Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer behulpzaam voor advies.
Goed advies en vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam ook met in de auto beuren.Ik raad hun zeer zeker aan bij fam en vrienden om daar heen te gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Erg prettige winkel.
Bij PlatteTV draait alles om de klant. En dat is erg prettig om te ervaren. Je wordt uitvoerig en zeer persoonlijk geholpen en daarnaast krijg je niet het gevoel de hoofdprijs te betalen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en begeleiding!.
Wij zijn geholpen door Danny. Heeft ons uitstekende adviezen gegeven zodat wij de juiste aankopen deden! Wat een verschil met Mediamarkt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkeltje.
Mooie ruim opgezette winkel geen zeurderige verkoper die je direct in je nek zit vakkundig en zeer vriendelijk geholpen mooi groot assortiment
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Super bedrijf.
Wat n scherpe prijzen en wat n service goede en vakbekwame verkopers niet opdringerig maar gast vrij en erg vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn die persoonlijke service.
Via de chat goed overleg gehad met Ivo. We kwamen samen tot een mooie prijs. Alleen jammer dat er een bestelde kabel niet bij de levering zat maar deze wordt snel nagestuurd. Anders een 10.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering!.
Snelle levering van mijn nieuwe tv. Exact conform beschrijving website. Eerste ervaring met Pattetv.nl is prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top service, gewoon de tv omruilen . Geen gedoe..
Onze tv paste niet helemaal, was dan ook gewoon om te ruilen. Wordt gratis bezorgd, ook het omruilen. Super!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-03-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke verkoper die weet waarover hij praat..
Goede service en de verkoper wist waarover hij sprak. Op elke vraag kwam een juist en eerlijk antwoord. Wilde zelfs de bestelling naar mijn geparkeerde auto brengen. Dit is echte service! Kom hier vast terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-03-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service.
Goed advies met duidelijke uitleg en snelle levering zal bij mijn volgende aankoop zeker weer bij deze winkel gaan kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-03-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik was op zoek naar een Yamaha versterker en kwam op site terecht. Wat mij heeft overgehaald is de inruil van de oude versterker, daar kreeg ik een goed bod op. De service en aandacht van de medewerkers was uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 01-03-2017
Totaalbeoordeling:
Top service van Plattetv.nl!.
Op zoek naar nieuwe tv met speciale wensen. Plattetv.nl kon goed adviseren en heeft topproduct geleverd! Zeer kundige adviseurs en goede chatfunctie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-02-2017
Totaalbeoordeling:
Philips oled tv.
Prachtige winkel in Breda. Ik was al verschillende keren in de winkel geweest vanwege mijn interesse in de Philips Oled TV. Toen hij eenmaal in de winkel ten toon was gesteld kreeg ik alle uitleg die ik wenste, onder het genot van een bakkie koffie. Na een op maat gemaakte offerte nog twee weken bedenktijd genomen. Afgelopen zaterdagochtend weer naar Breda en de tv besteld, welke al 's middags thuis werd afgeleverd. De doos was toch een beetje te groot om in mijn auto mee te nemen. Mijn huidige tv ingerolen en deze hoefde ik pas na het weekend in te leveren, dus ik had alle tijd om de nieuwe tv te installleren. Tijdens de verkoop werd alles netjes uitgelegd betreffende de garantie en de daarbijbehorende service. Platte TV is zeker een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-02-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Snelle en goede service en de mensen denken met je mee en zoeken een product die aan je eisen voldoet.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-02-2017
Totaalbeoordeling:
TV zonder hoofdpijn.
Al enige tijd was onze oude TV meer bron van ergernis dan van ontspanning. Een doorschijnende zwarte balk in het beeld die dan weer wel en dan weer niet verscheen zorgde voor hoofdpijn. De garantietermijn was natuurlijk net verstreken dus daar hadden we ook niets meer aan. Daarom op internet gezocht en kwamen we uit op "Platte TV". Bijzonder was de ruime keuze en het aanbod om voor een gering bedrag extra garantie en zekerheid in te kopen. De keuze was snel gemaakt...en snel bezorgd ! Een prima TV zonder hoofdpijn te veroorzaken en de zekerheid van een lange omruil- en garantieperiode. Daar hoefden wij niet lang over na te denken, "Platte TV" daar deden wij ons voordeel mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Bestelling geplaatst, maar storing met internet bankieren. Vervolgens telefonisch contact gehad. Direct geholpen met het maken van een aanpassing. Binnen een minuut een bevestiging per mail ontvangen en de volgende dag het product in huis. Prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-02-2017
Totaalbeoordeling:
Harry Klein.
mooie, overzichtelijke webshop met goede informatie betreffende het product. Uitstekende informatievoorziening omtrent levering e.d. na bestelling. Zeer gunstige prijs en snelle levering. Al met al een absolute aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 26-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sony 4K smart TV.
Door het enorme aanbod zag ik door de bomen het bos niet meer. Door de chat met helder advies heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken. Snelle levering, uitstekende aanbieding en prima after sales waarbij ze nog ruim de tijd voor je nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-02-2017
Totaalbeoordeling:
Kopen nieuwe platte TV.
Na enig zoeken op internet naar waar ik het beste terecht kon voor service bij de aanschaf voor onze nieuwe platte televisie. In 1 woord "fantastisch" geholpen door de medewerker van plattetv. Niet opdringerig,keurig alles uitgelegd & service tot in detail. Ik kan niet anders zeggen: Platte TV koop je daar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos playbar.
Vandaag plattetv winkel bezocht in Utrecht en zeer goed geholpen door de verkoper, zijn kennis over de verschillende producten was voor mij doorslaggevend zijn in je aankoop. Na enige tijd verschillende soundbars gehoord te hebben en de argumenten van de verkoper heb aangehoord ben ik tevreden de winkel uit gegaan met een goed gevoel over mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
184
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |