Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf!.
Altijd klantvriendelijke bediening. Ik maak zelf vooral gebruik van de livechat. Heerlijk. Je hoeft niet naar de winkel, maar krijgt wel een goed advies en ook altijd een scherpe prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Eerst via de chat-dienst contact gehad en een voorlopige afspraak gemaakt. De volgende dag weer gechat en de afspraak van eerder werd direct herkend. 's Morgens TV bekeken in de winkel, 's middags besteld en dezelfde middag nog geleverd. "Kon er nog wel even tussendoor...". In de haast de verkeerde voet van inruil TV meegegeven. Deze is mij direct daarna kosteloos vanuit Doetinchem retour gezonden. Perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden!.
Ik ben erg tevreden over de TV die ik gekocht heb. Guido, die mij geholpen heeft, heeft kennis van zaken. Hij heeft een goede deal gemaakt met het inruilen van mijn oude TV. Ik had het plan deze op marktplaats te zetten en er nog €100 voor te vragen. De deal met Guido was €90, voor dat tientje bespaar ik graag de moeite!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, chat heel snel en zeer accuraat.
De chat begon met heel wat twijfel: - Ik twijfelde tussen een Samsung en een LG - Ik twijfelde ook tussen 55 inch en 65 inch - Ik twijfelde ook tussen curved en flat De persoon in de chat hielp mij enorm met mijn keuzen zonder dat ik het gevoel kreeg dat hij mij in een richting wou pushen, hij gaf mij de voordelen van OLED en van Samsung dot, hij legde mij ook uit de voordelen van curved en flat en dat 65 inch toch wat te groot was voor de 3 meter die ik zat van mijn TV. Ik heb TV's besteld vroeger in andere winkels en de verkopers wisten meestal minder van TV's dan ikzelf, maar bij plattetv was het anders, al mijn vragen werden beantwoord, en je voelde dat je met een professioneel sprak. Ik kan alleen maar plattetv aanmoedigen voor hun professionele service en de verkoper die ik had zeker in dienst houden. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel!.
Platte tv is werkelijk een prima winkel; het was geen enkel probleem mijn Samsung om te ruilen. Ook de restitutie verliep prima. Alles werd bijzonder snel afgewikkeld. Deze winkel kan ik zeker aanraden! Cijfer: een tien!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
binnen een dag geleverd helemaal BLIJ.
tevreden met bestelling en afwikkeling , ietsje minder mails zou mogen maar goed ben blij met het geleverde en de prijs was meer dan OK
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 17-02-2017
Totaalbeoordeling:
Echt een aanrader..
Prachtig tv-toestel aangekocht voor een heel mooie prijs. Order mooi op de afgesproken tijd thuis geleverd. Goeie service, je kan altijd terecht via de live chat waar je direct geholpen wordt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super klantgericht !.
Na het kopen van Sonos in het btw vrije weekend konden we het set een week later ophalen. Dat was vooraf al meegedeeld, maar in die week heroverwogen wij onze keuze en wilden we een andere duurdere configuratie. Deze kregen we tegen dezelfde btw vrije condities als eerder met een perfecte service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Na het voorleggen van mijn defect op mijn panasonic tv tx-50ds630, hebben ze een nieuwe zelfde type aangeboden, kortom goede service, niets op de communicatie aan te merken. Helaas zit er op het nieuwe toestel ook een vlek, maar ik wil niet weer hetzelfde toestel hebben. Lijkt me een type/ productie fout van deze panasonic's. Toch maar op korte termijn weer eens contact opnemen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
TV OLED C6V - goed geleverd en geinstaleerd.
Op 15-02-2017 het nieuwe TV OLED 55C6V preciest op tijd om 10:15 bij ons goed geleverd. De transporteur en de installateur zijn heeft mijn oude Phillips TV uit de Tv-meubel uit geruimd daarna de Nieuwe TV zorgvuldig uit gepakt en op de Tv-meubel geplaats. Daarna werd de tv zorgvuldig geïnstalleerd en een duidelijke inlichting aan mij gegeven hoe de Apparaat te gebruiken en tv de Zender te zoeken e.v. zo dat ik hoeft niet zelf de gebruik aanwijzing te lezen. De verkoper is zeer handig en zeer goede leermeester voor dit TV. We waren bij Platte-tv-winkel in Breda bezoeken en we krijgen zeer goed inlichting en informatie over TV. Oled en we zijn zeer tevreden. Wat betref de TV Oled 55CV zijn we tot nu toe zeer tevreden, de afstand bediening is gemakkelijk te gebruiken, de bilt kwaliteit is zeer goed, zeer gebruik gemakkelijk, goede vormgeving, goede contrast en supermooie kleur. We zijn ook tevreden met de inruilwaarde van onze oude TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Verbaasd.......
Al een tijdje waren we opzoek naar leuke SONOS aanbiedingen. Steeds kwam plattetv.nl naar voren. Had verwacht een oude loods aan te treffen maar niks was minder waar. Een geweldig mooie showroom en vriendelijk personeel. Fijn dat ze ook op voorraad hebben wat er aangeboden word. Echte aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
De Hr.
Fijne winkel goed en vriedelijk geholpen, had eerst nog even een misverstand maar dat lossen ze snel en binnen een paar uur op de ervaring die ik tod heden heb met platte tv is alleen maar positief
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies bij de aanschaf van OLED.
Dit is zoals online shopping moet gaan! Ik heb goed advies gekregen bij de aanschaf van een OLED tv, we zijn gezamenlijk op een mooie prijs uitgekomen en ook de levering ging vlekkeloos. Ik ben erg tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Een zeer prettige en beleefde medewerker van Platte TV heeft bij ons de aangeschafte Samsung tv keurig aan de muur bevestigd, de nodige aansluitingen verzorgd en tot slot een korte, maar efficiënte instructie gegeven. En dit alles in een uurtje tijd. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen en goed geadviseerd.
Ik ben keurig geholpen en geadviseerd door medewerker. hij legde alles goed uit en had tijd voor al mijn vragen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen en goed geadviseerd.
Ik ben keurig geholpen en geadviseerd door medewerker. hij legde alles goed uit en had tijd voor al mijn vragen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • verzendkosten
  Geschreven op 16-02-2017
Totaalbeoordeling:
zeer nette winkel met bekwaam personeel.
2 winkels van plattetv bezocht (Utrecht & Nijmegen), het viel me op dat de verkopers geen pushers zijn; laten de klant in hun waarde; geven waar nodig de benodigde (objectieve) informatie en de klant kan daardoor een gedegen afweging maken betreffende de eventuele aankoop. Daarnaast kan plattetv de toestellen tegen zeer concurrerende prijzen leveren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
We hadden wat problemen met onze vorige tv van Philips. Platte tv heeft dit geweldig opgelost. Had dit niet beter kunnen wensen. Bedankt mannen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima betrouwbaar en service gericht..
Via de duidelijke site van Platte TV mijn nieuwe Philips TV besteld. Goed advies tijdens de aankoop via de Livechat. Supersnelle correcte levering zoals beloofd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-02-2017
Totaalbeoordeling:
Waardering hulp bij aanschaf platte tv..
Ik kreeg goed advies bij aanschaf platte tv. De tv was op voorraad zodat ik enkele uren later al kon genieten van de tv. Ook was de winkelbediende vriendelijk. Ik kende Fotobouw omdat ik eerder diaprojector had aangeschaft maar dat is wel jaren geleden.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
187
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |