Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 23-04-2017
Totaalbeoordeling:
Heel fijn geslaagd met deze Platte.TV 50" Panasonic 4K !.
Snelle Levering... (Do s'Avonds besteld op Website...) gelijk 's avonds nog bevestiging VRIJDAG BEZORGING ! Vandaag Volledig opgesteld, snelle installatie (ben Panasonic 4K fan, vorige was 42 inch FullHD(ook geweldig!) hierdoor was ik vertrouwd met het MENU, ben blij dat ik @PlatteTV.NL heb aangeschaft, ze begrijpen precies wat de klant wil....!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-04-2017
Totaalbeoordeling:
Correcte leverantie en installatie.
Conform eerlijke mailafspraak over prijs, inruil en advies incl. aanvullende verzekering. Daarnaast is onderhandelen mogelijk over de prijs en inruil. T.o.v. vele andere leveranciers is Platte TV zeker een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede, snelle en probleemloze levering..
Nadat mijn keuze was gevallen op een bepaald merk en type TV ben ik gaan zoeken naar een betrouwbare leverancier met een gunstige prijs. Elders kon ik wel wat goedkoper terecht maar dat bleek bij nader inzien om een showroommodel. PlatteTV leverde echt een apparaat nieuw in doos. De communicatie per email ging ontzettende goed en ik werd doorlopend op de hoogte gehouden van het bestel en leverproces. Ongeveer gelijk met de levering aan huis (door PostNL) ontving ik nog een email met een speciaal geopend telefoonnummer. Dat geeft wel een geruststellende gedachte voor als er wat mis zou zijn gegaan. Gelukkig hoefde ik het nummer niet te gebruiken, de levering was helemaal naar wens.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super afgehandeld.
Snelle reactie op vragen via internet. Prima inruilaanbod. Niet moeilijk doen. Gewoon prima voor elkaar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige deal gemaakt.
Tijdens het paasweekend een geweldige deal kunnen maken voor aanschaf van een nieuwe tv met inruil van mijn oude tv met heel veel dank aan Tim voor zijn advies en geduld. Gisteren heeft Alex de tv gebracht en heeft alle tijd genomen voor uitleg van diverse zaken. Hulde! Ben meer dan super tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super service .
Ik heb eerder ook bij platte tv.nl in Doesburg een tv en audio gekocht. Ook toen heel tevreden naar huis. Ook de aftersales is goed. Je kan er zo binnen lopen om even wat te vragen. Wordt altijd goed geholpen. Reden om vandaag weer een aankoop daar te doen. Vriendelijk, behulpzaam, verstand van zaken en scherpe prijzen. Kan het iedereen aanbevelen daar Tv en Audio aan te schaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-04-2017
Totaalbeoordeling:
zeer klantvriendelijk.
Goede website met duidelijke product omschrijving en alles tegen de laagste prijs. Zeer goed bereikbaar en goed advies via de chat. Snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-04-2017
Totaalbeoordeling:
top service.
Overzichtelijke webshop en via de livechat goeie informatie gehad. Ik heb een lg 43 inch 4k ultra hd gekocht. Er was nog een buitenkansje (terug gekomen model) die aantrekkelijke geprijsd was. Het was prefect verpakt. Alles nog in originele verpakking. Helemaal TOP. ben er erg blij mee.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-04-2017
Totaalbeoordeling:
een goede en prima service!.
de winkel vind ik mooi en goed en overzichtelijk ingericht. de site is prima en makkelijk te bekijken. de levering moet nog gebeuren, maar gezien het voorgaande zal dit niet anders dan GOED zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige service en erg vriendelijk geholpen.
We zijn erg prettig te woord gestaan. En ook goed advies gekregen. De medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk tegen ons. We wilde een Philips tv, maar door het juiste advies gingen we met de Samsung tv de deur uit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super aanbieding.
Goede uitleg en een mooie deal gemaakt zeer tevreden. Goed bereikbaar via alle kanalen. Ik raad platte tv aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede informatie.
Via het internet op de site van platte tv gekomen vanwege de ruime keuze voor een nieuwe lcd tv. Omdat nog niet duidelijk was van de 3 tv's die op mijn keuze lijstje stonden overleg gevoerd met plattetv. Dit heeft geleid tot mijn keuze van de TX-65EXW784. De tv is snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over plattetv en de manier waarop alles is geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en advies gekregen.
Ik was in Nijmegen en liep even de platte tv winkel binnen omdat er een omruil actie was en ik wou kijken naar een nieuwe tv. Mijn oog viel op de LG OLED55C6V . De verkoper kwam naar mij toe en heeft mij goede uitleg gegeven en mij een goed voorstel gegeven qua inruil prijs van mijn oude toestel. Dit voorstel kon ik niet weigeren en nadat de verkoper nog wat advies heeft gegeven qua bekabeling en levering ben ik tot de koop overgegaan. Ik ben blij met de koop en wil de verkoper bedanken om tot deze goede deal te komen. Ik zal zeker weer terug komen in deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
De sevice is echt super!!.
Hebben in Doesburg onze Samsung Bluray speler gehaald. Uiterst klantvriendelijk en hulpvaardig personeel getroffen aldaar. Nogmaal bedankt voor de sevice en hulp.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Op 2e paasdag naar de winkel in Arnhem gegaan om een LG Oled tv te kopen. Goeie service, ze namen de tijd en wilde het eea nakijken voor me. Uiteindelijk een tv met soundbar gekocht die ik direct mee kon nemen. Thuis bleek 1 kabel niet in de doos te zitten (niet de schuld van de winkel). Mailtje daarover gestuurd en 2 dagen later had ik de kabel thuis gestuurd gekregen (ik mocht hem ook direct in de winkel ophalen). Verder had ik nog wat vragen over de instellingen van de tv, dit heb ik via WhatsApp met de helpdesk opgelost. Werkt perfect die WhatsApp helpdesk. Niets te klagen over deze winkel. Gewoon goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
prima geholpen.
voldoende geïnformeerd over het product wat wij hebben aangeschaft. winkelmedewerker was goed op de hoogte van het product.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntend advies en zeer snelle levering.
Zeer te vreden over advisering Producten worden tegen concurrerende prijzen aangeboden Producten zijn na betaling meteen verzonden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-04-2017
Totaalbeoordeling:
Toppers.
Fijne winkel om te kopen tv kijken is een genot geworden met de nieuwe LG OLED Zeer goede monteurs die hun vak verstaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Prima geholpen bij het ruilen van een televisie die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Via livechat was het probleem zo opgelost.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 20-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie service.
Ik vind de winkel goed.Ik had de site gevonden via google ging er op kijken zag er goed uit en goeie reviews.Zag telefoon nummer staan had gebeld.Vond de klanten service goed en vriendelijk.Ik had de Philips pus6401 besteld .Was binnen een dag geleverd.De bezorger XXXX was ook heel vriendelijk en legte alles goed uit en installeerde voor me.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
165
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |