Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
zoals afgesproken.
via de website chat een hele goede uitleg gehad en ook het verschil tussen toestellen met een iets wat anders product niet. en een prijs afgesproken . netjes behandeld in de winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Professionele verkoper.
Mooie zaak, alle merken overzichtelijk bij elkaar in een huiselijke ambiance. Vriendelijk personeel en onze verkoper had echt verstand van zaken
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 17-04-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke service.
Na het vergelijken van het product op diverse sites uiteindelijk terechtgekomen bij Platte TV.nl. Waarom? Overzichtelijke website. De mogelijkheid tot inruilen van je huidige toestel, waar je vervolgens ook nog eens een redelijke prijs voor krijgt. De bezorgingsafspraak liep wat uitstel op omdat het toestel nog niet was geleverd door de leverancier. De installatie aan huis (besteld pakket) door een medewerker was echt top. Neemt alle tijd/zeer kundig/vriendelijk. Scheelt jezelf zeker een hoop tijd, aanrader. Al met al zeer tevreden en zou de volgende keer hier zonder twijfel zo weer een product aanschaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Zeer tevreden over de werknemers in de winkel tot aan de aflevering van de televisie. Alles is tot in de puntjes geregeld en op een zeer professionele en vriendelijke manier geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig!.
Top service bij de aanschaf van een top product. Ben een erg tevreden klant die goed geholpen is door de verloper.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-04-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service, verkoper met veel know-how, vriendelijk.
Ruime keuze in tv's, zeer vriendelijk personeel, winkel in Nijmegen prima bereikbaar!! Website ziet er goed uit, overzichtelijk!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-04-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijzen & Goede service.
Scherpe prijs met goede service wat wil je nog meer. Vriendelijke mensen die veel verstand van zaken hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-04-2017
Totaalbeoordeling:
hartstikke goed geholpen en begeleid.
Mijn eerste contact met de winkel was via email waarop snel en accuraat werd gereageerd. we werden ook geattendeerd op de lopende inruilaktie welke een mooie deal opleverde. In de winkel zelf zijn we goed en correct geholpen en kregen uitleg over het systeem wat we uitgezocht hadden. De bestelde spullen worden netjes tot bij de auto gebracht. Je bent echt een klant. Top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk team en goede service.
Mooie winkel met alle merken en modellen om een zo goed mogelijke keuze te maken. Behulpzaam personeel. Na een eerlijke en prettige onderhandeling de philips 55pos901f aangeschaft. Bedankt James! Henny
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig!.
Ik heb voor de tweede keer binnen een jaar een 55 inch UHD tv besteld bij plattetv.nl. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben met het product en de scherpe prijs. Daarnaast vind ik het ook noemenswaardig te vermelden dat ik de tv die ik gisteren heb besteld vandaag al heb ontvangen (op zaterdag).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Hele fijne ervaring met de live chat gehad. Service staat hoog in het vaandel en ze willen dan ook echt hun best doen voor de klant. Ik zou deze winkel iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige inruil van oude tv.Afspraak is afspraak feestje!.
Goede deal gemaakt met inruil oude tv. Afspraak nagekomen. Prima service. Wat eigenlijk normaal hoort te zijn, maar bij dit bedrijf is het ook nog zo.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
de levering was goed maar wij moesten wel aandringen om de monteur de tv te laten instaleren wat toen ook gedaan werd
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn en goed advies.
We kregen een zeer goed advies en de afspraken zijn keurig na gekomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede persoonlijke uitleg.
Alles was en is dik in orde goede uitleg van de voor en nadelen van bepaalde tv,s en uitleg over mijn heos setje.snelle en goede levering tevens werd ik netjes geholpen nadat me tv geen verbinding maakte met internet.(fabriekinstelligen terug gezet) nu al erg blij met deze tv en geluids setje
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Gratis upgrape, geweldig.
Ik had op de site een 40 inch tv besteld en betaald, echter deze bleek niet leverbaar. Als oplossing bood men mij hetzelfde type in 43 inch aan. Echter die is te groot waar ik hem voor wil gebruiken. Na een goede mail communicatie met Tim, een gratis update naar een TV die eigenlijk ca. 20% duurder is die ik voor ogen had. Geweldige service, daar wordt je als klant echt heel blij van. Tim, bedankt, top geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
Oude televisie in genomen en heel geduldig via de telefoon geholpen met bij het installeren van de nieuwe televisie. Tijdens de verkoop ook prima informatie over alle ins en outs van de TV
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Perfect geholpen de online service evenals de persoonlijke service.Alles top geregeld van a tot z. Vorige tv hier gekocht nu na een aantal jaren hier weer een nieuwe gekocht. Perfecte onderhandelingen over de prijs en mijn oude kon ingeruild worden dus super geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Shop via internet gevonden. Werden goed geholpen. Verkoper deed echt zijn best om een zo goed mogelijke deal voor ons te regelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Wij zijn uitstekend geholpen door een verkoper in Breda.
In de winkel zijn heel veel TV's werkend zichtbaar. Er zijn veel merken te zien, waardoor de verschillen goed te vergelijken zijn.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
168
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |