Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Na 4 maanden had defect aan stuur kreeg binnen 7 dagen een nieuwe toegestuurd echt top service. Mooie winkel echt goede service personeel neemt echt de tijd voor je als klant
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-04-2017
Totaalbeoordeling:
Chatten en kopen werkt geweldig.
Justin van de klantenservice heeft mij deskundig, vriendelijk en in 1 woord geweldig geholpen bij de aanschaf van Sonos apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte Service.
Snel en correct geholpen. Bestelling keurig behandeld. Daarnaast ook snel geleverd. Prima winkel welke ook goed bereikbaar is met voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top Winkel!.
Jaren geleden, kan volgens mij al wel 10 jaar zijn dat k voor het laatst een TV had gekocht bij Julie. (Niet eerder een nodig gehad) gevoel was goed en dan ga je terug. Ik had zelf al een keuze gemaakt op de site maar ben door goed informeren van Michael excuus mocht ik de naam verkeerd schrijven toch voor een ander model gegaan. De beste man kon het goed onderbouwen en wou hem zeker niet aansmeren. Meer als informatie maar moest zeker voor mijn eigen gevoel gaan. Toch voor het model gekozen die mij werd geadviseerd en heb er zeker geen spijt van. Zelfs m'n 2 kindjes van 6 en 3 waren geen probleem idem als het tillen naar de auto! Een dikke vette 10 voor deze zaak!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Betrouwbaar personeel en een goeie service.
Het personeel is betrouwbaar en geeft een goede voorlichting. Mocht er iets zijn dan helpen ze je goed, mocht je een artikel om willen ruilen doen ze niet moeilijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Goede service en advies. Email wordt ook snel beantwoord. Product ook snel geleverd. Ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Ik ben heel erg fijn geholpen in de winkel..
In de winkel een keus gemaakt uit het enorme aanbod aan tv s. De tv is volgens afspraak prima op tijd door een eigen service wagen keurig afgeleverd . De installatie heb ik zelf gedaan ,maar had ook door de chauffeur mogelijk geweest. De LG Oled 65B7V is echt een plaatje aan de wand ,en het beeld is subliem .Ik heb nog wel een paar dagen nodig om de vele mogelijkheden te ontdekken,maar dat komt ook goed . De LG Oled is een aanrader net als de winkel Platte tv Breda .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke webwinkel.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze een hele goede prijs voor mijn oude tv hebben gegeven. Ik geef voor de service en de vriendelijke communicatie een 10. Ik kom hier zeker weer eens terug.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Goede service via mail en chat functie. Bedankt voor jullie meedenken. Klant gericht, vriendelijk en hulpvaardig. PlatteTV top gedaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Top Advies en service.
Goed aankoopadvies en uitleg nieuw aangekochte tv. Prima uitleg over de bediening en garantie mogelijkheden. Enthousiaste verkoper (......)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect advies en service.
Geholpen door vriendelijke mevrouw die door goed advies gegeven te hebben en onderbowd heeft waar verschillen in zitten mbt beeldkwaliteit, wij besloten 2 tv s te kopen tegen scherpe prijs. Spullen in de winkel gekocht naar aanleiding van webshop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service!.
Ik heb 2 jaar geleden ook een tv gekocht bij jullie, daar was ik zeer te over. Daardoor heb ik meteen weer voor jullie gekozen. Vriendelijke en duidelijke service,een echte aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
100% service..
Na eerst gebeld te hebben waren mijn vragen vakkundig beantwoord. De site zag er voor mij overzichtelijk uit en heb ik mijn bestelling geplaatst. De afhandeling van betaling was duidelijk en verliep vlot. De volgende dag had ik de bestelling al binnen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-04-2017
Totaalbeoordeling:
Prima zaak!.
Duidelijke website, goede informatie na koop. Snelle verzending en track& trace. Is aanbevelens waardig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service gehad..
Heb echt een perfecte service gehad van Plattetv. Heb 2 curved tv's gekocht voor een mooie aanbod. Eerst via de telefoon contact gehad over de prijs, vervolgens gaan kijken in Nijmegen waar we de 2 tv's te zien kregen en we er wat over uitgelegd kregen hebben. Zeker aan te raden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goede service.
Goede info en een snelle reactie, we konden de tv in Breda komen halen daar wat uitgebreide info ontvangen en nog wat aanbevelingen onze oude tv daar achter gelaten. We raden dit adres zeker aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte service.
Voldoende keus in de winkel aanwezig. Ik zocht tv geschikt goor canal digitaal (fastscan) en we waren er snel uit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn contact via chat..
Goede service en uitleg, prima geholpen via de online chat. Goed bezig Justin. Net mijn 65" oled gekocht, komt komende vrijdag, kan niet wachten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort!.
Platte TV is werkelijk een winkel die service hoog in het vaandel heeft staan. De chat is geweldig een ook via de mail krijg je vrijwel direct antwoord op je vragen. Daarnaast krijg je een geweldige inruil voor je 'oude' TV. Heb je daarna spijt van je aankoop gen probleem met Platte TV kom je altijd tot een oplossing. Probeer dat maar eens bij een ander! Gewoon fantastisch. Geweldig personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service..
Wel zelf bij de les blijven, anders ga je met een duurder apparaat dan nodig is naar huis. (maar ja, dat is de handel)
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
174
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |