Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede informatie en een goed advies.
Keurig geholpen door vriendelijk personeel. Was het elders ook maar zo. Veel geduld en uitleg voor digibeten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geduldig personeel.
Zeer toegankelijke winkel. Geholpen door vriendelijke, deskundige en vooral, voor mij belangrijk, geduldige jongeman.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig en klantvriendelijk.
Via internet op deze site gekomen. Mooie winkel Nijmegen veel keus, alles op voorraad. We zijn zeer prettig geholpen en goede uitleg gehad. Zeer scherp geprijsd. Niet opdringerig we kregen de kans om eerst rustig rond te kijken voor we aangesproken werden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-04-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
We hebben deze winkel gekozen door vergelijking via internet. De keuze was goed. we zijn goed geholpen en de tv bevalt goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Wederom een goede deal kunnen maken.
Gisteren een LG oled 6b gekocht via platte tv,eerst met inruil toen kwam de prijs 50 euro goedkoper uit dan de goedkoopste internet prijs,ik had een 42 inch philips in te ruilen. Een mail gestuurd dat dit wel scherper kon,daarop kreeg ik een aanbod om zonder inruil en de prijs was 20 euro goedkoper dan goedkoopste prijs.Ik ben akkoord gegaan,de rest is zeer snel en vakkundig geregeld,vandaag werd de tv al bezorgt,in een woord top service,bedankt platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Aangename verrassing.
Ik had via de chat contact gezocht met een medewerker om te horen of het product dat ik wou komen wel degelijk op voorraad was en vlug kon geleverd worden. Dat was het geval en er werd mij een aanbieding voorgesteld waar ik dan op ingegaan ben. En inderdaad daarna is alles heel snel gegaan en het was tijdens heel het proces ook heel duidelijk wat de status van de bestelling was. Het was mijn eerste aankoop bij plattetv.nl maar hier kom ik zeker terug. Echt een aanrader !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Oled55e6v.
goede servies en klantvriendelijk Helpen je met alle vragen en inruil is perfect zou iedereen aanraden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima en snel.
Ze hebben alle tv's op voorraad, hanteren goede prijzen/kortingen en geven duidelijke uitleg bij alles
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeker voor herhaling vatbaar!.
Paasdeal gesloten voor een leuke prijs! Vriendelijk email contact en snelle levering! Daar houd ik van!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super service .
de ontvangst was aller vriendelijks en vakkundig. alle gegevens waren bekend van het online contact. Zeer goede voorlichting bij twijfel wordt dit weggenomen in het gesprek
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Klasse winkel!.
Prima service en duidelijke informatie! Zeer vriendelijk en vakbekwaamheid personeel. Winkel is goed gesorteerd met veel mogelijkheden om te vergelijken!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
De medewerkers in de shop zijn hulpvaardig en denken mee om problemen op te lossen. Dit geldt ook voor de monteur die de installatie heeft verzorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Professionaliteit ten top.
Na reeds eerder naar volle tevredenheid een TV bij jullie gekocht te hebben, gisteren de tweede geinstalleerd door de vakkundige medewerker, die zelfs bereid was een noodzakelijke langer netsnoer met mij te gaan halen, opdat de installatie ook echt af was, dus optimale service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, vriendelijke klantenservice en bezorger!.
Goed geholpen bij een keuze maken voor een nieuwe televisie. Mijn oude televisie ingeruild. 2 dagen later werd de televisie bezorgd en de oude meegenomen. Vriendelijke bezorger die het eea uitlegde over de televisie. Bleek iets fout te staan op de website en ook hiermee zijn ze mij tegemoet gekomen. Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-04-2017
Totaalbeoordeling:
deskundig en vriendelijk.
Tv gekocht voor in de caravan, met de bedoeling schotel rechtstreeks op tv aan te sluiten. Dit leverde de nodige problemen op. Dankzij een gouden tip van de verkoper is de installatie toch nog geslaagd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
super service.
voor deze shop gekozen, omdat de vorige ook gewoon alles goed geregeld was. en nu dus weer. top gedaan van platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik vindt de shop te donker! De keuze is heel goed je wordt er meteen geholpen de vragen worden direct beantwoord En er wordt je niets op gedrongen en er worden duidelijke verschillen gemaakt van de tv welke het beste bij iemand past en welke voorkeur maat en merk en de prijs die je er voor over hebt En tijdens het afrekenen wordt er gevraagd of je misschien een garantie wilt of niet
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede présales en aftersales.
Zeer geduldig en informerend in het voor traject. Goede suggesties gekregen en onderbouwing. Vervolgens goede after sale toen bleek dat de TV te groot was. Direct adequaat gehandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
zeer behulpzaam vriendelijk personeel , betrouwbaar goede uitleg en luistert zeker naar de behoefte van de klant
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige servise..
Alles is volgens afspraak gegaan. Een vriendelijke en kundige monteur die Alex. Goede uitleg van de TV, en de bediening van de afstandbediening. Ik heb mijn TV gekocht bij Platte TV, omdat ik mijn oude TV kon inruilen. Ik heb een goede deal gemaakt met Platte TV. Ga zo door. Groetjes van Bergen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
169
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |