Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Eerst voor een scherpe prijs een Sansung UE49KS8000 gekocht, toch niet heel tevreden hierover, zonder problemen omgeruild voor een LG OLED55B6V.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Goed geholpen door verkoper en dank zijn kennis van zaken goede keuze kunnen maken uit het aanbod van TV's.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-03-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service op maat.
Nadat ik Ivo had gesproken via de chat service en erachter kwam dat mijn voorkeur tv niet meer voorradig was hebben ze toch geweldig geholpen. Uitgenodigd in de winkel om diversen toestellen te bekijken. Aangekomen in de winkel op presikhaaf in Arnhem ,direct geholpen door Paul. Echt ik zeg het niet snel maar wat een service verleende Paul. Hij luisterde naar wat mijn wensen zijn en kwam met juiste adviezen, en probeerde me niet met een veel duurdere tv naar huis te laten gaan. Uiteindelijk met een top tv de winkel verlaten voor een prima prijs die in mijn budget lag. Zelfs dag later wist Paul nog wie ik was, en heeft me wederom geholpen met mijn verzoek ivm met aansluiten 2e scart(tegenwoordig nog maar 1 aansluiting) gezocht naar een passende oplossing. Dus in 2 dagen tijd 2x met een fantastisch gevoel de winkel verlaten. Paul en Ivo bedankt voor jullie servic gerichtheid. Met vriendelijke groeten een zeer tevreden en blije klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-03-2017
Totaalbeoordeling:
goede ontvangst en services gerichte verkoper..
Bij ontvangst direct koffie, door een vriendelijke en zeer kundige verkoper. Hij gaf ons de tijd en ruimte om te kijken te vergelijken en vragen te stellen. Dit alles zonder druk te geven. Ook werden wij zeer goed voorgelicht over de verkoopvoorwaarden, garantie regelingen. Wij zullen in de toekomst dan ook zeker meer gebruik maken van deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kennis van zaken en geweldige service.
Deze winkel laat verschillende artikelen zien en welke mogelijkheden er zijn. De service is erg goed en fijn dat ze meedenken en helpen bij de juiste keuze!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-03-2017
Totaalbeoordeling:
Gemak, vriendelijk en snel.
De winkel ziet er erg strak ingericht uit. Je krijgt de juiste aandacht en ook belangrijk: de juiste informatie over het product wat je afhaalt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Gelijk toen ik de site bezocht kon ik vragen stellen via de chat. Ik werd zeer vriendelijk geholpen bij mijn keuze voor een nieuwe TV. Daarvoor hoef je dus niet naar een winkel. de volgende dag werd hij al bezorgd. Super snel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 10-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies en service.
De webshop is overzichtelijk, gebruikers vriendelijk en heeft een grote keuze artikelen met concurrerende prijzen. De livechat voor het eerst gebruikt en dit werkte prima.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-03-2017
Totaalbeoordeling:
Hebben er verstand van.
Dit is al de 3e keer dat ik mijn tv hier koop. Ze hebben een groot aanbod i.c.m. medewerkers die er ook echt verstand van hebben en je helpen. Dit keer eerst online info aangevraagd en besteld en in de winkel opgehaald. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-03-2017
Totaalbeoordeling:
Zelfs nog prima aftersales.
De aankoop was snel gedaan, voorkennis en een goede prijs doen wonderen, dus tevreden! 3 dagen later, tijdens het googelen verschijnt hetzelfde artikel dat ik gekocht heb via de cookies constant in beeld, bij een concurrent en ook nog eens goedkoper. Ik belde de verkoper en deelde mijn ontdekking met hem. Lang verhaal kort, hij belde mij spoedig terug, legde de oorzaak van deze lage prijs uit en liet weten dat PlatteTv het prijsverschil plus iets extras aan mij wil crediteren. Dat is inmiddels, 2 dagen later, ook gebeurt! Bedankt jullie zijn ook nog sportief erbij!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-03-2017
Totaalbeoordeling:
Klasse service, doen wat ze beloven.
Sonos bass box besteld, op de dag dat er 20 procent btw korting was. Omdat sonos een bekend leverings probleem heeft twee maanden gewacht (box was nergens te koop) winkel hield me steeds goed op de hoogte over de status. Vervolgens in de winkel afgerekend en de korting was zoals beloofd nog steeds geldig, klasse!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 09-03-2017
Totaalbeoordeling:
Service: sympathiek, snel, deskundig.
Ik ging op zoek naar een nieuwe TV. Ik had 4 eisen: 55" of hoger, OLED, 4K Ultra, 3D. Dus gegoogled op OLED 4K 3D en een van de eerste die ik zag, was plattetv.nl. Waarom niet: TVs zijn plat toch. Het bleek dat TVs met 3D alleen door LG vervaardigd werden: ik zeg 'werden' want de 2017 modellen hebben het al niet meer. 3D is over: helaas want een Ultra Blueray 3D DVD laat pas zien wat echt TV kijken betekent ! Goed, Bij platteTV aan het zoeken geslagen en de 'live chat' optie die deze site heeft is werkelijk subliem. Tijdens het zoeken werd deze al actief en mij werd gevraagd wat ik precies zocht. Je kan natuurlijk bellen, maar de hele chat wordt opgeslagen en kan naar je email gestuurd worden. Bij het chatten werd ik echt snel naar de juist TV gestuurd: LG OLED55C6V. Keus was niet moeilijk. Het is de TV van 2016 ! Ook worden TVs ingeruild, wat voor mij erg prettig is, want dat spaart de moeite om het via MP te doen en de inruil prijs was erg aantrekkelijk. Ook wordt de TV aan huis bezorgd en voor een luttele prijs geïnstalleerd. Komt erg goed uit, want ik woon net over de grens in Duitsland nabij Oldenzaal en om te gaan slepen met een 55" inch TV naar Arnhem en terug is geen sinecure. De service was zo goed, dat ik ook een 4K DVD speler heb gekocht en een A-Z service totaal pakket. Bij reparatie geen TV terug naar de winkel en weer ophalen (220 km heen/terug) en geen vervangende TV wellicht. Ook werd gevraagd of er High Speed HDMI kabels geleverd moesten worden. Na rondmaken van de 'deal' werd een rekening gestuurd per email en de volgende dag al een afspraak gemaakt voor aflevering. Kortom, ik was onder de indruk van de totaal service en raadt het iedereen aan: eerst te praten (of chatten met de boys van plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima realistisch advies.
In de winkel prima advies gekregen. Er werd goed geluisterd naar behoefte en daarop heb ik een mooie tv en soundbar aan kunnen schaffen. Ook afterservice was zeer goed ondanks dat ik wat aansluit issues had. Top verkoper!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 09-03-2017
Totaalbeoordeling:
Direct contact met medewerker..
Soms wil je iets kopen via een site en moet je zelf maar uitzoeken of het product aan je verwachtingen zal voldoen. De live chat is een prachtige manier om info en voorlichting te krijgen. Medewerkers hebben verstand van zaken. Ook fijn is dat Plattetv zeer goede aanbiedingen heeft.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-03-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn, snel contact en afspraken worden nagekomen.
Gebruik gemaakt van de actie om mijn oude tv in te ruilen. Heel fijn dat de afgesproken inruilwaarde direct verrekend werd met het resterende bedrag. Ik hoefde hierdoor niet te wachten op het geld van de inruil. Afspraak gemaakt tussen 12:00 en 14:00 en de bezorger was er om 12:30. Zeer te spreken over deze service. Installatie doe ik (graag) zelf maar de bezorger vermeldde nog even dat er bij vragen altijd contact opgenomen kan worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
Een prima service en deskundig personeel. Goede uitleg. Ik ben tevreden over de tijd en ruimte die de medewerker ons gaf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Vandaag een subwoofer gekocht. In eerste instantie was de sub niet meer te verkrijgen maar 10 minuten later werd ik weer teruggebeld met de mededeling dat de sub toch geleverd kan worden voor de afgesproken prijs! De klant gerichtheid van de verkoper heeft er toegeleid dat ik mijn sub krijg die ik graag wil hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service!!.
Ik heb mijn tv in het filiaal in Arnhem gekocht. Een aanrader zeker!! Ik heb zelf niet heel veel verstand van TV's maar de man door wie ik geholpen werd wist dit prima over te brengen. Daarnaast luisterde hij goed naar wat mijn wensen waren. In veel winkels zie je dat medewerkers opdringerig zijn naar de klanten toe om hen het meeste geld te laten betalen dat is hier absoluut niet het geval. Ik ben goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Telefonisch bestelling geplaatst voor een OLED LG, waarbij de livechat een prima ondersteuning was. Zeer tevreden over PlatteTV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Toegevoegde waarde van een winkel.
Wij gingen naar de winkel om het product te kopen wat wij via internet hadden uitgezocht. Echter tijdens een gesprek met de verkoper kwamen wij erachter dat we meer plezier zouden beleven aan een ander merk. Bleek ook nog eens goedkoper te zijn. Er fijn om te merken dat we met een deskundige verkoper konden overleggen over wat wij zochten en welk product daar het beste bij zou passen. Verkoper was absoluut niet opdringerig en zeer prettig om mee te praten. Groot compliment voor hem en dus ook voor de winkel in Nijmegen. Eigenlijk is een 10 overdreven maar als ik zie dat de gemiddelde waardering 9,2 is dan mag dit gemiddelde echt wel omhoog.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
181
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |