Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-02-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke service en aanbod.
Er wordt goed met je meegedacht en op basis daarvan worden er goede adviezen gegeven en scherpe anbiedingen gedaan. Vriendelijk geholpen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 21-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prirma bediening!.
Belde over een smart tv en kreeg meteen zeer vriendelijke benadering. Tevens, wat belangrijk is, een garantie, dat het bij hun altijd een "nederlandse" tv betreft. Goede uitleg en zeer vriendelijk. Donderdag besteld, vrijdagochtend in huis!! Kortom, zeer aanbevelenswaardig 10,0
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en uitleg!.
Belde voor info over en of een type soundbar op voorraad was, na wat doorvragen en uitleg kwamen we toch bij de Sonos uit en deze dezelfde middag gehoord en gekocht, dat het wat na 18.00 werd was geen probleem en aan einde vd middag was xxxx nog steeds enthousiast aan het vertellen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
xxxx heeft mij perfect geholpen met het omwisselen van sonos play1 naar play3, toen ik belde omdat ik nog niets vernomen had ging hij er gelijk achterheen,en hielp met het dragen van de boxen naar de auto. h
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Winkel voor TV's en aanverwante artikelen..
Deze shop zat in de buurt en gaf aan een dealer te zijn van het HEOS by Denon luidspreker system. Dus even langs om de set te horen. Gelijk van veel informative voorzien en ook de set gehoord, was reeds aangesloten. Ook bleek hetgeen ik wilde hebben in voorraad. Dus na nog even enkele adviezen gekregen te hebben de set gelijk meegenomen. Werden zefs geholpen om de zaak in de auto te krijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos Sub.
Na contact/chat met de klantenservice een Sonos Sub zwart besteld. Levertijd 2 wkn. Levering was perfect binnen de afgesproken tijdskader geleverd. Derhalve een uitstekende service en levering zonder problemen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos Sub.
Na contact/chat met de klantenservice een Sonos Sub zwart besteld. Levertijd 2 wkn. Levering was perfect binnen de afgesproken tijdskader geleverd. Derhalve een uitstekende service en levering zonder problemen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
Mijn ervaring met platte TV in Nijmegen en verkoper Daniel..
Makkelijk via meedere kanalen te bereiken. Chat, whatts-app, telefoon en persoonlijk in de winkel. Prijs is aantrekkelijk. Medewerker vriendelijk en wist over het merk Sonos, waar ik voor kwam veel te vertellen. De PLUS maar ook de minpunten en dat waardeer ik. Misschien een idee om bij verkoopafronding van meerdere spullen even aan een tafel of op de banken te kunnen zitten. Voelt het nog wat persoonlijker. Vooral omdat iedereen hoort voor hoeveel geld je iets koopt. Puur een idee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
Smart tv.
Wat een verademing! Na eerst in andere zaken te zijn geweest, kwamen we eindelijk een winkel in waar ze verstand van zaken hadden. Goede uitleg en dachten echt met me mee. Mocht ik ooit weer een tv nodig hebben weet ik waar ik gelijk naartoe ga!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2017
Totaalbeoordeling:
nieuwe Samsung snel geleverd.
Prima service, er werd veel moeite genomen om ons alle extra's bij de tv uit te leggen. De tv werkt prima. We bevelen PlatteTV.nl graag aan bij iedereen die een nieuwe tv nodig heeft.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-02-2017
Totaalbeoordeling:
Vlekkeloze afhandeling.
Heb eerder een platte tv en nu een wall-mount gekocht bij plattetv.nl. De webwinkel is gebruiksvriendelijk, de berichtgeving is snel en overzichtelijk, de levering is vlot; gewoonweg vlekkeloos.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-02-2017
Totaalbeoordeling:
Liep lekker soepel.
Je wilt dat je vlot wordt geholpen en mensen deskundig en vriendelijk zijn. Dat je wat adviezen krijgt die je verder helpen. Was allemaal zo
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-02-2017
Totaalbeoordeling:
Dhr..
Top winkel, enige die je oude tv inruilt en zelf echt een goede prijs ervoor geeft... daarnaast was ik niet blij met de tv die ik had gekocht en kon ik hem binnen 2 dagen omruilen voor een nieuwe. Zonder enige uitleg. Respect mannen ga zo door...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super.
Vandaag 18-02-2016 Sonos play 5 speaker gekocht. Super service goede uitleg van verkoper gehad. Mooie showroom kan menig zaak wat van leren ! Top
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
PlatteTV - goed advies en snelle response bij vragen.
Ik was op zoek naar een nieuwe TV, wilde een winkel die online maar ook echt een winkel was. Na mijn keuze gemaakt te hebben naar de winkel getogen om te kijken. Uitstekende service en advies, op basis van mijn vragen de keuze bijgesteld. ook achteraf op vragen via mail snelle response. Afleveren thuis was netjes vlg. afspraak. Ik ben dik tevreden over advies, levering en service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
Levering Sonos.
Platte TV doet wat ze beloven, accurate en snelle levering!!!! Je wordt keurig via email geïnformeerd over de zending en aflevering. Zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
Het ritje meer dan waard!.
Na uitgebreid onderzoek online naar een nieuwe 49" tv voor onze zoon terecht gekomen in Nijmegen. Het was de rit meer dan waard, prima advies van vriendelijke en goede verkoper, veel aanbod alle maten kun je hier bekijken. Ook voor assecoires geslaagd dus zeker een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
LG OLED 55E6V.
Vragen werden uiterst snel beantwoord. Heel behulpzame medewerkers (dank aan Alex en Ivo). Alles conform afspraken verlopen, topwinkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader zeker de moeite waard.
Via de mail contact gehad...zeer snel maar nog belagrijker zeer goed en vriendelijk geholpen (simon bedankt) Via mail besteld en in de winkel afgehaald......prima geregeld 10 is perfect he en niemand is perfect vandaar net geen 10
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-02-2017
Totaalbeoordeling:
curved tv.
Ik heb deze shop gevonden via internet en als één van de goedkoopste shops. Belangrijk vond ik de meerdere filialen in het land wat ook een goed gevoel geeft. Uiteindelijk gechat met een diehard van een verkoper die ook nog een goede weekenddeal had. De koop was zo gesloten. Topzaak !!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
186
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |