Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
In een woord "Fantastisch"..
De motivatie om het woord fantastisch te gebruiken is gewoon door het feit dat ik met enkele vragen kwam om mij meer duidelijkheid te laten verschaffen van een bepaald televisie merk. Met alle tijd van de wereld ben ik met Justin aan het chatten geslagen en hij heeft mij heel duidelijk een en ander uitgelegd zodat wij gezamenlijk tot een conclusie kwamen welk type voor mij het meest geschikt was. Hij maakte verder een heel goede prijs voor mijn huidige TV, zodat ik deze niet verloren en in de weg staand op zolder moet parkeren. Ook de mogelijkheid van aansluitingen besproken en eventuele verbeterde bekabeling, dit zijn dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt. Ook de levering en betaling gaan vlekkeloos bij deze firma.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service !.
Netjes en vakkundig geholpen in Doetinchem. Mijn oude Plasma in kunnen ruilen voor een nette prijs, en gelijk de nieuwe mee kunnen nemen. Bjurn bedankt !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Het was Top in een woord.
De chat / het bezorgen /aansluiting / een fijn vertrouwd gevoel kan ik iedereen aanraden niet via de post of bezorging dienst zelf bezorgen klantvriendelijk in een woord ik ben er zeer tevreden over .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle bezorging.??.
Ik heb een dag voor de verjaardag van mijn man een bestelling gedaan die de volgende dag mooi op tijd werd bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-03-2017
Totaalbeoordeling:
Omruilen ging soepel..
Wij wilden na een kleine maand liever een andere tv. Deze hebben we mbv jullie lifechat uitgezocht. We kregen een prima voorstel voor een ander toestel. Hierna ging het omruilen soepel. Goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
TOP SERVICE.
Wij waren opzoek naar een nieuwe tv en hadden al wat info op de website gelezen over de positieve ervaringen van andere over Platte.tv.nl. De dicht bij zijnde winkel vanuit onze woonplaats is Doesburg. Daar zijn wij super goed en plezierig geholpen door Jim. Goede en deskundige uitleg. Er word goed meegedacht met de wensen van de klant. Ook konden we prima onze "oude" tv inruilen. De levering kon op de exacte dag en tijd dat wij graag wilde. Wij zijn super tevreden en rade Plattetv.nl en zeker ook het filiaal in Doesburg aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Korting zonder klagen.
Geweldig, ik zag bij de concurrent een afgeprijsd artikel, en zonder blikken of blozen kreeg ik bij hen dezelfde korting. Echt een reden om deze winkel niet te vermijden, zelfs als de prijs hoger is als bij de concurrent. En de extra interesse en aandacht was gratis!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Via kennisen ben ik terecht gekomen bij platte tv. Naar mijn mening is dit een geweldige winkel en ook aardige personeel. In Utrecht heb ik een paar dagen geleden een mooie oled LG aangeschaft. Levering was binnen een dag al in huis. Ik zou een ieder aanraden als zij een televisie of elektronica willen aanschaffen om zeker niet te aarzelen naar platte tv te gaan. Geweldig sevice
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super geweldige service.
Ik vond de klant vriendelijkheid heel fijn. Ook geattendeerd op ander dingen waar je rekening moet houden en ik had er een heel fijn gevoel bij . Ik voelde me niet nummer zoveel in de rij . Fijne opstelling van de Tv 's en rustige winkel je kan op je gemak kijken geen opdringende verkopers. Je krijgt de tijd om eerst zelf te ori├źnteren . Keurig nette winkel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung UE43KS7500.
goede service /klantvriendelijk/snel geleverd/netjes in taal en antwoord super geholpen een top bedrijf zou het bij iedereen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte behandeling.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de shop in de nabijheid van mijn huis is. Ik wilde een goed product hebben maar ook vragen kunnen stellen. Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. Ik ben volledig geslaagd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Vakkundig personeel met verstand van zaken.ruime keus uit verschillende goede merken.mocht je dan toch een verkeerde keus maken, dan kun je zonder problemen iets anders uitkiezen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Ontzettend goed geholpen via de chat door Ivo, hij heeft ontzettend veel voor ons gedaan. Morgen krijgen we de tv gratis thuisbezorgd, wij zijn helemaal blij! Heel erg bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Tv aangekocht via chat en mail. Oude tv kunnen inruilen. Is prima verlopen. Ook de aflevering en uitleg prima kan niet anders zeggen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Enorm goede online service via de chat!.
Mijn ervaring via de chat tegenwoordig is super. Ook zo bij Platte TV.nl. Je kan het zelfs over de prijs hebben. In zekere zin kan je echt wel onderhandelen. Service is super. Nu nog mijn tv binnen krijgen, maar dat is mij toevertrouwd door "Justin" dat het de volgende dag wordt geleverd. Via Ideal betaald, super geregeld! Kan het iedereen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige sfeer!.
Fijne rustige sfeer en geen opdringerige verkopers. Goede service en mooie producten! Wat ik zocht was op voorraad, net als de andere versies van het gekochte product. Testen is ook mogelijk, super.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis van zaken, goede service.
4K tv gekocht, tevreden over service, kwaliteit en uitleg. Word tijd voor je genomen en alles goed uitgelegd. Winkel is alleen beetje moeilijk te vinden op t industrieterrein in Doetinchem.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
goed geholpen en uitgelegd.
winkel is in doesburg voor vragen lopen we even naar binnen en sevice worden goed tewoord gestaan personeel neemt de tijd voor ons
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-03-2017
Totaalbeoordeling:
super dienstverlening.
Ik ben echt versteld van uw technieken. Eerst bewonder ik hem zo'n afstand te hebben afgelegd om van Breda naar de Belgische kust te rijden. Verder ben ik vol lof over de manier waarop hij met veel geduld en kennis mijn TV heeft geïnstalleerd en kijkers klaar gemaakt. Ook de nodige tijd heeft gespendeerd om de afstandsbediening volledig uit te leggen. Echt een technieker met kennis van zaken en techniek. Zeker aan te prijzen. Vol lof.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Leuke en lieve service!.
Toen ik op internet opzoek was naar een tv kwam ik al snel op plattetv.nl uit. Ik heb de winkel in nijmegen gebeld om de tv appart te houden. Toen twijfelde ik of de tv wel in mijn auto ging passen. De leuke en vriendelijke werknemers hebben mij gerust gesteld en gezegd dat het 100% zou gaan passen! Super blij met de aankoop en de service! Vooral dat ze de tv ook nog bij je in de auto leggen! Ga zo door heren!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
177
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |