Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Via chat een tv Samsung in deze winkel gekocht online. Medewerker was erg behulpzaam en dacht mee over een goede inruilprijs voor de huidige tv. Erg tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Ik kwam voor een Sonos en ging naar huis met een Heos.
Prettige winkel. Ik werd goed geholpen door een enthousiaste medewerker. Ik had interesse in een Sonos systeem. De medewerker liet mij het verschil horen door ook de Heos te demonstreren. Dat systeem beviel mij beter.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service via de Livechat. Geholpen bij de keuze toen we twijfelde. Justin vroeg naar waar we op zoek waren en waarvoor we het gingen gebruiken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Supper snelle levering.
Van bestelling tot levering is alles vlekkeloos verlopen. Goede service en super snel. Komen afspraken echt na.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk en Behulpzaam Personeel.
Overzichtelijke site met voldoende Keuze in Artikelen en leuke aanbiedingen voor een goede redelijke prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk, goed en professioneel geholpen.
Alles is duidelijk en overzichtelijk. Er is veel keuze met aantrekkelijke prijzen. Dit is zoal op de site als in de Winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede winkel.
Mooi ogende winkel, afspraken worden nagekomen. Vriendelijke mensen. Helpen de tv in je auto te laden. Zijn telefonisch en via de mail goed bereikbaar. En ik heb nog een mooie prijs voor mijn inruil tv gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vet.
Gezellige winkel, leuk jong personeel dat ter zake kundig is. Zeer behulpzaam! De bestelling was nog niet bezorgd, maar toch een oplossing gevonden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, scherpe prijs, deskundigheid en meedenken!.
Vandaag weer naar winkel van PlatteTV.nl voor nieuwe televisie. Al mijn vragen over uitgezochte model beantwoord. Ook meegedacht over oplossingen m.b.t. aansluitingen. Vriendelijke en deskundige medewerker, goede inruil van oude TV. En als klap op de vuurpijl aan het eind van de middag TV geleverd en complete installatie met uitleg, zodat we om 5 uur al weer konden kijken. Klasse!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en kennis van zaken.
Ben zelf ondernemer en kan zeggen dat het personeel met hun kennis en klantvriendelijkheid deze zaak TOP maakt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede informatie en service.
We hebben goede informatie ontvangen via de chat en e-mail, van -met ons meedenkende- Justin. We hadden ook snel onze tv in huis: super. Wel teleurgesteld waren we dat we weliswaar € 70 ,00 als inruilbedrag kregen voor onze oude tv, maar, naar later bleek, die tv niet werd meegenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 12-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige snelle service.
Via internet terecht gekomen bij platte.tv. Mooie televisie gezien en een offerte gevraagd voor onze oude televisie. De volgende dag al antwoord. Besloten om de televisie te kopen en onze oude televisie in te leveren. Alles netjes via de mail bevestigd en netjes thuis afgeleverd. Vriendelijke mensen. We hadden ook nog een vraag betreft installatie en via de live chat netjes geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-04-2017
Totaalbeoordeling:
Service Kan niet beter..
Goede prijs kwaliteit verhouding. Perfecte afhandeling. Vandaag besteld en morgen thuis. Kunt goede en vertrouwde zaken mee doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-04-2017
Totaalbeoordeling:
Beter dan verwacht!.
Uitstekende levering, alle bestelde TV's netjes op een pallet en extra verpakt en gesealed tegen bescadigingen. 5 Grote schermen besteld, waarvan 1x uit een koopjeshoek ( door een beschadigde doos ) met extra korting, bij binnenkomst heb ik geen beschadigingen kunnen ontdekken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
PLATTETV.nl met een glimlach!.
Op 10 april, op mijn 74ste verjaardag d.m.v. chatverkeer het nieuwste model TX-40EXW734 gekocht. Een bekend winkelkete had een soortgelijke Panasonic in de verkoop maar zij informeerden mij niet over het nieuwste Panasonic model. De verkoper van PLATTETV vroeg mij waarom ik interesse had in het oude model en adviseerde me om het nieuwe model te kopen. Het nieuwe model was weliswaar ca. € 250.-- duurder, maar de specificaties van het nieuwe model waren zoveel beter dat ik besloot voor het nieuwe model te gaan. Na enkele chats m.b.t. tot de door mij te betalen prijs incl. kabels, installatie en uitgebreide garantie kwamen we er samen uit. Het feit van mijn 74ste verjaardag heeft op zijn minst een positieve wijze hiertoe bijgedragen. Op de rekening heeft de verkoper een kortingsbedrag aangegeven met de volgende tekst: VERJAARDAGSCADEAUTJE. Een glimlach op mijn gezicht en eveneens thuiskomend bij mijn vrouw, geeft aan dat de 'handel' zeer prettig is verlopen. xxxx en xxxx bedankt voor jullie inbreng! Houdoe, Joep en Hermine van Kempen P.s. TV moet nog afgeleverd worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
Goed deskundig personeel, we zijn goed geholpen en met advies tot het perfecte product gekomen. De prijzen zijn ook goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service na levering.
Ik had een LG tv gekocht als 'aanbieding'. Na levering bleek dat de afstandbediening ontbrak. Dit is de volgende dag netjes nieuw geleverd. De tv moest opnieuw ingesteld worden en hier werd ik netjes door de helpdesk mee geholpen. Nadat ik had gemeld dat ik niet geheel tevreden was met de levering, ben ik tegemoetgekomen met een tv-beugel voor de halve prijs. Ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid vandaar een dikke '10'.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
Ik ben heel te vreden over de goede service.
Ik ben zeer tevreden over de shop ,en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk ik ben goed geadviseerd over mijn aankoop en ik ben erg blij met mijn nieuwe tv de samsung ushd van de 7000 serie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
More then just SERVICE !.
Eerst via chat goed advies gekregen over welke TV aan te schaffen en erg scherpe inruil mogen ontvangen. Snelle levering en alles goed. Klein min puntje was afspraak zaterdag 8/4 1000/1200 vergeten, maar ....speciaal tijd vrijgemaakt om zelfde dag nog te leveren. Heel goed!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
Wij zijn goed behandeld!.
Je wordt er goed behandeld en ze accepteren een grapje. Er hangt een gezellige sfeer en helpen je waar nodig. Ook wordt de tijd genomen en zijn ze niet gehaast. Ik kan er niks negatiefs over zeggen. De installatie is goed gegaan. Bezorger is beleefd en alles functioneert naar behoren.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
170
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |