Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 29-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede communicatie en super snelle levering.
Op de site zijn keuzes duidelijk weergegeven en staat veel informatie per product, wanneer er besteld is wordt je goed op de hoogte gehouden van je status en levert men de producten super snel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-03-2017
Totaalbeoordeling:
Ook voor de zakelijke markt een prima partij..
Vanuit mijn werk meerdere keren meerdere TV's aangeschaft. Altijd goed en efficient geholpen. Ook al is het een consument gerichte organistatie ,je kunt er als bedrijf ook prima zaken mee doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-03-2017
Totaalbeoordeling:
Ik werd goed geholpen en goede uitleg..
Leuke winkel en klantvriendelijk goede service en uitleg personeel weet waar ze over praten zeer handig als je niet zoveel verstand van zulke zaken hebt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
goede service en ervaring.
goede uitleg van personeel, vriendelijk , weten waar ze het over hebben, bestelling is op tijd geleverd leuke terug ruil actie
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Wij gingen naar de winkel om een televisie te kopen die we op de website gezien hadden. De verkoper vroeg echter door naar onze verwachtingen en inventariseerde aan welke wensen het product moest voldoen, waardoor we uiteindelijk toch op iets anders uitkwamen. Erg fijn dat je nog naar de winkel kunt gaan en echt het gesprek wordt aangegaan, zodat je zeker met de juiste tv de deur uitgaat. We hebben een mooie deal met goede service gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top service door top personeel!.
Op zoek naar een mooie platte tv voor op m'n studentenkamer. Werd meteen geholpen door vriendelijk personeel, uitleg gekregen over de verschillende TV's. Kon snel m'n keuze maken door de goede uitleg ! Ik ben zeer te spreken over de winkel; top personeel, je wordt goed geholpen en op een zeer vriendelijke manier wat ik altijd belangrijk vind ! Zeker een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Na gebreken toch oplossing.
Mooie rustige winkel waar je rustig kan kijken en vergelijken, onderbouwd met echte kennis van het product door het personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Deze shop trok de aandacht omdat ze mijn tv voor de laagste prijs aanboden bij een zoektocht op internet. Helaas bleek de prijs na een aantal weken weer verhoogd te zijn. Toen ik een bezoekje aan de winkel bracht wilden ze hem alsnog voor de lage prijs verkopen. Wel zo eerlijk, zeker omdat de tv de dag erna verlaagd was in prijs. Verder prima geholpen, zelfs met inladen van de tv in de auto
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Shop vinden wij goed. Gekozen voor deze shop door goede ervaring van familielid. Site is erg overzichtelijk. Uitleg van installateur van prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Dankjewel Justin!.
Via de chat van plattetv.nl ben ik enorm goed geholpen door ..... Hij houd rekening met je huidige financiële situatie en zorgt voor een oplossing. Top geregeld en bedankt voor de korting!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super service .
Was op zoek naar een andere tv, daar mijn oude toestel het had begeven. Wilde heel graag een Oled tv. Op verschillende internet sites zag ik alleen model 2016, totdat ik op de site van plattetv.nl de nieuwste LG Oled tv model 2017 tegenkwam. Gekozen om naar de winkel in Breda te gaan voor meer informatie. Heel goed geholpen en door een vriendelijke medewerker. Al mijn vragen werden beantwoordt. Na een aantrekkelijke aanbod heb ik Oledtv meteen gekocht en gelijk meegenomen. Ben zeer tevreden over de service en over de tv, deze is echt top. Totaal geen spijt van mijn keus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima klantenservice.
Was op zoek naar een Sonos playbar, was bij platte tv in de aanbieding. Op de aanbieding werd in eerste instantie niet ingeruild. Na enig onderhandelen kon ik toch ook nog mijn oude Denon stereo versterker inruilen. Heel tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle levering.
Direct na de bestelling al een bevestiging en daarna steeds op de hoogte gehouden van de verzend- en afleverstatus. En de volgende dag netjes bezorgd door een transportbedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-03-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een winkel, wat een service, ik blijf terug komen.
Nu voor de derde keer een aankoop gedaan (TV, Sonos en nu JBL). De informering, uitleg en service is echt perfect. Deze keer geholpen door Pim die alle tijd nam om zeker te stellen dat we de juiste keuze zouden maken. Nu op naar de zomer, want naast alle audio en TV's, staan er ook de mooiste barbecues. Wij gaan zeker terug komen voor een mooie Weber met alles er op en er aan. Genoeg keuze !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top personeel met een prima service!.
Personeel is zeer vakkundig en erg vriendelijk. De aankoop word nog voor je in de auto gezet. Wees eerlijk, waar maak je dat nu nog mee! Problemen worden terplekke snel en vakkundig opgelost. Mijn persoonlijke mening over plattetv.nl is top en bij de volgende aankoop ga ik er zeker weer naar toe!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-03-2017
Totaalbeoordeling:
Blitse en uitstekende servies.
Ik vind van deze shop winkel gemakkelijk naar alle informaties van toestellen te zoeken goede prijs en een zeer goede afhandeling (in verband met betalen, verzenden en eventueel terug te zenden. Zeer te vrede......
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!!!.
Een Sonos playbar gekocht super goed geholpen en een demostratie gehad van hoe het geluid is. Ben echt super tevreden en zal iedereen het systeem aan raden en die gasten in de winkel zij. Super klant vriendelijke en er behulpzaam. Heel erg bedankt en ik kom zeker weer voor de andere accessoires
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie inruil in combinatie met andere aanbieding.
Op een andere website voor tv's zag ik een aanbieding voor een OLED in combinatie met een gratis soundbar. Platte tv ruilt ook een oude tv in. Hieruit is een prachtige deal gekomen. De soundbar ontvangen en oude tv ingeruild. Perfect . Nu kijk ik naar een fantastische TV!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en top levering!.
Via internet gezocht naar de goedkoopste leverancier voor de aanschaf van mijn Sonos installatie. Ik ben toen uitgekomen bij plattetv.nl en die hebben ook winkels. In de winkel in Arnhem uitstekend geholpen en besloten om alles hier te kopen. Personeel denkt met je mee en is zeer behulpzaam. Tevens hebben ze de scherpste prijs en ik kan ook zeggen de beste service! Geen mediamarkt voor mij. Nu alleen nog maar plattetv.nl! Aanrader voor iedereen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke behulpzame service.
't Personeel is kundig, vriendelijk en hulpvaardig. De producten zijn goed en prima geprijsd. De site is overzichtelijk.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
176
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |