Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ben goed geholpen bij het kopen van mijn nieuwe tv. En ze hebben mijn oude tv voor een leuk prijsje overgenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Een tevreden klant.
Via kieskeurig bij plattetv.nl uitgekomen. Door een goede inruil voor mijn oude tv en een scherpe prijs voor mijn nieuwe tv ben ik een zeer tevreden klant. De bezorging ging wat moeizaam maar dit had alles te maken met het drukke verkeer in Nederland. Uiteindelijk arriveerde de enthousiaste Alex van het filiaal Breda om 19.30u en maakte ons gelukkig met de nieuwe tv. Goede uitleg kortom top service!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Snelle levering, maar de tijd nemend voor een Demo. Wij moesten nog even bedenktijd hebben na de demo, ook hierin werd meegedacht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldigb aanbod!.
Tevoren type en inruil bepaald, maar verkoper wees op alternatieven en op nuttige toevoegingen, zoals garantie, goede HDMI-kabels, schoonmaakartikel. Samsung UE40KU6020 voldoet buitengewoon! Wat een beeld! Zelfgemaakte films zijn veel mooier, TV-programma's komen beter over, enz.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service ..
makkelijk zoekprogramma, je kunt alles weg filteren wat je niet zoekt. En ik vind het super dat ze je de mogelijkheid aanbieden om een geretourneerd product wat nog splinternieuw is tegen een gereduceerde prijs te kopen.. scheelt echt veel. top hoor
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Service is top! leuk, vlot, vriendelijk en behulpzaam personeel die je heel goed kunnen adviseren wat je juist wel en niet moet doen. Ook na de koop rustig alle stappen met ons doorlopen. Bij toeval kwamen wij deze winkel tegen had er zelf nog nooit van gehoord. In de zaanstreek/Amsterdam zit nl geen vestiging. Blij verrast dus. Nu hopen dat ze snel een filiaal hier in de buurt openen. Aangezien we onze spullen nog moeten uitbreiden. En dat kan gelukkig met sonos op je eigen tempo/budget. Enige tip voor de winkel... zet de verwarming iets lager haha al mocht dat de pret niet drukken :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en levering.
Keurige levering , vlot en vriendelijk emailcontact . TIP: vraag altijd naar de beste prijs want dat maakt het verschil met andere bedrijven. Ben erg tevreden met de service en het snelle en correcte contact .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke bediening.
Bij binnenkomst kon ik met uw medewerker gebruik maken van de goederenlift. Op mijn vragen kreeg ik vakkundige antwoorden en over de prijs van de extra canal digital ci module kon ik onderhandelen. Zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV huiskamer tv kijken en uw keuze maken.
Super mooie winkel waar je heel goed je keuze kan maken door middel van zithoekjes en alles mooi op merk gesorteerd, er hangt een gezellige sfeer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal top heel fijn geholpen ,aansluitingAlex??.
Heel netjes geholpen heel goed alles perfect uitgelegd nadien nog telefoon als er iets niet was ,aansluiting ook top door Alex gedaan
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service voor een scherpe prijs!.
Ik ben via de chatfunctie uitstekend geholpen en dat voor een scherpere prijs dan op site stond vermeld. Daarbij is het toestel zelfs nog een dag eerder geleverd dan gepland. TOP!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Verstandige meedenkers.
Samen met de klant komen tot een voor iedereen acceptabele deal. Enige minpunt was het onvermeld laten van het feit dat de CI+ module verpakt zat in de doos van de ophangbeugel hetgeen tot enige verwarring heeft geleid!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en komen hun afspraken na.
Platte tv.nl heeft een duidelijke en overzichtelijke website. Uitzoeken, bestellen en betalen gaat heel goed en de levertijd is zoals aangegeven binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Het product wordt in goede en originele verpakking geleverd door een betrouwbare koerier. Daarnaast kon ik gebruik maken van een leuke 2e kans aanbieding wat mij ook nog eens extra voordeel opleverde. Een 2e kans aanbieding is ook zeer zeker aan te bevelen omdat deze voor levering uitvoerig is gecontroleerd en zonder gebreken of beschadigingen verstuurd wordt. Erg tevreden over jullie, bedankt !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-04-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon top. Alles goed geregeld.
Alles is hier goed geregeld en wordt goed uitgelegd. Ik kan geen nadelen vinden bij deze winkel. Al een aantal tv's gekocht hier en altijd een goede service gehad.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect geholpen..
Heb een nieuwe tv gekocht. Zag 'm op een andere site voor een lagere prijs en kreeg met bij PlatteTV.nl tv.nl ook voor die prijs. Top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Ik heb de winkel gevonden via Google. Ze bieden prima prijzen en hebben ook fysieke winkels. Ik ben daarna 1 keer in Breda gaan kijken op de Oled afdeling. Zag er allemaal erg goed uit. Fijn dat je dus ook een winkel hebt waar je het product kan bekijken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
Sertvice zoals Service moet.
De shop werkt goed, de mensen zijn vriendelijk, ze zijn snel en had ik al aangegeven dat ze vriendelijk zijn? Hoezo online is minder persoonlijk.. PlatteTV.nl laat zien dat het gewoon ook goed gedaan kan worden. Als klant wil je graag goed geholpen worden. En dat zit hier gewoon goed. Ik kom zelf weer terug zodra ik iets nodig heb. EN beveel hen van harte aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
We hebben hier al meerdere producten gekocht en zijn steeds goed geholpen. Bedankt voor de goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen.
Via de chat vakkundig advies gehad en een goede aanbieding gekregen! Zeer snelle levering van de artikelen. Maken waar wat ze beloven.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Ik had mij goed voorbereid en wist al wat voor TV ik wilde hebben, enige wat nog ontbrak was een goede prijs. Ik was verbaasd dat James (verkoper) nadat hij mij uitvoerig had geinformeerd waar ik met name naar keek op TV, mij afraadde deze koop te doen en deed een voorstel voor een hele andere TV. Ik ben enorm blij met zijn advies want het was een schot in de roos. Dat hele goede prijsvoorstel kwam er evengoed, ben meer dan tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
172
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |