Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top advies + service.
Op aanraden van een aantal vrienden van mij deze winkel geselecteerd om te gaan kijken voor een nieuwe smart tv. De professionaliteit en het advies ben ik erg tevreden over. Er werd heel duidelijk geinventariseerd wat mijn behoeften waren als klant en daar werden vervolgens een aantal tv's op geselecteerd in verschillende prijscategorieen en daarbij duidelijk de toepassingen verteld. Achter de winkel met de auto de tv ophalen is ook een pré in mijn optiek, geen gesleep met een grote doos door de parkeergarage heen. Kortom erg tevreden en zou deze winkel zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Stijn (Wijchen)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig onderhandeld; goede prijs.
Bij het googelen zag ik de prijsgarantie en nam ik contact op over een lagere prijs. Daar ben ik goed over geïnformeerd en ik kreeg een goed aanbod. Snelle bezorging.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel.
Via de website op een eenvoudige wijze mijn keuze voor een nieuwe TV gemaakt met extra uitleg over verschillen tussen mogelijke TV's door een medewerker in de chatbox om vervolgens mijn gekozen TV vrijblijvend te reserveren tot ik deze kon ophalen (wilde ik zelf). De TV later opgehaald in de winkel en ook daar super geholpen ook met de keuze voor een goede muurbeugel. Zoek je een nieuwe TV dan moet je zeker hier wezen. Doe je dat niet dan doe je jezelf tekort.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs, service, en contactmogelijkheden.
Plattetv.nl had evenals mediamarkt, de btw actie. Contact gehad via WhatsApp voor vragen en advies, was super!de tv op afgesproken datum laten leveren, tv nog niet geïnstalleerd , maar dat gebeurt voor dit weekend. Kortom plattetv.nl is een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Topwinkel, vaste adres voor toekomstige aankopen..
In 1e instantie contact gehad via de site, wat ook prettig verliep, maar uiteindelijk toch naar de winkel in Utrecht gegaan. Prettig gesprek gehad, verkoper ruimschoots de tijd voor me genomen (bijna 2 uur) en uiteindelijk een ander model genomen dan ik voor ogen had en ben zo enorm tevreden over mijn aankoop. De volgende aankoop zal het Sonos-systeem zijn en die koop ik hoe dan ook bij deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Harman Kardon set gekocht met inruil oude Philips systeem, trek ik per ongeluk de stekker van een van de speakers stuk eb valt deze tussen de spouwmuur....stom... Neem ik meteen contact op, dezelfde middag levering en ophaal namelijk, vind ik wel zo netjes, oude set is gewoon niets meer waard zo, mag ik na overleg inruilkorting gewoon behouden! Dat vind ik echt stoer, maak je tegenwoordig echt niet meer mee. Advies en levering uitstekend. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Dikke tien voor deze zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle concrete uitleg!.
We kwamen de winkel binnen en werden meteen door een van de heren gevraagd of hij ons kon helpen. Ik had wat vragen en deze werden allemaal meteen goed en duidelijk beantwoord, tevens heeft men geholpen om de spullen mee in de auto te laden waar je met de auto meteen bij de opslag kunt rijden. in een kwartier een paar mooie goed onderbouwde kwaliteitsaankopen gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Slim en vriendelijk dat Platte team.
Vorige week nieuwe tv Samsung 32K aangeschaft. Mijn oude (HD)-tv kon ik inruilen en dat was voor mij een goede reden om de sprong naar een nieuwe tv te maken want ik neem niet graag afscheid van nog goede spullen. Alle contacten met het Platte-team verliepen 'smoothly', duidelijk, informatief en behulpzaam. Van mij mogen zij naar een 9,5
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Service en deskundig personeel.
Wezen kijken voor een nieuwe TV, ik wist ongeveer wat ik wilde en hier goed en behulpzaam bij te woord gestaan waarbij de goede punten van de tv ook werden genoemd door de adviseur. Ook Sonos installatie goed te woord gestaan en uitvoerige demo hoe alles werkte. Uiteindelijk samen met mijn vrouw die in een later stadium meekwam nogmaals alles bekeken en wederom uitstekend geholpen en de Samsung TV en de sonos installatie besteld. Kortom prima winkel met goede service en deskundig personeel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne sfeer en veel producten.
De winkel is ruim opgezet en je kunt alle producten uitproberen. De service was goed, product was op voorraad en vriendelijke medewerker. Heerlijke koffie ook ;-)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
geduldige en duidelijke uitleg.
mijn broer heeft me naar jullie gestuurd nadat ik bij een andere winkel niet correct ben behandeld en ze me verkeerde dingen meegegeven hadden, zoals muurbeugel voor soundbar en hdmi kabels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel en goede projzrn.
Na advies van familie naar Utrecht gereden. Heel goed advies gekregen en uitleg. Niks werd aangepraat. Leuke korting gekregen en blij naar huis met een tv en soundbar. Erg blij nu thuis met beide.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Eerst op website gekeken van Plattetv. Daar via livechat prima verder geholpen en pracht tv uitgezocht. Ook nog mooie prijs voor mijn oude tv gekregen. (inruilactie). Ze hebben meteen geregeld dat de tv klaarstond in het filiaal Breda. Daar ook vriendelijk en snel geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-03-2017
Totaalbeoordeling:
toppie.
Jongens, op de manier waarop jullie de zaak runnen en service verlenen is echt goed. ff bellen en naar de winkel en je hebt het artikel wat je wil!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-03-2017
Totaalbeoordeling:
Platte tv.nl top s rvice en goede aanbieding.
Sounbar gekocht bij plattetv in Nijmegen. Goede uitleg gehad over de systemen en hoe aan te sluiten. Kreeg geen bluetooth verbinding maar na een mail waarop snel werd gereageerd was dit probleem ook opgelost.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-03-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke en betrokken.
Geen zeer flitsende showroom maar gewoon een goed eerlijk advies waar het uiteindelijk om gaat. Een betrokken medewerker getroffen die een tevreden klant naar huis heeft gestuurd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-03-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed.
Ken platte tv al langer en weet dat het gewoon goed en in orde is. Samsung tv ingeruild beetje handel links beetje handel rechts, Maar we zijn er uitgekomen alle twee ( Justin ) verschil gedeeld en deal was rond.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-03-2017
Totaalbeoordeling:
Deze mensen maken hun woorden werkelijkheid super tevreden.
Erg goed geholpen via de chat sessie super tevreden mijn volgende aankoop ga ik hier zeker bestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Makkelijk te vinden winkel,goede service/uitleg/keuze in tv's/ leuke korting! Mooi ingerichte winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-03-2017
Totaalbeoordeling:
De service is geweldig. Nederlandse producten!!.
Service is uitstekend. Er wordt echt meegedacht met de klant. Mensen met verstand van zaken, die echte Nederlandse producten aanbieden en dus werken met ziggo / kpn.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
182
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |