Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-02-2017
Totaalbeoordeling:
Plattetv topshop.
Deze shop heeft een duidelijke website met een groot en goed aanbod, maar ook winkels met deskundig personeel. Dus voor iedere klant een passend antwoord. De prijs-/kwaliteitverhouding is erg goed. Voor mij dus weer Plattetv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Minpunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 26-02-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Ik was op zoek naar een Playseat Challenge en kon deze ergens op voorraad vinden. Ik kwam op de website van plattetv.nl terecht en zag dat hij bij jullie op voorraad stond. Ik stuur een mailtje ter bevestiging en kreeg meteen antwoord. Vlak voor het bestellen kreeg ik nog zo'n pop up scherm met een chat (dit is geweldig) en kon ik nog even navragen wanneer de levering zou plaatsvinden als ik nu meteen ging bestellen. Ik werd wederom meteen verder geholpen en even vriendelijk als voordien. De stoel was binnen de 24u na ontvangst van betaling bij mij in België geleverd. Met een handig track en trace nummer kon ik de verzending zo ook goed opvolgen. Misschien een kleine verbetering naar de toekomst toe, iDeal werkt alleen met Nederlandse banken en een overschrijving is zo ouderwets (duurt ook langer dan jullie levering!). Is het een idee om te zorgen dat er bv. met Paypal kan betaald worden, of kan er gezorgd worden voor ondersteuning met Belgische banken? Super tevreden allesinds!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-02-2017
Totaalbeoordeling:
smart tv.
Heb een smart tv besteld [philips] gisteren..... vandaag al geleverd dat is SUPERsnel GOED gedaan Plattetv.nl ik vind het Prima....... vandaar een dikke 10.....
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-02-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden met aankoop.
We werken goed geholpen door een vriendelijke medewerker. Hij nam de tijd om ons de voor en nadelen van verschillende schermen te laten zien en horen. Goede prijs. We kregen koffie aangeboden en hielpen ons het nieuwe scherm in de auto te zetten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-02-2017
Totaalbeoordeling:
SONY Bravia 49XD8305BAEP.
Had eerst interesse in de LG49UH850V maar die werd me afgeraden omdat de upscaling van dit sony model een heel stuk beter is vandaar dat ik uiteindelijk voor dit toestel gekozen heb en heb er geen spijt van top geholpen en mocht ik er nog wat nodig hebben kom ik met een gerust hart terug :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-02-2017
Totaalbeoordeling:
philips 65 inch 4k tv.
Gisteren een 65 inch Philips ultra HD tv gekocht bij platte tv.TOP KWALITEIT TOP SERVICE,binnen een dag netjes geleverd!!nou hopen we dat lange kijk pleizer kunnen hebben,natuurlijk met extra garantie service aangeschaft,want zo'n Grotte tv weet je maar nooit..vriendelijke medewerkers top winkel..
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima.
Snelle, betrouwbare en heldere afspraken. Goede informatie. Respectvol zaken doen. Blij met de aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-02-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung Curved.
Zeer goede service goed duidelijk en heel klantvriendelijk.. ik raad iederen deze winkel aan.. de volgende keer weer platte tv voor mij
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super tv en hifi winkel.
Ik had een vraag over een versterker, ik heb deze op de livechat doorgegeven, waarop ik direct een duidelijk antwoord kreeg. Verder is de site heel overzichtelijk, ruime keuze en ook heel belangrijk de meeste produkten zijn hier het goedkoopst. Ik heb hier 60 € tot 140 € bespaart door mijn versterker hier te kopen. Leveringstijd was 2 dagen. Dus ik ben een heel tevreden klant .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-02-2017
Totaalbeoordeling:
FB perfecte zaak, perfecte service.
Na wat problemen met de oude tv Via de chat contact gezocht. Prima geholpen inclusief prima advies en een mooie prijs. Toestel werd zoals besproken netjes op tijd geleverd. Al met al een prima zaak om een tv aan te schaffen. Prima prijs, uitstekende service en nog belangrijker, alle afspraken zijn prima nagekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-02-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle online hulp met goed advies.
Op zoek naar een nieuwe 4K Ultra HD TV had ik toch nog wat technische vragen. Via het online hulpscherm kreeg ik direct reactie op mijn vragen. Daarnaast kreeg ik goed advies over een alternatief dat beter bij mij paste (en iets goedkoper was). Prettig en snel geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 24-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies (en afhandeling).
Via via bij Platte tv terecht gekomen. Op de site geinformeerd naar een Tv en ik werd heel ongedwongen geadviseerd een andere te kiezen (slechts tientjes duurder) Levering ook keurig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-02-2017
Totaalbeoordeling:
NIeuwe tv kopen.
Super winkel wordt netjes geholpen. En ze weten waar ze over praten echt een aan rader . Als u tv wilt kopen. Prijs goed
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sportvereningin Gouda.
Had het product snel nodig en was dus ook snel geregeld incl beugel en verzekering en nog tegen een concurrerende prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-02-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige en super snel klantservice!.
Unbelievable client service. I hardly every write any review, only in ocassions that the service is too bad, but I feel the need to share this. Platte TV has been the best service I have experienced so far in any online shop/electronics. I wanted to change my TV for a bigger one and TIm from the client service did all he could to make it possible, Very fast, answering all the emails, even at 21.30 at night! Very professional attitude and flexible. I could highly recommend anybody to use their services. FAST - PROFESSIONAL - FRIENDLY. And the PRICE of course, as far as I could find: the best of the market. Thank you so much.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2017
Totaalbeoordeling:
Alles top!.
Duidelijke website, snelle levering uitstekende prijs en je wordt heel goed op de hoogte gehouden over de levering. In 1 woord top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos gekocht.
Prima geholpen en prima prijs. Online veel mogelijkheden voor informatie en handig dat je het product ook in de winkel kan ophalen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-02-2017
Totaalbeoordeling:
Professionele winkel met vriendelijk behulpzaam personeel.
Ben hier na toe gegaan ivm ik opzoek was naar soundbar , had er totaal geen verstand van Het personeel neem de tijd voor je en vinden het zeker niet erg als je de systemen daar test
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2017
Totaalbeoordeling:
Hi fi en tv meubel.
Ben zeer goed geholpen.ze hebben hun uiterste best gedaan om het juiste meubel te vinden.daarvoor wil de jongens hartelijk bedanken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2017
Totaalbeoordeling:
Hi fi en tv meubel.
Ben zeer goed geholpen.ze hebben hun uiterste best gedaan om het juiste meubel te vinden.daarvoor wil de jongens hartelijk bedanken.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
185
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |