Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super persoonlijke service.
Play 5 gekocht via de aanbieding. Een mailtje sturen en eigenlijk alles werd geregeld. Dit voelt toch als een kleine persoonlijke winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-04-2017
Totaalbeoordeling:
Te gek geholpen met mijn aankoop!.
Het was de eerste keer dat ik in de winkel in utrecht was en wat keek ik mijn ogen uit. De winkel heeft een heel breed aanbod van tv's. De jongeman die mij geholpen heeft in de winkel verstond zijn vak zeer goed en wist mijn vragen goed te beantwoorden, hij heeft zelfs geholpen om de tv in mijn auto te tillen. Ik heb gebruik gemaakt van de inruilactie die ik zag op de overzichtelijke website. Ik ben super blij met mijn aankoop en zeer tevreden over de afhandeling. Trotse eigenaar van de LG OLED55B6V
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies.
Kundig en vriendelijk geholpen. Geweldige service en nogmaals zeer vakkundig geholpen. Tv wordt tot in je auto gebracht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
Een zeer enthousiaste en deskundige verkoper..
Al diverse goede verhalen over deze winkel gehoord en dus bezocht om een nieuwe TV uit te zoeken. We hadden wel een idee van wat we wilden maar met een paar goede open vragen wist de verkoper vrij snel in welke richting hij moest gaan adviseren. Zo uitgekomen bij een betaalbare en goede TV die aan onze wensen voldeed. Verder de juiste aanvullende info over het onderhoud en de HDMI kabel ontvangen. Gewoon top dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima zaak!.
Prima geholpen. Snelle en vriendelijke service, zowel via de app als in de winkel. Ben erg tevreden over de tv (Sony KD-55XD 9305) die ik gekocht heb. Beide, de winkel als de tv, een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
perfecte klanten service.
Ik heb voor plattetv.nl gekozen ,om hun geweldige klantenservice snelle levering ,en lage prijzen ,kortom na eerst mijn TV gekocht te hebben een paar maanden geleden ,heb ik nu een soundbar gekocht . bij de live chat werd ik uitstekend geadviseerd door xxxx, ze had echt veel kennis en wis waar ze over prate.ze heeft me nog een paar goede tips gegeven (perfect) Daarom een vette 10 voor plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
Aardige verkopers en ook levering in Duitsland ( loc Doetinchem) Canal digitaal deed het niet meteen en heb gebeld met Platte tv werd netjes teruggebeld en belafspraak gemaakt om het samen telefonisch te doen ( verkoper Bjurn ) geduldig en afspraak nagekomen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service! Op afstand of je toch in de winkel bent.
De hulp die je krijgt is echt top! Ze leveren service en denken echt met je mee. Je hebt het gevoel met een top verkoper te staan terwijl je toch lekker thuis zit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geregeld.
Heb een HEOS 7 gekocht via de site. Had gevraagd deze op te sturen maar was een dag later in de buurt van Arnhem. Gebeld en gevraagd of ik de order kon wijzigen in afhalen. Geen probleem!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige deals, perfecte service.
Als je langs deze winkel loopt krijg je een vertrouwd gevoel wanneer je naar binnen kijkt. Dit was de reden dat ik deze winkel betrad. Een grote en mooie showroom is een feit. Met een goede klantvriendelijkheid word je op een eerlijke manier aan informatie geholpen die je wilt weten over een product. Ook is er een hele goede site waar je zowel heel veel producten als informatie over bijvoorbeeld: wat is ultra hd tv? op staan. Samenvattend: Een fijne nette winkel, perfecte klantenservice, veel diversiteit en uiterst scherpe prijzen!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon simpel en goed !.
Goede service, korte lijnen, deskundig personeel en ook nog een scherpe prijs.....wat wil je nog meer ? Ik ben toch niet gek ?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Hele fijne zaak met uitstekende service.
Gaan mee in laagste prijs garanties, ze hebben voldoende voorraad en medewerkers zijn uitermate deskundig en klantgericht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service!.
Leuke winkel,en alles wordt goed uitgelegd. Heb 2 Sonos play 1 boxen gekocht.Ook voor de toekomstige sonos uitbreiding uitleg gevraagd,werd uigebreid uitgelegd en afgespeeld. Platte tv had op koningsdag ook een leuke sonos korting van 20%,mooi meegenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, tevreden!.
Uitgebreid advies gehad. Doen niet moeilijk. Goede bereikbaarheid. Zelfs op Koningsdag. Kortom: zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Topzaak, topservice!.
Ik ben al een aantal jaren vaste klant, en iedere keer word ik weer perfect geholpen. Altijd een goed advies met verstand van zaken, en prijstechnisch erg goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke bediening!.
De vriendelijke bediening en de prijzen nodigen uit om in deze winkel te kopen. Daarom beveel ik deze winkel sterk aan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-04-2017
Totaalbeoordeling:
Dit is nog eens relaxed een tv kopen.
Ik was al eens eerder in de winkel geweest voor informatie,dat beviel zo goed dat ik daarom weer terug ben gekomen om er een te kopen. Heel vriendelijk personeel en super uitleg over de tv waar ik interesse in had. Die heb ik ook gekocht en de dag erop had ik hem al in huis. Installatie was zo gedaan en daarna kon ik volop genieten van mijn aankoop. Ik ben blij dat ik de winkel in ben gelopen die eerste keer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service .
Zeer vriendelijk personeel in Doetinchem. Werd de tijd genomen om te kijken welke draadloze speaker het beste bij mij paste. Parkeer gelegenheid is ideaal voor de deur. Bedankt adviseur b.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-04-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel, fantastische service!.
Lekker ruime winkel met ├ęcht behulpzaam personeel. De ruime opzet van alle aanwezige producten maakt dat het ├ęcht mogelijk is de producten stuk voor stuk en los van elkaar te beleven. Al eerder een mooie TV kunnen kopen bij PlatteTV en de kennis en het oprechte advies hebben mij overtuigd weer voor PlatteTV te kiezen als het gaat om een upgrade van mijn Home Cinema.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-04-2017
Totaalbeoordeling:
Thuisnstallatie en Service.
Prima geholpen door PlatteTV bij het installeren van de receiver en Blu-ray gekocht in Breda . Mocht ik onverhoopt nog vragen en/of problemen hebben kan ik bellen en komen ze nog een keer langs. Hulde !
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
163
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |