Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 17-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super!!!!!!!!.
Ben super tevreden met mijn nieuwe 164 cm Oled TV en kan iedereen aan raden om bij Platte Tv te kopen . Ben super goed geholpen bij keuze van tv en over de plaatsing en aansluiting ben ik ook zeer te spreken , Onno heeft alles perfect aangsloten , snoeren weg gewerkt en keurig uitgelegd , 1 woord Super .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-03-2017
Totaalbeoordeling:
Ja het is echt een geweldige service!.
Na veel problemen met mijn Philips te hebben gehad ,en Philips mij niet goed kon helpen is mijn ,al een jaar oude Philips, door Platte TV ingenomen tegen de nieuwwaarde . Ik heb nu een Samsung en het toestel is fantastisch . Platte TV geeft een geweldige service door mee te denken met de klant en een passende oplossing te vinden waar beide partijen zich goed bij voelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Na grondig onderzoek kwam ik tot de conclusie om de KS8000 te kopen. Ging kijken op een prijsvergelijkings site en kwam uit op een concurrent, maar zag dat ik meer dan 8 dagen moest wachten. Dus ging ik naar de tweede optie wat beetje duurder was. Ook daar zag ik iets wat mij niet beviel en dus ging de prijs steeds omhoog. Toen herinnerde ik mijzelf dat PlatteTV eerder antwoorden op mijn vragen gaf en emailde hun wat zij met mijn oude TV konden doen en eventueel de prijs konden matchen met de concurrent. Wat een geweldige antwoord kreeg ik en zeer snel ook. Dankzij de chat via de email kreeg ik snelle antwoorden en een mooie aanbieding. Levering was ook super, want zelfs met de tijd en dag dat ik kon hielden ze rekening mee. Bij deze jongens en meisjes moet je zijn als je een nieuw TV wilt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede eerlijke sevice!.
Personeel is erg behulpzaam, persoonlijk en eerlijk. De voor- en nadelen van de televisies worden beide toegelicht. Erg blij met mijn tv. Bedankt voor de goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-03-2017
Totaalbeoordeling:
DIK tevreden.
Buiten het feit dat ik een mooie deal heb kunnen sluiten ben ik ook geweldig geholpen met adviezen waar je als consument niet eens bij stilstaat. Dit zijn mensen die weten waar ze over praten en denken niet alleen maar aan het verkopen van een product!. SUPER!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima bedrijf.
In de winkel in Breda geweest. Ben daar prima geholpen. Deskundig advies en alle tijd gekregen om een keuze te maken. Geen mensen die specificaties van de doos moeten lezen, maar het je zo kunnen vertellen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-03-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantgericht!.
Ik heb een LG TV en een soundbar bij "platte tv" gekocht. Iedere keer was ik onder de indruk van hun klantgerichtheid, kennis en snelheid. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Goede deskundige service en erg mooie inruilprijs voor mijn oude tv. De verkoper kijkt samen met je wat er goed bij je oast. Ik vojd het een super service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-03-2017
Totaalbeoordeling:
goede en snelle service.
Ik vind het een ruime en mooi opgezette winkel. De service is uitmuntend ook mooi dat je het apparaat kunt bijverzekeren en eventueel kunt ruilen als het je niet bevalt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima.
Productkennis van de medewerker heeft tot aankoop besloten.achteraf bleek het door een fout mijnerzijds,de volgende dag geen enkel punt om een andere tv te kopen tegen omruiling van de eerste aankoop.tevens regelde de her.R ,dat de tv nu gebracht en geïnstalleerd zal worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-03-2017
Totaalbeoordeling:
heel goed geholpen.
alle medewerkers zijn heel goed en erg persoonlijk en alle tijd mede daar door ik heel graag in deze winkel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-03-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk geholpen!.
Winkel op internet gevonden en op zondagmiddag even binnen gevallen. Kopje koffie en leuk geholpen, Met mooie spullen voor een goede prijs de winkel weer verlaten. Een artikel was niet op voorraad. Deze is volgens afspraak een paar dagen later kostenloos bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-03-2017
Totaalbeoordeling:
Beste prijs, snelste service.
Marantz AV-versterker besteld tegen de beste prijs en binnen een dag geleverd. Helaas bleek de doos licht beschadigd. Even mailen en kostenloos ruilen was geen probleem indien de inhoud was beschadigd (hetgeen niet het geval was). Snelle en vriendelijke communicatie. Geen gedoe. De klant staat centraal. Helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-03-2017
Totaalbeoordeling:
Conform afspraak geleverd. Geweldig.
We zijn naar Utrecht gegaan en zijn door 1 werknemer heel goed geholpen. Hij had bijna een uur met ons alles doorgenomen en uiteindelijk hebben we in de winkel de aankoop van de tv gedaan. Deze kon de volgende dag al geleverd worden en dat is ook netjes precies op het afgesproken tijdstip gebeurd. De prijs week ontzettend af van Media Markt. We zijn veel goedkoper uitgekomen en hebben gewoon een Nederlandse tv gekocht van Samsung.. Wij waren ontzettend tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-03-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige meedenkers.
Door het meedenken toch een ander toestel gekocht, die beter in de ruimte past en bovendien ook nog voordeliger bleek.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Super goede service en duidelijke uitleg de mannen van platte tv weten duidelijk waar ze over hebben uitgelegd hoe onze situatie is van afstand van tv en geluid in huis en toen samen tot een goede keuzen gekomen en een mooie tv gescoord voor een interessante prijs
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 13-03-2017
Totaalbeoordeling:
\zeer goede service.
Snelle levering, goed bereikbaar en goede voorlichting. Vaak ook scherpe prijzen. De keer dat ik een (Sonos) product teruggestuurd had omdat ik achteraf toch een ander product van Sonos wilde kopen, stond het geld al binnen een paar dagen op de rekening.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 12-03-2017
Totaalbeoordeling:
Jaren lang TOP service!.
Al jaren lang een trouwe klant omdat ze mij weten vast te houden vanwege de goede service, aantrekkelijke aanbiedingen en weten wat zij verkopen. Chapeau, ga zo door PlatteTV
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige inruilactie en snelle service.
Zag de inruilactie op internet en besloot mijn Beatbox Portable in te ruilen tegen een Sonos Play 1. Kreeg een mooie prijs terug en ben nu trotse eigenaar van dit geweldige product. Het contact met Tim van plattetv.nl was zeer prettig en vriendelijk. Ook bij het afhalen in de winkel in Utrecht erg prettig geholpen. Kortom; Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-03-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend meegedacht.
Op een directe en vriendelijke wijze ben ik geholpen. Zowel mijn vragen over een product als het oplossen van en daarna ontstaan probleem en de prijs, aanbieding.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
180
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |