Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Dikke 10.
Wàt een verschil met sommige concurrenten. Leuke, vlotte mensen, die je de volledige aandacht geven en op alle vragen eerlijk en duidelijk antwoord hebben. Er wordt je ook geen duurder model aangepraat. De winkel is mooi ingericht en ook de website werkt perfect. Nu nog even wachten op onze mooie QLED. Ik zou Plattetv aan iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Blije consument.
Ik moest even wachten, maar het was ook erg druk in de winkel. Toen ik aan de beurt was, ben ik snel en professioneel geholpen en voorgelicht. Keuze was snel gemaakt. Afhandeling erg goed. Zelfs teveelbetaalde bedrag ( verschil winkel en website prijs) wordt geretourneerd. Het product, versterker, voldoet aan al mijn verwachtingen. Toppie!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top!.
Super prettig geholpen door ..... Wij wisten al wat wij wilden kopen, maar wilden toch een beetje een vergelijking. Het advies was kundig en professioneel. We werden met alle egards geholpen en wat ik echt top vond was de extra mogelijkheid welke geboden werd in de vorm van een extra verzekering. Gratis parkeren, ook belangrijk! De tv werd door de medewerker in onze auto gezet! Goede likatie, prettig geholpen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer prettig kopen..
Voor de tweede maal de website gebruikt om een tv te kopen. Had hierover een aantal vragen en werd uitstekend via de telefoon en een prettig chat-gesprek geholpen. De website is zeer overzichtelijk en er worden scherpe prijzen gehanteerd. Ook over de medewerkers en de snelle en correcte levering niets dan lof. Het is een bijzonder klantvriendelijk bedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Retourproces
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Persoonlijk advies, snel en deskundige opvolging. Goede acties en Plattetv heeft écht waardering voor terugkerende klant!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Aardig personeel en hebben vaak goede aanbiedingen Nu hadden ze 21 procent korting Deze tv voor de tennisvereniging gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Netjes en vriendelijk geholpen.
Fijne winkel. Geen gekkenhuis, maar gezellig druk. Overizichtelijk aantal tv,s. Personeel graag bereid vragen te beantwoorden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies en vriendelijk personeel..
Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan bij platte tv in Utrecht. Ik wist eigenlijk al precies wat ik wilde hebben, maar had nog wel een kleine twijfel. Deze hebben ze bij mij weggenomen en heb gekocht wat ik al op het oog had. Ze gaven mij ook een prima prijs. Ik heb het wel even snel online gecheckt in de en het was nergens goedkoper. Ik ben zeer tevreden en ga bij mijn volgende aankoop weer naar deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Geweldige service van de medewerker. Daarnaast veel kennis van de producten die er verkocht worden. Uiteindelijk nieuwe LG tv gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super snelle levering!!.
Site is overzichtelijk, geeft alle info die je zou willen. Prijzen zijn zeer scherp!! Ze volgen de laatste actuele aanbiedingen van andere aanbieders. Levertijd is werkelijk ontzettend snel. Vrijdag middag besteld en zaterdag middag staat de tv op zijn plaats!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
vlot geholpen medewerker gaf antwoord op al mijn vragen.
je kreeg de gelegenheid even rustig rond te kijken zonder dat je achtervolgd word door een verkoper dat is vaak het meest irritant bij een dergelijke winkel loop ik direct weg als ik geholpen wil worden geef ik dat graag zelf aan . en dat was hier het geval men vroeg of ik iets wilde weten ik het maar moest zeggen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super persoonlijk advies!.
Ondanks dat wij even moesten wachten tot we geholpen werden, heel erg tevreden! Geen gedoe, gewoon eerlijk advies over wat het beste bij onze wensen past.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel en goed.
Na eerdere goede ervaring kom je al snel terecht bij PlatteTV. Via chat BestPrice aangevraagd en de re@ctie was snel en positief. Vervolgens bestelling compleet gemaakt en via Ideallink besteld en betaald. Volgende dag TV en module werkend thuis. Mooie tv in huis en nog blij ook!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super snelle en goede service!.
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Ik ben voor de Samsung Soundbar gegaan. Ik wist welke ik wilde hebben. Besteld en volgende werkdag netjes geleverd door post.nl. Door een onduidelijkheid nog even contact gehad via de Whatsapp met de service afdeling. Binnen no-time een antwoord en heel meewerkend ook. Dus een super service van plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima winkel , goede service..
Nette winkel, ruim assortiment, en goede service bij de aankoop van een tv. Geen opdringen, en goede advies/ uitleg bij aankoop. Vriendelijk personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel geleverd..
Ik was opzoek naar een grote LG Tv waar nog 3D inzat . Echter na Google was deze alleen nog maar leverbaar online bij Platte Tv dus heb ik deze maar meteen besteld. Normaal duurt het even voordat zo een grote Tv geleverd word echter de volgende dag stond de Tv al te draaien. De hele familie blij dus! Top Platte Tv Blijf zo doorgaan! Met vriendelijke groet, LD Amersfoort.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Komen hun afspraken na !.
Twijfelde tussen mediamarkt (btw weg er mee dagen) en platte tv, maar bij platte tv krijg je een betere service en vriendelijke en behulpzame medewerker en installateur . Qua prijs zijn ze altijd net zo scherp als de beste aanbieding op internet maar dan met installatie mogelijkheden binnen 1 week.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Sympathiek, korrekt en behulpzaam.
Zeer duidelijke webshop en ook naar aanleiding van de btw aktie een OLED TV gekocht. Oude TV'S konden worden ingeruild wat een leuke deal opleverde. Duidelijke manier van kommunikatie en binnen 2 dagen stond de LG in de woonkamer al te shinen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super ervaring.
Een shop met groot aanbod, goed filtersysteem, schitterende prijzen waar s'avonds live chat mogelijk is voor meer info EN de dag nadien geleverd, wat kan men meer wensen. Bovendien is het product TOP. Eén puntje waar het voor mij iets beter kon, betalen met Paypal of het nieuwe systeem van bankcontact waar je de keuze hebt om te betalen met de kaartlezer OF met de smartphone een QR code te scannen. Deze mogelijkheden maakt de aankoop nog eenvoudigere voor de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ze helpen je mee kiezen wat het beste voor u is een aanrader mooie kortingen mijn zoon heeft er ook al een product gekocht Ze reageren direct op de chat met de vragen die je hebt
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
19
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |