Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
Via de chat een TV kopen!!!.
Omdat ik eind febr. ook een TV kocht ben ik weer bij jullie terecht gekomen. Al snel ging de chat open. Super. Ik kon alles vragen en beoordelen. Ik werd steeds heel snel weer beantwoord. J.... je was super!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-04-2017
Totaalbeoordeling:
Een kopje koffie? Mij aankijkend: Waar kan ik u mee helpen?.
Alle producten mooi en overzichtelijk gepresenteerd, vak bekwaam personeel die zich verdiept in wat ik als klant wil
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 10-04-2017
Totaalbeoordeling:
Superbedrijf!.
De medewerkers van Plattetv.nl denken altijd met je mee. Je hebt echt het gevoel dat de klant eerst komt, en dan pas de omzet. Ik heb al meerdere keren wat bij hen gekocht en de vriendelijkheid blijft! Top! De site is duidelijk en nodigt uit tot 'winkelen' of 'rondkijken'. Verder is het assortiment ruim en de prijzen zijn aantrekkelijk. Ik vind het een erg fijne site en ga zeker, als ik een keer in de buurt ben, de fysieke winkel eens bezoeken. En nee, ik heb geen aandelen in Plattetv.nl en ben ook geen familie van één van de medewerkers maar gewoon een klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede snelle services!.
Zag een goede aanbieding, gelijk besteld. Snelle reactie terug en vlotte levering. Nette bezorging die op ruim op tijd was.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-04-2017
Totaalbeoordeling:
Een winkel waar ze alles hebben, en je goed op weg helpen..
Na lang zoeken op het internet naar een AV-receiver, is mijn keuze op deze winkel gevallen. Dit omdat ze een ruime keuze hebben en qua prijs op veel artikelen nog voordeliger zijn dan bij de mediamarkt. Mede krijg je een helder antwoord op een door jou gestelde vraag.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede chat, snelle levering.
Betrouwbaar, vakkundig en snel, dat zijn de termen die ik zou gebruiken bij PlatteTV.nl. Ik had bij een andere aanbieder, waar ik geen goed gevoel bij had, dezelfde TV gezien, maar dan voor heel veel minder. Via de chat op PlatteTV.nl zijn ze mij tegemoet gekomen en heb ik de TV met veel vertrouwen aangeschaft. Ik wilde de TV de volgende dag geleverd krijgen en dit hebben ze voor mij via een van hun filialen kunnen regelen. De bezorger kwam binnen de aangegeven tijden zodat ik niet onnodig lang aan mijn huis gekluisterd zat en heeft de TV in de woonkamer afgeleverd (1 hoog zonder lift). Top service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch.
Leuke shop, vriendelijk personeel en ook erg behulpzaam. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan ze hierbij dus ook aanbevelen!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Doet wat het beloofd.
Snelle levering en correcte afhandeling, super product voor klein prijsje ... top !!! Laat dit een voorbeeld zijn voor andere websites ....
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
verkoper geeft goede informatie over het product.
neemt tijd geen haastig gedoe luisteren goed naar de klant, geeft proffessioneel advies ik zal niet elke dag een tv kopen maar zal zeker mijn kennissen advies geven toch even binnen te lopen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meegedacht en geholpen!.
Wij hebben problemen met onze SUHD en we liepen in Nijmegen te winkelen en zagen een plattetv winkel. Snel even kijken of hier een gelijkwaardige tv hebben staan. Michael stond ons te woord en hoorde ons verhaal aan. Na wat heen en gepraat bood hij een mogelijkheid aan om de tv in te ruilen. Dat zal wat kosten de tv is nog geen half jaar oud... tijdens een bak koffie heeft hij wat huiswerk gedaan en kwam terug met prima bod. Even overlegd en we zijn tot een akkoord gekomen! Goed meegedacht en alles gedaan om ons als klant te behouden! Chapeau! Wij zijn meer dan tevreden met deze werkwijze!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Een goed product heeft een monteur nodig met echte kennis..
het contact via de mail en de chatbox verliep zoals je dat graag ziet. Snelle respons en geen gezeur. De levering was keurig op tijd en de meeste waardering gaat uit naar de monteur, Tim. Alle aansluitingen inclusief afstellen van de afstandsbediening waren in een mum van tijd uitgevoerd. Geen 3 afstandsbedieningen meer nodig, super dus!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies.
Mooie winkel met ruime opstelling per merk, en volop keuze. Had 2 merken via internet uitgezocht en ter plaatse beiden uitgebreid kunnen bekijken en uitproberen. Danny (verkoper in Utrecht) je bent een toppertje.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super services.
Wij hadden drie tv's gekocht, deze waren in de winkel niet op voorraad. Ze zijn toen alle drie de volgende dag thuis bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-04-2017
Totaalbeoordeling:
Service with a smile!.
De service was prima, de kennis van de verkoper was ook op orde. Goede adviezen hebben tot een fantastische aankoop geleid. Mijn auto stond ver weg geparkeerd maar de medewerkers van plattetv.nl zijn netjes meegelopen. Helemaal goed!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Snel, goed en eerlijk advies en veeeeellll goedkoper dan bij alle andere concurenten! Ik ben toch miet gek
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service, super TV.
Platte TV denkt mee over een goede oplossing voor je woonkamer en de plaatsing van de toetstel. Afstand tot de TV, kleurpalet (SONY TOP!) en wensen t.a.v. scherpte etc worden prima meegenomen in de advisering. Ze hebben goed meegedacht en we zijn heel tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Via goede vriend daarheen gestuurd.super vriendelijk personeel Zeer gemotiveerd en nemen alle tijd voor je. Wij zijn geholpen door Thijs en zullen in de toekomst terug gaan als we wat nodig hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Heos.
Prettige shop waar je als gast behandeld wordt en niet als koper. Men laat je eerst rustig kijken en daarna komt de, overigens uiters deskundige, " gastheer" vragen of hij je kan helpen. Prima hulp en advies gekregen over de aanschaf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Vriendelijke verkoper, met goede informatie. Daardoor waren we snel overtuigd welke tv geschikt is voor ons. Inmiddels geïnstalleerd, zijn zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prijs goed! Service goed! Gewoon goed!.
Helemaal tevreden! Via internet eerst het een en ander kunnen vragen over de Sonos Play 1. Ivo hielp mij perfect. Hij belde zelfs de winkel in Nijmegen om de Play 1 te reserveren, zodat ik deze daar kon ophalen. Dubbele goede service. Mijn volgende aankopen zullen zeker weer hier zijn. En een hele fijne bijkomstigheid was dat ik hier mijn vvv bonnen kon verzilveren. Heel fijn, kan bijna nergens waar je een Sonos wilt kopen. Of tegen een hogere prijs.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
171
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |