Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima service bij problemen doen ze niet moeilijk maar denken met klant mee. Snelle levering volgens afspraak
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en vriendelijk geholpen.
De medewerker bij PlatteTV was vriendelijk, behulpzaam en enthousiast. Hij kon veel vertellen over de verschillende mogelijkheden en de verschillen ertussen. Ik ben zeer tevreden met mijn bezoek aan platteTV in Nijmegen en met mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Makkelijke, overzichtelijke website.
Producten zoeken gaat heel gemakkelijk. Overzichtelijke website, kortingscode gaat in 1 keer goed. Super een keer Sonos aanbiedingen!!! Afrekeningen gaat gemakkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Mailbevestiging, verzendbevestiging update met track and trac├ę.kortom een tevreden klanten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en scherp geprijsd !.
We kwamen in eerste instantie voor een ander type Samsung Smart-tv, maar dankzij het goede meedenken en advies van Tim zijn we uitstekend geslaagd. En dat allemaal voor een scherpe prijs en aanvullende verzekering!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Compliment voor Marco en zijn mannen uit Utrecht en Breda.
Op zoek naar een nieuwe TV en Surround in februari bij PlatteTV binnengestapt. xxxx nam ons mee in een inspirerend uitleg en leidde ons rond. We kwamen voor wat anders, maar de combi van Samsung TV K8000 icm Sonos stal onze ogen en gehoor. Advies van xxxx was om er nog even thuis over na te denken, dus geen opjagen. Waar vind je dat nog? Maar het spul moest komen en dan wil je dat zsm in huis. Werd geregeld maar met een leen-sub. Helaas werd de collega die zou installeren ziek, maar binnen de kortste keren kwam een collega uit Breda. Alles prima geïnstalleerd en ingeregeld. Zwarte leen-Sub werd na een week ingeruild voor een witte. Wel even gewacht om de beoordeling te schrijven, want je weet maar niet,,, Maar het is nu begin mei en alles werkt perfect. Dank en compliment voor xxxx en zijn mannen. Gefeliciteerd PlatteTV met zulk personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe Sony Tv gekocht.
Reeds tweede TV gekocht bij deze webshop/winkel na wederom goed advies "ondanks" dat communicatie middels live Chat liep
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverserviceg
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik had enkele vragen over een aanbieding en werd vriendelijke geholpen. Binnen een paar minuten direct een (positieve) reactie. Snelle en professionele service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Super service .
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het meedenken van de verkoper (.....). Daarnaast heeft hij wat met de prijs kunnen doen! Zeer tevreden klant geniet thuis van zijn product!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
zien op de site is bijna in huis hebben.
Snelle en correcte afhandeling, ruimte voor kleine onderhandeling en verder wordt er een prima service verstrekt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel en prettig..
Goed geholpen en deskundig advies. Verkopen geen verhaaltjes maar echte service. Ook via de site uitstekende informatie en snel antwoord op de vragen via de mail. Top. Dank je wel .... (winkel utrecht)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en vriendelijke benadering.
Mooie royale winkel met ruime keus aan TV, vriendelijke niet opdringerige benadering met goed advies en prima prijsstelling
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel, geweldige service!.
Super winkel! Goede klantgerichte service met vriendelijk personeel dat veel verstand van de producten heeft. Het personeel geeft genoeg denk ruimte om een weloverwogen aankoop te doen. Al bij al een fijne ervaring en ik zal hier zeker terug komen voor een volgende aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service .
Duidelijke info en service. Vlotte levering volgens afspraak. Ook prettig dat onze oude TV ingeruild kon worden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geregeld.
Contact gehad met verschillende webshops, PlatteTV was namelijk behoorlijk duurder. Echter bleek het model bij de shops niet leverbaar. Mijn vorige tv kwam ook van PlatteTV dus gebeld en gevraagd wat zij voor mij konden betekenen wat betreft levering en prijs. Hier zijn we snel uit gekomen en zo kan ik alsnog het voetbal op mijn nieuwe tv kijken!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, mooie deal!.
Goed geholpen, voor een mooie prijs. Niet opdringerig, gewoon netjes. Kom hier zeker nog een keer terug!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
gewldige service, volgens de afspraken en op tijd!!.
Samsung q7 gekocht, geweldige tv, ongelofelijke beeldkwaliteiten, de kleur, de gedetailleerdheid, en de scherpte, met woorden niet te beschrijven. de kleuren zijn bijna "voelbaar".!! tweede tv die ik hier koop, en twee keer audio-apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle afhandeling.
Goede service in de winkel en de afhandeling ging snel. De medewerkers hebben geholpen met het inladen van de producten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijzen en goede service.
Werden zeer goed geholpen in de winkel. Kreeg een zeer nette inruilprijs terug voor mijn oude toestel. Nieuwe tv is prachtig, op tijd geleverd en goede instructies gekregen bij levering. Super!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-05-2017
Totaalbeoordeling:
fantastische winkel met uitmuntende service.
Het is niet de eerste keer voor ons maar worden hier steeds weer hartelijke ontvangen nu door Anne er wordt netjes gevraagd waar we naar op zoek zijn en zijn toen heel deskundig geholpen en weer geslaagd om een mooie tv met onze wensen te kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goede service en vriendelijke geholpen.
Makkelijke manier van bestellen. Goed geholpen toen de gekozen TV niet aanwezig was. Meteen een nieuwe ontvangen. De beugel (ook niet aanwezig) is meteen besteld en de volgende dag al aan huis geleverd. Met zo'n service kom je graag te terug.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
161
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |