Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 26-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima site, snelle levering.
Prima site, snelle levering. Geen gezeur over je oordeel, voordat product geleverd is. Bij ophalen tv netjes in de auto gezet door medewerker .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Waardevolle en prima service!!.
Het aankoopproces via plattetv.nl is prima verlopen, op al mijn vragen via de mail correcte antwoorden en goede adviezen gehad.Een prima offerte met goede inruil (TV) ontvangen. De installatie en ophanging van de TV is zeer goed. Complimenten voor de monteur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle hulp bij de chat.
Via de chatfunctie stelde ik 1 vraag (aan Ivo) en na eventjes wachten kreeg ik een perfect antwoord. Het voorgestelde artikel door Ivo bleek na verder zoeken op internet bij Plattetv het goedkoopst te zijn. Dus snelle hulp en advies en daarbij ook nog de goedkoopste.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en duidelijk.
Duidelijke site, gemakkelijk te filteren op type en prijs. Groot assortiment en de live chat werkt prima, duidelijk informatie en de kennis van de producten is prima. Ook handig, de verschillen tussen de modellen en merken worden snel duidelijk. Geen lang zoekwerk en de verschillen in de specificaties toetsen kan je zo eenvoudig beperken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Kort en krachtig: Geweldige service.
Webwinkel is duidelijk en overzichtelijk zoals veel andere webwinkels. Niks speciaals dus. Echter de klantenservice is van een nieuw niveau, eenvoudiger en vriendelijk aanspreekbaar op Whatsapp de hele dag, zelfs na 50 berichten zonder zekerheid dat ze een tv gingen verkopen bleven ze de vragen beantwoorden. Eenmaal akkoord alles prima geregeld. Oude tv inruilen enorm eenvoudig, chauffeur belt zelfs dat die over uur ongeveer bij me was en precies op tijd stond die voor de deur. Beleefd zelfs als honden hem in nek sprongen om te begroeten. Kort en krachtig; ik zou geen seconde twijfelen bij de volgende tv of aankomende soundbar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Das snel!.
Scherpe prijs, uitstekende helpdesk, snelle levering, wat wil je nog meer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Mijn tv gekocht aan de prijs van andere winkels... maar met talloze extra's !!!!! dus eigenlijk heel voordelig. Snel geleverd. Nu na via de chat te melden dat er iets met mijn scherm mis was, na enkele dagen ( ik kon nog tv kijken) zonder discutie een nieuw scherm gekregen. Ik ben alvast een heel tevreden klant. De mogelijkheid om te chatten is heel praktisch en je word vriendelijk en snel geholpen. Dus ik kan Platte tv zeker aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie vakkundige en snelle hulp.
Voornamelijk de prijzen waren van belang. Echter ook de geboden hulp is aan te bevelen. Verder is er ook n ruime keuze uit tv's en aanverwante artikelen. Kopje koffie doet t ook altijd goed. Zelfde prijs als wanneer besteld bij webwinkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal top!.
Ben via het internet bij plattetv.nl gekomen. Door middel van de live chat contact opgenomen. En zo mijn bestelling gemaakt. Heb mijn oude tv voor een mooie prijs in kunnen ruilen. En heb ik nu voor het zelfde geld een nog betere tv kunnen kopen. Bij de aflevering had ik zelf een administratieve fout gemaakt (juiste postcode, verkeerde straatnaam). Even gebeld, en het werd super snel opgelost!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service .
Overzichtelijke site en snelle communicatie via de email. Tevens zeer fijne service Tijdens installeren goede uitleg over de tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Bij het uitzoeken van mijn Sonos producten werd alle aandacht besteed aan de keuze die ik kon maken. De verkoper nam er alle tijd voor en gaf goed advies welke mogelijkheden er bestonden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Heb een tv besteld en werd keurig en snel bezorgd, ook de chat medewerkers zijn top en beantwoorden je vragen snel en duidelijk!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Vandaag een super mooie t.v gekocht bij deze super winkel! De medewerkers hebben er ook echt verstand van! We hoefde niet lang te twijfelen! Eerlijk en oprecht hebben zij ons geholpen! Wat zeer zeker fijn is! Met zo'n grote uitgaven! Over een paar maanden komen wij zeker terug voor een tv erbij! Ik ga nooit meer naar een andere zaak! Echt een aanrader voor iedereen. Kopje koffie of thee staat klaar en de medewerkers staan je netjes te woord en helpen je zeer professioneel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service ! Meedenkend personeel..
Ik kwam naar de winkel in Utrecht voor een Yamaha receiver. De receiver die ik eigenlijk voor ogen had was niet op voorraad. Een goed alternatief werd geboden waardoor ik alsnog zeer tevreden de winkel heb verlaten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Minpunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 24-04-2017
Totaalbeoordeling:
Simpel, strak en volgens verwachting.
Site OK, servicedesk wat rommelig maar zeker goed. Vooral blij met de inruilmogelijkheden van mijn oude TV
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer fijne service..
We twijfelde tussen twee TV,s. Zijn naar Winkel van Plattetv in Breda gegaan,Fijn, voor de deur parkeren,Mooie winkel met getinte verlichting,Ieder Merk eigen Hoek Verkoper neemt alle tijd voor je,goede uitleg en vakkundig advies.en mooie inruilprijs voor oude TV.Bezorging en Intallatie super en duidelijke uitleg gehad van Monteur,Hulde zijn instelling Klasse.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-04-2017
Totaalbeoordeling:
Maatwerk, goed advies en prima service!.
Maatwerk, goed advies en prima service. Alles in een keer goed. Goede advisering en meedenken wat er thuis bij installeren zal gebeuren. Prima productkennis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-04-2017
Totaalbeoordeling:
Meer dan tevreden..
Vriendelijk, klant en oplossing gericht. Ik ben door Justin geholpen en die verdient loonsverhoging
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-04-2017
Totaalbeoordeling:
In één woord: uitstekend!.
Goede service, duidelijke uitleg en zeer meedenkend, vriendelijke en behulpzame medewerkers, snelle service en scherpe prijzen. Dit was mijn eerste aankoop bij Platte TV, maar zeker niet de laatste!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-04-2017
Totaalbeoordeling:
prijs en kwaliteit.
In het filiaal Utrecht waar ik ben geweest staat genoeg om een keuze te maken. Ik ben via de webside hierop attent gemaakt.De bediening was zeer kundig en de levering en aansluiting van mijn OLED LG televisie is naar mijn volste tevredenheid gebeurd.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
164
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |