Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitzonderlijk vriendelijk en goed geadviseerd. Top !.
Prima shop. Zeer vriendelijke medewerkers. Heel ruime keuze in TV modellen en zeer behulpzaam bij het kiezen van het juiste type. Concurrerende prijzen en ook mooie inruilmogelijkheden. Dit is een grote plus om voor PlatteTV.nl te kiezen. Zeer aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
22 April is mijn TV door Alex zeer vakkundig geinstalleerd..
Een jaar of 2 geleden heb ik PLATTETV.NL via het internet ontdekt. Mijn eerste ervaring was met Platte in Utrecht en later deze geweldige winkel in Breda. Ik ben persoonlijk 2 jaar geleden in beide winkels geweest en goed en vriendelijk geholpen. Zaterdag 15 April heb ik telefonisch contact gehad met Ralf van Platte Breda. Ik heb toen een tijdje met hem gesproken en toen een LG OLED55C6V gekocht bij hem gekocht. Het goede van de Platte Winkels is, dat je nog een zeer leuke prijs krijgt bij inruil van je "Oude Toestel" Mijn geweldige LG OLED55C6V is op Zaterdag 22 April bij mij in Den Haag op zeer vakkundige wijze geïnstalleerd en de medewerker heeft mij goede technische tips gegeven, ook maakte hij mij attent op de juiste wijze van reiniging van dat toestel. Hij heeft mij dat ook laten zien. Ook is aan te bevelen bij de aankoop van een TV om de 3 jaar volledige "Pixel" garantie erbij te nemen. Dit houd in, dat je 3 jaar lang garantie krijgt op "Dode" Pixels en tevens wordt je toestel aan huis gerepareerd en krijg je een vervangend toestel. Resumerend : Platte TV is een zeer goede zaak, met vriendelijke en kundige medewerkers. De aflevering en eventuele installatie wordt door Alex op zeer goede wijze uitgevoerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntend .
Wat een mooie ervaring in de winkel in hartje Doesburg. Zonder opsmuk hebben we het SONOS systeem kunnen beluisteren met ons eigen muziekvoorkeur, hoe anders ook dan gebruikelijk in dergelijke winkels. En daarbij alle tijd en uitleg voor ons als leek op deze techniek. Dit gaf zo'n goede sfeer in het gesprek dat we direct tot koop zijn overgegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer gewaardeerde sercice.
2x een artikel besteld bij PlatteTv.nl via de website. Bij een artikel werd er bij mij een persoonlijke aanbeveling gedaan om een ander merk te kiezen ivm een goede aanbieding die ze hadden lopen. Deze persoonlijke benadering via een web winkel ben ik niet eerder tegen gekomen. Ook de afhandeling, communicatie en bezorging zijn zeer goed te noemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
toptent!.
super klantenservice en zijn bereid om over prijzen te onderhandelen. mooie deal ontvangen voor 2 speakers. daarna heeft PlatteTV.nl ons keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende en snelle service!.
Eigenlijk een dag te laat geageerd om van speciale aanbieding te profiteren. Tim van klantenservice reageerde direct om alsnog te leveren tegen speciale prijs. Zeer tevreden met persoonlijke benadering en aanvullend advies. Voorts snelle en betrouwbare levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-05-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service..
Ik heb mijn tv ingeruild voor een LG-oled en was meer dan tevreden over de inruilwaarde. Ik heb contact gehad met een vrolijke dame op de chat , en via haar zijn we tot een mooi bedrag gekomen voor de nieuwe tv. De volgend keer kom ik hier zeker weer terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Uitstekende online service, uitleg en hele goede prijzen. Website plattetv is betrouwbaar en overzichtelijk. De livechat is super opgezet
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige hulp. Kom voor een bbq en ga weg met een bbq én tv.
Gewoon goed! Mooie deal kunnen regelen! Snel reageren op de mail en werd ook netjes terug gebeld. Zou jullie zeker aanbevelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle levering. Prima service..
Duidelijke en makkelijke site om het artikel te vinden wat je zoekt. Prima service en denken goed mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-04-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en eerlijke service.
Goeie winkel ging voor een Samsung tv, heb op aanraden van de verkoper toch een lg tv aangeschaft, en hij bevalt uitstekend
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijzen!.
Groot assortiment, scherpe prijzen en een goede service. Voor mij de eerste winkel waar ik shop als er weer een nieuwe tv moet komen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meegedacht, top service.
Per email uiterste vriendelijke en meedenkende medewerker Tim gesproken, niks was te veel gevraagd. Afleveren exact op het genoemde tijdstip door Alex en oude apparatuur ingeruild waarvoor boven verwachting meer vooor terug kreeg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en een snelle levering. Top.
Duidelijke en makkelijk te gebruiken site. Goede zoek mogelijkheden op de site. Correcte service via de telefoon nadat er tijdens de bestelling iets niet goed gegaan was. Een telefoontje en het was opgelost!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zoals eerder netjes afgeleverd..
Plattetv.nl is een goede webshop. Bestelde tv netjes afgeleverd en mijn vorige tv ingeruild voor een redelijke prijs. Website is goed overzichtelijk en de prijzen zijn echt scherp en voldoende keus. Daarbij wordt de tv snel en gratis afgeleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Service staat hier hoog in hun vaandel.
Naar aanleiding van een aankoop dat mijn zoon hier heeft gedaan, goede ervaring, en de mogelijkheid om onze oude TV in te ruilen. De TV was niet helemaal in orde bij de levering maar werd na één week zonder problemen geruild zoals het hoort. Wij zijn zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goed geholpen via de website en winkel in Breda..
Ik ging voor een Samsung 55KS7000 maar ze raden mij aan voor de nieuwe UE55MU8000. KS was een model 2016. Omdat ik ook een Sonos instalatie bij wilden kopen wilde ze een offerte voor mij maken. Ze gaven een zeer leuke korting op de Samsung en de Sonos installatie. Wat voor mij de doorslag gaf. En zo ben ik in de winkel van Breda gekomen. Leuke vriendelijke mensen die mij een goed advies hebben gegeven. aanschaf Samsung UE55MU8000 met Sonos Planbar,sub, 2 x play3 en 1 play5. Via de website de prijs besproken en in de winkel van Breda gehaald.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke en vakkundige medewerkers met geduld.
Erg vriendelijke en gelduldig personeel. Ze helpen goed met de juiste keuze te maken! En ze hebben er een tevreden klant bij!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, goede deal, snel geregeld.
In de zoektocht naar een nieuwe tv kwam ik op de uitgebreide, informatieve site van plattetv.nl terecht. Er waren inruilweken aan de gang voor tv's en via een korte mailwisseling werd een goede deal beklonken. Alles keurig snel via de mail bevestigd en afgerond. Extra informatie over de tv werd gedemonstreerd in een Youtube- filmpje, dat via de site benaderd werd. Dit is echt kiezen, onderhandelen en kopen vanuit de luie stoel!! Prima!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
De beste topverkoper ooit! Raymond!.
Ik stond al bij de mediamarkt totdat ik geadviseerd werd om contact op te nemen met fotobouw. Goede service/begeleiding en uitleg. Bedankt namens mij en m'n moeder. Met vriendelijke groet, With kind regards, 与亲切的问候 Evelyne
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
162
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |