig advies werd de keuze uit twee tv's behoorlijk makkelijk gemaakt. De voor- en nadelen van beide tv's werden in de winkel duidelijk gedemonstreerd. Complimenten voor James alsook voor Alex voor de vlotte en deskundige installering. Alle lof voor de mensen van Platte tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super tevreden over de top service en advies!.
Ik ben super tevreden over het advies en de uitleg over de verschillende tv's wat geholpen heeft om mijn keuze te maken. Mijn TV en Soundbar set hangen nu perfect aan de muur en het beeld en geluid zijn perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service..
Perfect geholpen in de winkel in Doesburg, goed en vriendelijk personeel. Kennis van zaken en advies waar je echt wat aan hebt. Prachtige TV gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie TV.
In het filiaal in Amsterdam hebben ze een uitstekende collectie TV's. Daarbij ook een mooie aanbieding zodat ik de TV voor een goede prijs mee mocht nemen
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
17
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |