Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, Snelle levering.
Snelle en goede reactie gehad op vragen die ik had gesteld over het product. Tv de volgende dag in huis, zonder problemen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Goede prijzen en prima klantenservice. Vlotte, prettige no nonsense communicatie. Afhandeling ook goed; dag later in huis en continu op de hoogte van de status van de verzending.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Meer dan voldoende expertise aanwezig om mij te helpen met het kiezen van een nieuwe TV. Demo video's zijn op iedere TV mooi, maar bewapend met een usb stick ging de verkoper met me langs alle potentiele kanshebbers om dezelfde video's te laten zien. Op deze manier maak je echt een goede vergelijking en weet ik zeker dat ik de beste TV te pakken heb.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Gewoon een Toppetje super snel ????.
Tja ik ben altijd terug houdend met webwinkels maar toch maar een gokje gewaagd blij platteTV wat een snelle service zeg, ik ben van deze winkel overtuigd dat het echt een super store is zodra ik weer wat gespaard heb kom ik zeker terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
De verkoper nam genoeg de tijd en gaf me de juiste en goede informatie. Ik kreeg ook nog een uitleg over de extra service van Sonos. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt. De verkoper ging gelukkig niet aan dringen om gebruik te maken van deze service. Mijn ervaring is prima dus. Fijne winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Hele goede service.
Kreeg rustig uitleg over de verschillende televisies die hij had staan en wat er allemaal op zit en kreeg even een moment om Er over na te denken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
eerlijkgeid.
ik had eigenlijk een duurdere soundbar gezien maar ik kreeg een eerlijk en duidelijk advies. meneer was erg aardig, vrolijk en vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en prima service!.
Telefonisch contact opgenomen met de vestiging Breda. Uitstekend advies gegeven waardoor de keuze snel was gemaakt. De AVR X1400H was ook voorradig en kon ik gelijk dezelfde dag ophalen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Eerst zien dan kopen!.
Eerst op internet gekeken wat er te koop is en met enig idee van wat ik wilde aanschaffen naar een fysieke winkel gegaan. Daar waar je televisies naast elkaar kan vergelijken wat mij enorm geholpen heeft de juiste te kopen. Zeer tevreden over mijn nieuwe Sony! Ben er netjes van mijn geld geholpen ;)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede aanbieding en perfecte levering.
Via de mail contact gezocht voor de levering van een LG OLED 55C7V tv. Gevraagd om een mooie prijs omdat de volgende dag de BTW vrij dagen begonnen. Natuurlijk was het antwoord. Hetzelfde geldt voor de achteraf bestelde muurbeugel. TV dag na bestelling al geleverd. Muurbeugel 2 dagen later. TV doet t perfect. Ik heb de instellingen gebruikt die op de website van de Consumentenbond zijn gepubliceerd. Direct een perfect beeld en geluid. De standaard fabrieksinstellingen laten qua beeld en geluid te wensen over. Het kan echt beter. Zet direct de energiebesparing uit en het beeld springt al van het scherm. Installatie van de tv is een fluitje van een cent. Hele proces van instellingen loop je gemakkelijk door. Ik krijg alleen de remote control niet gepaird met mijn Amino set top box. Het moet kunnen maar tot op heden lukt het niet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ondanks grote drukte geweldige service!.
De webshop is zeer overzichtelijk en verandert niet steeds van aanbiedingen en vage leverbeloftes tijdens de btw-actie. Wat er staat klopt gewoon en wat je ziet is gelijk duidelijk. Ondanks de grote drukte met de btw-kortingsactie ben ik heel vriendelijk en deskundig geholpen. Inmiddels heb ik thuis een prachtige Sonos set staan waar ik met mijn dochter heerlijk van de muziek geniet!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijkheid site
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed snel contact via chatservice en snelle levering.
Televisie gekocht na vergelijking op site. Snel geleverd en nadien nog geholpen met de instellingen via de chat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top!.
Vriendelijk personeel. Zeer klantgericht. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen. Mocht de monteur binnen afzienbare tyd komen en tot volle tevredenheid de blu ray speler te hebben aangesloten dan verdienen jullie echt een 10!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Webwinkel.
Ik ben via een prijsvergelijker op deze website terecht gekomen. Aangezien ik al wist welk model tv ik wilde besloot ik een zoekopdracht uit te.voeren. Al typende liet de website al de resultaten zien. Ze hadden het model waar ik naar zocht en ook tegen de laagste prijs. Ik besloot om te kijken wat ze allemaal nog meer hebben. Het assortiment is erg ruim en erg scherp geprijsd. De levering geschiedde de volgende dag al door PostNL. Over de after-sale service kan ik geen uitlatingen doen aangezien ik er nog geen gebruik van heb moeten maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima contacten en een goede service..
Prima toestel, ben er tevreden mee. Alle vragen snel en goed beantwoord. Nieuwe TV gelijk geleverd, de inruil later opgehaald !!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Zeer snelle service. Woensdag besteld, donderdag in huis. Tussentijds keurig op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte deskundige voorlichting van James gehad..
Ik was aan het winkelen en kwam jullie winkel toevallig tegen. De actie 21% btw heeft me doen besluiten om de winkel in te gaan. Vroeg informatie over een soundbar en James heeft mij geholpen bij de keus het is een Heos Sounbar geworden ik wilde kwaliteit, niet goedkoop maar na installatie geen moment spijt. Ook was ik onder de indruk van de Samsung Q8F TV. De oude tv was ook een Samsung en ook uit de 8000 serie (46 inch) nu de 55 Q8F aangeschaft niet omdat de oude slecht werd of zo maar gewoon omdat deze groter en toch ook wel weer scherper is. De oude TV krijgt een goede bestemming. Jammer was wel dat hij niet op voorraad was maar donderdagavond gekocht en zaterdag geleverd. James had mij verzekerd dat de installatie een fluitje van een cent was dus vandaag op zondag samen met mijn zoon de TV en de soundbar geĂ¯nstalleerd kost wel wat tijd maar eigenlijk geen problemen ondervonden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Goede service, medewerker had inlevingsvermogen, wat heel fijn was! Daarnaast werd er goed met ons meegedacht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Bijzonder snel!!!.
Ik ben zeer tevreden over de service en levering. Vrijdag middag besteld, en het werd zaterdag middag bezorgd, super!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service..
Inmiddels de 5de tv hier gekocht. Dat zegt al genoeg denk ik. Ik wordt hier altijd zeer goed geholpen,zeker door verkoper .....,waar ik alles bij heb gekocht. Ik had een jaar geleden een tv gekocht en waar ik eigenlijk nooit tevreden over ben geweest,de tv zelf mankeerde niks aan,was een Samsung,maar ik ben echt een Sony-man. Ben toen naar Utrecht gegaan en heb de Samsung omgeruild voor een Sony. Na dat ik een goeie deal kreeg ben ik nu helemaal tevreden! En zeker met de Sony OLED. Na mijn mening de beste tv die er momenteel is.. Dus ik raad deze winkel zeer zeker aan.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
18
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |