Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-04-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Een betere service kan ik me eigenlijk niet voorstellen. Chat mogelijkheden op zondag, direct reageren op mails, scherpe prijzen, meedenkende medewerkers over de aflevering die binnen een tijdsblok van 2 uur geregeld kan worden. En natuurlijk een schitterende TV :-). Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
A very knowledgeable staff with outstanding service.
With regards to the stores' service, it was outstanding. I did not expect to have one of Their staff to help me carry this huge TV to my house. My first option was to get it shipped but the store offered to help me carry it to my house since I live closeby. Another thing is the staff who assisted me was very knowledgeable in explaining and demonstrating to me the technical things to look for on what makes a TV better than another TV. These explanations really helped me have a good feel and confidence on the TV that i bought've given the budget limitations that i have. I'm impressed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prijs fantastisch, service super!.
Lang getwijfeld over de aanschaf van een Oled televisie. Na veel leeswerk, reviews en rondkijken was ik ervan overtuigd dat dit het beste beeld zou hebben. bij platte tv werd ik direct en netjes geholpen, de verkoper nam alle tijd voor me liet me het verschil tussen de verschillende types zien en was op geen enkele manier opdringerig en stuurde nergens naar toe. De knoop daar door gehakt en en LG oled tv aangeschaft. Deze was op voorraad en 10min later lag hij in de auto! Snelle en fijne service voor een top prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service.
Na aanschaf van een soundbar nog geen 2 mnd geleden, deed deze het niet meer. Zelf gekeken of de kabels allemaal nog goed zaten, deed deze het nog steeds niet. Er zou een monteur langs komen, Alex zag al snel wat het probleem was en heeft dit verholpen. Ik ben erg tevreden over deze jongeman, erg vriendelijk en behulpzaam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top online winkel!.
Hele goede ervaring met deze online winkel! Scherpe prijsdeals, prima bereikbaarheid, vlotte correspondentie afhandeling en op tijd leveren van de apparatuur. Absolute aanrader en een volgende keer zou ik zeker weer bij jullie bestellen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel !!.
Mijn cijfer een 10!! Zeer klantvriendelijk en mee denkend met onze wensen. Onze vorige tv was hier ook gekocht, dus kwamen we hier weer terug. Geweldig winkelpersoneel!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Plate Tv helmaal Top!!!.
Hele goede service goed geadviseerd met speciale dank aan xxx verkoper in Arnhem hij heeft alles snel geregeld voor mij Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en zeer snel thuis..
Via het net een tv besteld want had goede reviews gelezen. Via de chat zeer goed geholpen en een deal gemaakt. De volgende dag om 10.15 mn nieuwe tv in huis. Zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Beste keuze voor service en prijs!.
Bij Plattetv in Doesburg geholpen door Jim. Mede door zijn behulpzame houding en zorgvuldige advies gekomen tot een mooie set, bestaande uit tv (incl. toebehoren) + surroundset, voor een zeer scherpe prijs! Cijfer 10, namens een tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon en toch goed.
Goede motivatie om een eventuele duurder product toch te nemen zonder opdringerig te zijn. Mede door een goede korting te geven.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect geholpen via de Chat..
Bekenden van mij hadden hier al een TV aangeschaft en onze oude TV was inmiddels 11 jaar oud. Via de chat bij Justin een aantal vragen gesteld over de TV die we voor ogen hadden en heel goed geholpen. Meteen via de chat kunnen bestellen, dus erg modern geregeld bij plattetv.nl. Morgen wordt hij al bezorgd!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
enorm goeed te woord gestaan door de medewerkers.
Heb al enige keren contact gehad over vragen over het bestelde product. En wordt vriendelijk te woord gestaan ,maar ook deskundig geholpen. Ze nemen de tijd en dat is heel fijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-03-2017
Totaalbeoordeling:
Kundig en vriendelijk personeel.
Zonder opdringerig te zijn stond het personeel ons vriendelijk, enthousiast en kundig te woord. We hebben een supermooie TV gekocht voor een zeer vriendelijke prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-03-2017
Totaalbeoordeling:
Heel fijn geholpen...met een goede uitleg!.
Zeer prettig gesprek gehad over een TV...de man weet een hele goede uitleg te geven!! En wij kregen eem mooie prijs aangeboden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en een goede service..
De reden om deze winkel te bezoeken, is vanwege het feit dat het bij mij in de buurt is en dat de keus magnifiek is. Plus volstrekt niet onbelangrijk, je ziet wat je koopt en de mensen die er werken weten waar ze het over hebben. Wat bij menige winkel nog wel eens aan de wensen overlaat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-03-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goede opvolging.
Alleen jammer dat je vanuit Belgie enkel met overschrijving kan betalen, wat voor extra vertraging zorgt. Voor de rest alles prima!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Gisteren Langs de winkel van PlatteTV geweest in Breda. Super service. Vriendelijk En vakkundig personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-03-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Had via de website een artikel besteld. Enkele minuten later kreeg ik al een bevestiging van mijn bestelling. Nog dezelfde dag werd ik door een medewerker gebeld dat de bestelling klaar stond. Bij het ophalen werd ik vriendelijke geholpen door een medewerker en kon ik mijn auto naar het magazijn rijden, en daar plaatsten 2 medewerkers mijn bestelling netjes in de auto. Top service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima zakelijke service.
Liep toevallig binnen en zag een mooie aanbieding(showmodel) van een door mij gezochte Samsung met lichte beschadiging. Ging akkoord, vlot bezorgd en geinstalleerd. Volgende ochtend zag ik ook nog lichte krasjes op het scherm, na contact kreeg ik nog een financiƫle tegemoetkoming. Prima geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima services!.
Erg klant vriendelijk, goed en prettig geholpen in de winkel . Ben daar na toe gegaan om dat ik mijn tv er na tevredenheid in kon ruilen. Snelle levering en geinstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
175
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |