Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, goede prijs en snelle afwikkeling..
Via internet mezelf voorbereid. Winkel in Breda bezocht. Me laten voorlichten en goede prijs voor nieuwe aankoop alsmede inname oude TV. Prima geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 21-03-2017
Totaalbeoordeling:
Afspraak is bij jullie afspraak geweldig.
Gekozen voor jullie bedrijf ivb goede aanbieding en het vertrouwen dat ik van andere cliënte had gehoord. Via de telefoon de bestelling gemaakt, deze was op de lokatie aanwezig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geniale buitenkansjes.
Door de mooie buitenkansjes die zij hebben van enkele producten, heb je de kans om heel mooie apparatuur aan te schaffen voor een schappelijke prijs. Daarnaast is er een goede service en heel vriendelijk personeel die je ten alle tijden helpen. Ook na de aanschaf van je apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-03-2017
Totaalbeoordeling:
Peter Jansen.
Peter Jansen Ja, ik beveel deze shop aan Algemene score 10,0 Ik heb februari 2015 een online bestelling bij Platte tv Arnhem geplaatst voor een 32" flatscreen, Samsung tv, dit type was helaas niet meer leverbaar maar ze konden mij een ander duurder type Samsung S.M.A.R.T. LED tv leveren voor dezelfde prijs. Nu 25 maanden verder en net een maand buiten de 2 jaar garantie is de backlight kapot dus heb ik contact met Platte gezocht en tot mijn grote verbazing mag ik de tv ,ondanks de verlopen garantie langs brengen en wordt deze kosteloos gerepareerd....IK ZEG TOP!! Platte!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-03-2017
Totaalbeoordeling:
Nette online hulp (Medewerker Justin).
Met enige twijfel over de vakkundigheid ben ik aan een chat begonnen met medewerker Justin van PlatteTV.nl. Tot mijn grote verbazing kon Justin mij uitstekend helpen bij het aanschaffen van een Sonos Surround Set en de aanbieding die Justin mij deed was ook erg scherp. Ik ben positief verrast door PlatteTV.nl.. De Set wordt morgen (GRATIS) bezorgt terwijl MediaMarkt een levertijd heeft van 2 weken
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie deal.
Na E-mail contact met een van de medewerkers eerst een aanbid gekregen en daarna nog een aanbod wat ik niet meer kon afslaan. Super en volgende dag geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen ondanks slechte service van Philips zelf..
Nadat de repair afdeling van Philips mijn TV ipv gerepareerd, volledig onbruikbaar had gemaakt, heft Platte TV mij een mooi deal gemaakt met een nieuwe TV. Super ! Helaas weer een Philips omdat ik Ambilight wil, maar wel met service packet van PlatteTV dit keer :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-03-2017
Totaalbeoordeling:
Heel fijne winkel en goed personeel.
Heel goed fijn personeel netjes is heel anders dan bij mediamarkt goed uitleg en ze nemen de tijd voor geweldig
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-03-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service bij defecte tv..
Bij levering bleek beeldscherm een defect te hebben. Binnen een week vervangen door nieuw exemplaar. Uitstekend bereikbare helpdesk en afleverservice.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-03-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Ook als een bestelling niet goed gaat is er altijd wel een oplossing die er aangeboden wordt door de platte tv. Kennis van zaken aanwezig nog het gevoel dat je klant bent.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Duidelijke website en goed product aanbod. Goede service zowel telefonisch als in de winkel. Vriendelijk personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-03-2017
Totaalbeoordeling:
ben zeer content geweldig.
goed erg goed ,ik stuur een bericht vertel hoeveel geld ik kan uitgeven en er rolt een ue55ku6020 uit super ik ben er ontzettend blij met deze keuze
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-03-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service, correcte behandeling.
Ben zeer tevreden vriendelijk personeel email verkeer ging heel vlot, personeel die TV kwam brengen was zeer vriendelijk en was goed op de hoogte met aansluiten van TV werd gebeld toen ze in de buurt waren, zal platte tv zeker aanraden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
Nette zaak met prima service.
Goede service en adviserering. Verkoper beschikt over prima kennis en neemt echt de moeite om vragen te beantwoorden. Kortom een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goed personeel.
De werknemers hebben goede kennis van zaken en zijn erg meedenkend! Ze zijn beleefd en dringen zich niet op! Fijn dat er nog zo'n leuke winkel is.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
excellente klantbediening.
Zowel bij aankoop via chat, telefonisch en later in de winkel bediend als een gewaardeerde klant. Na aankoop functioneerde de TV niet zoals ik verwacht had. Dit lag voor een deel aan Ziggo die ook haar service heeft verleend. James van Plattetv.nl gaf in het eerste gesprek al aan dat hij er alles aan wilde doen om mijn probleem op te lossen. En ja dit gebeurde ook daadwerkelijk en ook nog vlot! Met een logische bijbetaling van het prijs verschil kon ik mijn TV de volgende dag omruilen voor een andere. Probleem snel opgelost en een uitermate tevreden klant. Ik beveel Plattetv.nl van harte aan. Dank u James!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
UITSTEKENDE SERVICE BIJ AFLEVERING!.
Bij aflevering en installatie en uitleg ging het de eerste keer niet goed! Na een telefoontje kwam er een andere medewerker, die bijna 2 uur bij ons thuis de tv en de sonos heeft geinstalleerd en ons alles duidelijk ,rustig en vriendelijk heeft uitgelegd. Hij liet ons ook handelingen verrichten om te kijken of wij het ook echt snapten. Een aanrader om deze medewerker (Alex) te vragen! Bij een uitbreiding van onze sonos gaan we zeker terug naar deze zaak! Een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
PlatteTV: Een aanrader!.
Ik wilde een nieuwe 32 inch LG full led TV kopen en PlatteTV met zijn duidelijk overzichtelijke website bleek de beste prijs te hebben. Bovendien kon ik mijn gebruikte Sony led TV bij hen inruilen, want PlatteTV is naast internetshop ook een echte winkel! Per email de inruilprijs opgevraagd en kreeg binnen een kwartier al een heel goede inruilprijs aangeboden. Dat was een rit van Friesland naar Arnhem ruimschoots waard. De winkel van PlatteTV is in een goed met de auto bereikbaar winkelcentrum met gratis parkeren en op korte loopafstand. Ik had telefonisch afgesproken dat ik 's-middags de tv op zou halen en ik werd dus verwacht. Een zeer vriendelijke medewerker nam mijn inruil-tv in ontvangst, controleerde de goede werking en haalde vervolgens mijn nieuwe tv. Voor een goede prijs kreeg ik bovendien nog een 3-jarige pixelgarantie op mijn nieuwe tv. Na het afrekenen werd mij nog vriendelijk gevraagd of ik nog hulp nodig had om de nieuwe tv naar mijn auto te brengen. Gezien het lage gewicht van de tv en de korte loopafstand was verdere hulp niet nodig. Platte TV: Een aanrader! En de tv werkt perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle hulp via live chat.
was op deze site op zoek naar nieuwe tv. en hopla daar was Eda via live chat Kan ik u van dienst zijn. Me vraag voor gesteld , en goede korte antwoorden terug gekregen. Zelfs koop orde heeft zij gedaan voor me. zodat de tv van utrecht naar doetinchem ging , waar ik werk. Live chat toppy.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service vriendelijke personeel.
Wij werden vakkundige en vriendelijke geholpen en kregen allerlei waardevolle tips mee. Mooie winkel waar genoeg keus is. Heerlijk kopje koffie op de koop toe. Dikke pluim.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
179
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |