Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
echt goede service en uitleg.
we kwamen zonder enige kennis in de winkel, en hebben een goed inzicht gekregen van wat er mogelijk was binnen ons budget , dus voor een mooie prijs met extra pixel garantie goede zaken gedaan , met ondersteuning van een vakbekwame verkopen .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs afspraak en een nette levering..
Heb in Breda mijn televisie opgehaald had nog wat vragen en die werden netjes beantwoord er werd ook nog gevraagd of ik wel het goede kabel bij de tv had.De verkoper vroeg of die nog moest helpen met de tv in te laden superrrr.Goede en nette mooie zaak als ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer hier heen.Gaat zo door met de goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Besloten om hier mijn Heos 7 te kopen, na een chatgesprek waar ik zeer vriendelijk werd geholpen besloten om hem hier te kopen! De volgende dag was de speaker al binnen. Tevens goed op de hoogte gehouden en voorgelicht! Ik kan het iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima aankoop advies via email.
Ik was eerst opzoek naar een TV van een ander merk, maar die kon niet geleverd worden. Tim bood mij een goed alternatief en maakte ook in begrijpelijke taal duidelijk waarom. Tevens werd mij voor een zeer aantrekkelijk bedrag een servicecontract aangeboden met een 0 fouten pixelgarantie. De hele aankoop is via de mail razendsnel verlopen. De bezorging was goed en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en een eerlijk antwoord..
Deze mensen gaan voor kwaliteit......top personeel. Ze weten waar ze over praten. Alleen maar lof over deze winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Verkoper heeft mij prima geholpen en de Tv kon ik daarna in Doetinchem ophalen en daar ben ik helemaal super geholpen om de TV veilig bij mij thuis te krijgen heren in Doetinchem heel erg bedankt voor de goede zorgen !!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
No nonsense, snel en zeer behulpzaam.
Product was elders goedkoper, maar prijs was zo aangepast, daarnaast extra korting op een buitenkansje gekregen, die later niet meer aanwezig bleek te zijn, toch voor de buitenkans prijs een nieuw in doos product ontvangen. Top, maar helaas bleek product toch defect te zijn, binnen no time kunnen omruilen voor een ander nieuw exemplaar. Allemaal zeer snel en vriendelijk en professioneel verlopen. Als ik toch een minpuntje moet noemen, dan is dat de winkel in Utrecht vanmorgen 10:10u de deuren open deed ipv 10:00u maar het was gelukkig mooi weer...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snel geregeld vanuit de luie stoel.
Voor plattetv.nl gekozen vanwege het online gemak in combinatie met fysieke winkels. Het toestel dat ik gekocht heb was in de webshop bij lange na niet de goedkoopste die te vinden was, maar bij plattetv.nl kun je een goede deal maken en zo had ik toch de scherpste prijs van Nederland. Toestel werd snel geleverd en hangt nu te glimmen aan de muur. Nazorg is ook prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
hele goede service.
ik ben er heen gegaan om een televisie te kopen voor mijn moeder heb ik ook gedaan, maar ik had zelf een televisie van meer dan 10 jaar oud en de verkoper bood mij een inruil deal aan waar ik geen nee tegen heb gezegd dus nu heb ik ook een prachtige televisie!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Ik zocht een soundbar. Op aanraden van de medewerker is er gekozen voor een Heos. Deze heeft de voordelen en nadelen van meerdere soundbars duidelijk uitgelegd. De medewerker heeft duidelijk verstand van zaken. Ben zeer tevreden met de aangeschafte soundbar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Service op maat!!.
Erg fijne winkel om een TV te halen. Medewerkers hebben er verstand van en kunnen dit goed overbrengen, ook op mensen zoals ik die er niet heel veel verstand van hebben. Daarnaast was het personeel gastvrij en niet opdringerig zoals je wel is ziet bij andere winkels. Zeker aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-03-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijkheid ten top!.
Met platte TV is het echt goed zaken doen! Na een leuke aanbieding gezien te hebben kreeg ik een prima inruilprijs voor mijn oude TV. Ook aan dag later, bij het afhalen van de TV in Breda, werd ik prima geholpen en kreeg de nodige tips en trucs mee. Kortom, geweldige service
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede winkel.
Ik heb bij Plattetv.nl een Samsung TV , Sonos Playbar + muurbeugels in de winkel gekocht. Ik werd uitstekend geholpen en er werd meegedacht. Het moest op afroep worden geleverd en na een telefoontje werd de bestelling op de door mij gewenste bezorgdatum afgeleverd. Super goed geregeld allemaal. Een dikke vette 10 dus voor Plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-03-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel, oog voor de klant, leuke producten.
Geen mega-store, behulpzame medewerker(s) en eerlijke handel met geen "die is ook mooi, ja en die is ook mooi, ja en die ook mooi"
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Top winkel. Eerst gezocht op de website die zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk is. Daarna naar de winkel in Breda gegaan. Hier werd ik goed geholpen en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk ging ik naar buiten met een platte tv. Lol
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en goede deal!.
Mijn oude tv in kunnen ruilen tegen een goed bod en nog kunnen onderhandelen voor een goede prijs voor de nieuwe tv. Zeer goede service en zeer vriendelijk!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-03-2017
Totaalbeoordeling:
vriendelijk en zakelijk.
Vriendelijke en vlotte bediening. Goede uitleg van het product. Mogelijkheid om oude tv in te ruilen. Er werd een goed bedrag voor gegeven.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 21-03-2017
Totaalbeoordeling:
Makkelijk te bestellen.
Platte TV.nl is een betrouwbare winkel. Vele artikelen zijn op voorraad te leveren. Uitgebreid assortiment
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle hulp en goed advies.
Kreeg goed advies Mbt gebruik van de tv en uitleg van de mogelijkheden ervan...toppie Werdt vriendelijk te woord gestaan en ook bakkie koffie om na te denken over mijn keus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, gave tv.
Prettige winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levering. Duidelijke uitleg. Het enige minpuntje is, dat de televisies van tegenwoordig geen normale koptelefoonaansluiting hebben, en dat is nog niet bekend bij het winkelpersoneel (ook niet in andere winkels). Je kunt wel een blue tooth koptelefoon aansluiten. De televisie is netjes geleverd en helemaal geïnstalleerd en aangesloten. Groot assortiment aanwezig, veel meer dan in andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
178
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |