Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
super geholpen, zoals altijd bij plattetv.
vorige keer super geholpen door plattetv, dus nu weer bestelling gedaan bij hun. Nu van suhd tv naar Oled. Ben benieuwd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-04-2017
Totaalbeoordeling:
super klantvriendelijk!.
Ik koop veel online maar nog nooit zo'n goede en snelle LiveChat meegemaakt. Ik zocht een tv, soundbar en ophangbeugel en ben niet over 1 nacht ijs gegaan. Ik werd zelf moe van mijzelf maar het geduld was ongelofelijk! Top. Ben geslaagd ook op advies van PlatteTV. De levering werd zowel door PlatteTV als door de vervoerder gecommuniceerd en tot op de minuur nauwkeurig afgeleverd. Ik zal voor wat ze verkopen de volgende keer eerst hier kijken, deze jongens weten hoe het moet! Ik geef ze een dikke 10
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
Ja een geweldige zaak.
Denken goed mee en helpen je waar nodig. Dit is mijn tweede aankoop bij Platte tv. NL en in beide gevallen is de service uitstekend
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
snelle en goede service en erg klantvriendelijk.
Breda , erg goed geholpen ruime keus en goed technisch advies gehad , ruime voorraad ! goede parkeermogelijkheden !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
zeer relax goede uitleg doen alles om geluid van muziek te laten horen bij de bijhorende speakers, na levering van Sonos apparatuur prima uitleg over de installatie wij moeten zeggen de uitleg en de installatie werd zeer goed gedaan door XXX.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Prima geholpen na binnenkomst. Showroom model aangewezen en gekocht. Ik weet niet zeker of deze past 28 inch is het gevraagde. 32 gekocht. Mag deze terug brengen als deze niet past ondanks showroom model.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed gevoel.
Goed advies, meedenken en een top tv thuis. Niet het nieuwste model maar wel een hele goede van Samsung , 8000 serie , tegen een zeer aantrekkelijk aanbod. De remote bleek niet meegeleverd en dat is snel en netjes opgelost.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende en nette advisering.
Deze winkel gekozen ivm voorraad van TV's, goede prijs en snelle service, goed advise. Verkoop medewerker was zeer net en deskundig onderlegd. dit is 2e tv die ik bij platte tv heb aangeschafr en zal zeker weer voor deze winkel kiezen in toekomst
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geregeld van A tot Z.
Scherpe prijzen, zeer klantvriendelijk, verstand van zaken en een goed gevoel van binnenkomst tot levering!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
goed advies van livechat.
goed advies gekregen over mijn nieuwe samsung ultra hd tv. en natuurlijk een goede prijs betaald. levering was binnen 2 werkdagen zoals afgesproken, top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service.
De levering was in eerste instantie niet goed. Maar 1 tel was genoeg om het op te lossen. De tv werd omgeruild dat kwam door een misverstand
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
Kunnen naast goed praten praten ook uitstekend luisteren!.
Ik ben al even op zoek naar een nieuwe TV, maar kom maar niet tot een keuze komen. Tot nu toe uit gewoonte altijd Samsung gehad, maar zit daar niet aan vast. .....stelde een aantal hele concrete vragen over wensen en gebruik en adviseerde mij uiteindelijk een OLED tv van LG. Met de toevoeging van een prachtige beugel inclusief de voorbereiding voor een soundbar heb ik straks een sieraad aan de muur hangen. Ondanks de drukte reageerde .....lekker duidelijk, vlot en concreet. Daar houd ik van.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk.
Ik kreeg een zeer nette prijs terug voor m'n vorige tv. De keuze was daarna voor mij snel gemaakt om voor het nieuwste model oled tv te gaan. Ik ben in de winkel in Nijmegen zeer klantvriendelijk behandeld en er werd goed met mij meegedacht. Aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
De sevice in de winkel van Platte tv is goed.
De shop in Nijmegen heeft mensen lopen die klant vriendelijk zijn en er keus genoeg in alle merken . Je word er goed geholpen met duidelijke adviezen, die ze ook uit leggen Ik ben er zeer tevreden over en zal zeker terug gaan, kan het dus ieder aan bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige en efficiƫnte service.
Voor de derde maal doe ik nu een aankoop bij Platte TV. Alle keren was de service via de live chat en de telefoon van een uitstekend niveau. Ik doel hiermee op het deskundig advies dat ik kreeg met betrekking tot de producten, die ik aangeschaft heb, in de prijs/kwaliteit verhouding. De medewerkers van Platte TV luisteren goed naar mijn wensen alvorens een advies te verstrekken. Zo hoort het ook!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en vriendelijk en naar wens geholpen.
op maandag ochtend 09.00uur mijn TV + Soundbar besteld en de dag erna om 09.00uur geleverd! snelle levering en alles keurig naar wens. Na de online bestelling nog gebeld voor een adres wijziging waar ik vriendelijk en correct werd geholpen. Zeker een aanrader en voor mij voor herhaling vatbaar!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en deskundig advies.
Ik ging de winkel binnen om een Tv en muziekinstallatie te kopen en werd uitstekend geholpen. Verkoper dacht mee wat kon binnen mijn budget en behoeften, lichtte me goed voor over verschillende mogelijkheden zonder opdringerig te zijn en raadde me bij de geluidsinstallatie zelfs aan nu wat minder boxen te kopen en terug te komen als ik bleek behoefte te hebben aan meer. Ik kon ze dan met dezelfde korting kopen (staat op de bon). Prima advies en uitstekende service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-04-2017
Totaalbeoordeling:
Inderdaad geweldige service! Ga zo door!.
Zeer snelle beantwoording van mail, goede inruilprijzen, nette hulp bij inladen gekochte artikelen in auto, vakkundige uitleg in winkel van aan te schaffen artikelen in Breda! Kortom een winkel om zeker terug te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-04-2017
Totaalbeoordeling:
Hier word je blij van.
Je voelt je een koning, ook al koop je low(er) budget, het advies en klantvriendelijkheid zijn top. Ik heb het gevoel dat ik met het beste product de deur uitloop, maar bovenal doe ik dit als vaste klant. Ik kom hier graag om de ruime keuze, maar ook om het vergelijken tussen verschillende merken en formaten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-04-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede service.
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat het er erg professioneel uitzag en de prijs aantrekkelijk was op dat moment. De levering was super snel en goed!! en ben super tevreden met mijn aanschaf.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
173
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |