Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en installatie!!.
Onze keus is op PlatteTV.nl gevallen n.a.v. goede ervaringen van andere. En het is echt zo! Wij zijn prima geholpen online via de chat; snelle reactie, netjes kunnen onderhandelen over de inruilprijs van onze oude tv en prima informatie en offerte gekregen voor de nieuwe tv. Ook de bezorging en installatie die wij door PlatteTV.nl tegen een redelijke meerprijs hebben laten doen is prima geweest. Nette installatie en prima uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect advies = juiste keuze gemaakt.
Door goede en kundige uitleg heb ik de juiste keuze kunnen maken . Dankjewel hier voor. Ik kom zeker terug voor mijn volgende aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super vriendelijke klantgerichte verkoop.
Wij waren geïnteresseerd in de nieuwe Heos Soundbar met Sub en achter speakers. Bij diverse winkels geweest. Of men had het niet staan (de nieuwe uitvoering) of men kon het niet goed laten horen. Geïnformeerd via de mail en kreeg snel en duidelijk antwoord. In Utrecht naar de winkel en ben daar geweldig geïnformeerd en heel neutraal zonder te pushen geadviseerd en geholpen. Werkelijk een verademing in vergelijking met sommige andere winkels. Met andere woorden top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Erg vriendelijke service gerichte medewerkers..
Wat fijn als je op een professionele vriendelijke manier samen je product kunt kiezen. Het was op het moment erg druk in de winkel. De ontzettende vriendelijke medewerker nam alle tijd voor je. Zelfs tijd voor een bakje koffie en een vriendelijk praatje. Geen stres te merken. Zal het kort houden. Waarom terug naar Platte TV. Simpel omdat we de vooraf gaande keren ook super zijn geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service ..
Het eerste tv toestel die ik had besteld was niet in orde een software probleem dat niet even opgelost kon worden na contact opgenomen te hebben met klantenservice werd dit perfect opgelost er werd ook nog meegedacht om een andere merk toestel voor mij uit te zoeken en zijn we samen tot een oplossing gekomen binnen 2 dagen kon ik het omruilen voor een nieuwe , voor mij was het een perfecte service mijn dank aan het gehele team van plattetv.nl .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!!.
Goed advies, goede prijs goede afhandeling. De heren hier weten waarover ze het hebben! De gekochte 65 inch tv voldoet aan de gestelde eisen en geeft geweldig beeld. Ook de prijs is niets op aan te merken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik heb een Samsung QLED TV gehaald en deze bleek een klein beetje beschadigd te zijn en meteen kon ik dit apparaat inleveren en bij installatie door de monteur wordt de nieuwe tv mee genomen (dit op mijn verzoek). Platte TV heeft correct gehandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Afspraak is afspraak!.
De winkel oogt aantrekkelijk en de prijzen wijken niet of nauwelijks af van webwinkels. Het grote verschil zit dan ook in de service! Dit uitte zich met name in de wijze waarop ik geholpen werd. Vooraf een afspraak gemaakt met een van de medewerkers zodat ik in alle rust geholpen werd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima website, vlotte behandeling, vriendelijk personeel..
Mooie duidelijke webshop. Vriendelijk personeel. Alles duidelijk en transparant. Goede voorlichting. Vlotte behandeling via diverse media (telefoon, email, etc...) Goede prijs/kwaliteit verhouding. De nieuwste apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, prima prijs!.
Vlak voor Pasen een mooie tv gekocht. Top prijsaanbod gekregen waardoor Plattetv.nl de beste deal aanbood. Keurig nog vóór Pasen geleverd! Dankjewel ..... voor de súper service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima voorlichting en service.
Ik ben via internet bij deze winkel terechtgekomen. De mogelijkheid om van tevoren informatie via de chat op te vragen beviel goed. Hierdoor ben ik in de winkel terechtgekomen. In de winkel prima geholpen met service en advies
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
top service zoals gewoonlijk.
mijn HDMI kabel was defect geraakt. helaas had ik vanwege een project snel een vervangende nodig. de gasten op hun support afdeling stuurden er gelijk eentje op zodat ik weer verder kon gaan. top service! enorm bedankt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
wij hebben deze winkel gekozen vanwege zijn scherpe prijzen op de nieuwe tv's, via internet kwamen wij op jullie site en zijn toen naar de winkel in nijmegen gereden , wij werden gelijk heel vriendelijk geholpen en alles werd heel duidelijk uitgelegd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen.
Via de website in een vriendelijk chatgesprek de prijs overeengekomen en vervolgens de TV opgehaald in de winkel in Utrecht. Goed geregeld en vlot afgehandeld
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-04-2017
Totaalbeoordeling:
verassende keus.
Op zoek zijnde naar een nieuwe reciever tot mijn aangename verrassing uitgekomen bij platte tv ... en nog veel. vergelijkingsmogelijkheden ook. Oh ja... beste prijs ook
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service .
Heel prima winkel. Deskundig en vriendelijk personeel. Service OK. Afspraken worden nagekomen. Doen niet moeilijk over evt. problemen. Helaas wat lastig te parkeren in omgeving.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, lossen problemen op!.
In de winkel werd de tijd genomen voor een goed advies. Bij aflevering bleek er een probleem. Maar dat is goed opgelost. Compliment voor de rust van monteur Sven. En het overleg met de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super deal, snelle en correcte service en mooie winkel.
Mooie winkel met een mooie aanbieding en correcte service. Geen 10 omdat er vanaf de chat was gezegd dat de betreffende tv wel op demo stond, maar dit niet was en niemand antwoord kon geven op de vraag wat de timelag op de tv is. Ondanks dat de verkoper zelf aangaf dat meer mensen hier naar gaan vragen. Wel fijn dat ze hier gewoon durven zeggen dat ze iets niet weten en of de tv problemen kan geven met gamen. Tip voor de trainers/management. Ga dit mee nemen in de toestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
2de keer dat ik me tv haal via Plattetv.nl en weer zeer tevreden over de service. Ook met de bezorging een duidelijke uitleg gehad van Alex. Het enige minpuntje is de chat dat die altijd gelijk aanspringt als je op een tv klikt. Als ik wil chatten open ik die het liefst zelf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Klant vriendelijk en een geweldige service.
Ik vind het een overzichtelijke winkel. Goed personeel die je alle mogelijkheden vertellen en die je ook goed advies geven. Ze nemen ook de tijd om je alles uit te leggen kortom een geweldige winkel.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
167
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |