Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-03-2017
Totaalbeoordeling:
Denon AVR X2300W.
moderne winkel met veel mooie en coole apparatuur. Veel op voorraad en daardoor snel te leveren tegen de beste prijs van Nederland.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden vrouw..
Via prijsvergelijking terechtgekomen bij Platte TV.NL. Mijn echtgenote een trip aangeboden, shoppen Breda en bezoek audio winkel. Dit laatste is niet haar favoriete bezigheid. Haar beoordeling: - chique (mooie) winkel. - sfeervolle presentatie. - vriendelijke,vlugge en correcte bediening. Mijn beoordeling: Akkoord met echtgenote en tevreden met mijn nieuwe receiver.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Via internet een tv LG oled besteld bij platte tv.nl. De nieuwste, kreeg behoorlijke korting! Tijdens bezorging schade aan tv!. Fantastisch door plattetv.nl geholpen. Uitstekende service! Direct nieuwe tv geregeld door hen en bezorgd! Geweldige begeleiding bij mijn zoon die de deur opendeed en zichzelf buiten gesloten had! Meegegaan naar woningbouwvereniging om nieuwe sleutel etc te regelen! Helemaal tevreden! Top service! Ik beveel platte.tv.nl aan iedereen aan! Tv is overigens ook schitterend!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Had een Lg 55uh850v gekocht met a tot z garantie 2 weken geprobeerd was toch niet zo naar mijn zin terug naar de winkel en omgeruild voor een Samsung ks7000 wat toch meer in mijn smaak valt al op al ze hebben me goed geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige klantenservice !!!.
Hele goede service! Het concept u wilt kopen wij willen verkopen werkt super! Weer een tevreden klant! Zou mooi zijn als deze beoordelen jullie naar een 9.4 helpt! Je krijgt wat je verdient!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
Alle afspraken nagekomen! Geweldig.
Goede voorlichting en er wordt meegedacht over de alternatieven. Goede inruilprijs voor oude tv. En prima prijs voor de nieuwe. Aflevering door deskundig personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Minpunten
  • Levertijd
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
goede installatie service.
Ik heb deze tv via de webshop uitgekozen en ik ben hierbij erg goed geholpen. Wat mij wel tegenviel is dat ik voor mijn tv eerst 2 weken levertijd had en dat het later nog 1 week meer werd, hier had ik liever van te voren over geïnformeerd willen worden. Ten compensatie kreeg ik een installatie service erbij wat ik wel op prijs stel en wat achteraf ook nodig was om de tv goed te laten werken. De jongen die de tv kwam installeren was erg aardig en heeft veel verstand van alle elektronica. Al met al zeer tevreden met platte tv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede hulp bij mijn aankoop gekregen.
Grote keuze aan tv 's waar ik voor kwam en goede klantvriendelijkheid . Makkelijk te bereiken in het midden van het land . Zowel keuze via site als mede in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top advies!.
Ik had een vraag over een muurbeugel voor een OLED tv die ik niet eens via deze site heb gekocht! Via de chat werd ik keurig en beleefd geholpen en goed geadviseerd. Na de chat heb ik meteen de muurbeugel besteld, deze was de volgende dag al meteen in huis. Super klantvriendelijk en goed advies!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top shop..
Via google uitgekomen bij plattetv.nl, na prettig en zeer snel beantwoord mailverkeer tot een mooie overeenkomst gekomen. De volgende dag stond het transportbedrijf met tv voor de deur. Helemaal tevreden over het contact en de levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle service.
ik bestelde mijn Denon en ik was daarmee amper klaar of ik kreeg de bevestiging van de bestelling en gelijk er op een mail dat het verstuurd is! en ja, de volgende dat om 11:15 was het binnen. Perfect
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top aanbieding gehad.
Ik had in de eerst plaats een Sonny tv van het oude type gekocht omdat de prijs goed was vergeleken bij verschillende aanbieders / platte tv deed nog is een aanbieding het nieuwste model van Sonny voor het zelfde geld !!!! Super aanbieding toch! Super blij mee
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super professionele service.
Na op internet al de laagste prijs gezien te hebben ben ik in de winkel perfect geholpen. Het personeel is kundig en ik ben goed geadviseerd om de juiste keuze te kunnen maken. Ik heb uiteindelijk meerdere televisies aangeschaft en zal voor een volgende aanschaf zeker terug komen. De uitleg en service was erg kundig en ik heb amtwoord gekregen op al mijn vragen met betrekking tot de onderlinge verschillen van de diverse merken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Proefperiode niet tevreden mogelijkheid tot omruilen..
Zaak reeds bekend. reeds eerder producten aangeschaft. Personeel zeer bekwaam. Indien de klant geen technisch inzicht heeft neemt men de tijd deze te verklaren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtwinkel en geweldige service.
De winkel in Arnhem heb ik als erg mooi, uitnodigend en divers in de keuzemogelijkheden ervaren. Maar bovenal de klantgerichtheid, service en plezierige benadering door, in mijn geval, verkoper P. in Arnhem. Die positieve herinnering staat! Zij denken mee met je, adviseren niet opdringerig en voelen goed aan wat je echt wilt. Mijn ervaring was ook duidelijk dat het mij echt naar zin willen maken, echte aandacht dus! Tevens een groot pluspunt is dat je je oude apparatuur kunt inruilen. Dit was voor mij ook het zetje om contact met hen op te nemen. Prima koop dus bij een erg prettige winkel. Vandaag is de LG Oled en Yamaha bezorgt door installateur O. uit Doetinchem en ik heb zo'n manier van afleveren nog niet eerder meegemaakt. Secuur en met precieze aandacht is die beste man bezig geweest, geduldig en accuraat. De ophangbeugel voor de TV was nog niet op voorraad dus ik zie hem over een paar weken weer graag terug. Belangrijk is dat je je goed voelt m.n. bij de aftersales en ik doe beter dan dat! Aanrader voor mij, zonder twijfel :-))
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig en snel.
Jim hielp me prettig en snel aan een 32 inch tv. Er viel niets op af te dingen, maar dat hoefde ook niet want de prijs was gelijk aan die van de beste op het internet. Terwijl zijn winkel midden in het centrum van mijn eigen stadje staat. Dan gaat alles dus veel persoonlijker, informatiever en sneller dan via zo'n anonieme dozenschuiver van ver weg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede hulp bij het kiezen.
goede prettige hulp bij het maken van een keuze. Minder gelukkig met het aanprijzen van allerlei extra's
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goed vriendelijk service.
Vriendelijk medewerker behulpzaam goed advies snel service afspraak is gerespecteerd bedankt kan deze winkel wel aanbevelen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Na hapering bij het bestellen werd het snel opgepakt na telefonisch contact. Ook bij de installatie heel goede service en contact! Ze blijven met je meedenken!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en snelle service.
Goede en duidelijke uitleg in de winkel, daarna nog telefonisch contact gehad met wat vragen. Ook hier een goede uitleg gehad, telefonisch besteld. Snelle levering
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
183
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |