Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 14-02-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Keurige winkel met personeel wat me inhoudelijk veel kon vertellen over de voor en nadelen van diverse merken en types. Niks op aan te merken!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-02-2017
Totaalbeoordeling:
PlatteTV Doetinchem-Philips 55PUS6561.
Ik ben hier vriendelijk en deskundig geholpen, Mooie zaak met veel soorten en merken TV's die opgesteld staan. Een heel klein minpuntje de zaak is een beetje lastig te vinden maar daar wordt aan gewerkt,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
Service met hoofdletters.
Heb hier een nieuwe tv gekocht omdat er ook een fysieke winkel is waar je de verschillende modellen kunt bekijken . Het model dat ik heb gekocht stond op dat moment niet in de winkel maar is speciaal voor mij even aangesloten . op de vragen die ik had kreeg ik een bevredigend antwoord en er word echt tijd voor je genomen . vandaar deze hoge beoordeling
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
samsung50ku6020.
Goede en duidelijke uitleg van technische medewerker gehad. Service netjes,aankoop werd tot in de auto door medewerker gebracht. Vriendelijk en correct te woord gestaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
Geen moeite is teveel!.
Vanwege foute info van een fabrikant had ik een verkeerd produkt besteld. Daardoor pasten er onderdelen niet op het apparaat waarvoor het bedoeld was. Ik heb er zelf totaal geen verstand van. plattetv heeft met eindeloos geduld, meedenken en doorvragen het lek boven water gekregen en direct een vervangend produkt geregeld voor dezelfde prijs. Fijn dat persoonlijke aandacht en contact in deze tijd nog mogelijk zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
SUHD tv.
Prima winkel met ruime keus en vriendelijke en deskundige uitleg. Een kop koffie was lekker geweest maar dat is dan ook het enige puntje :).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super. Ouderwets goede hulp en uitleg.
Via duidelijke webshop mijn eerste aankoop gedaan. Bestelproces en informatie over levering verloopt heel vlot. Een paar dagen na ontvangst naar de winkel gegaan omdat ik gelijk een ophangsysteem voor mijn TV wilde bekijken. Goed advies gehad en kon het meteen meenemen. En ik kreeg er nog heldere uitleg over Sonos mogelijkheden bij.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
X2o.
Via de website had ik een homecinema set gevonden, waar ik nog een aantal vragen over had. De medewerker heeft mij via de telefoon uitstekend geholpen en heeft ook de bestelling via de telefoon opgenomen en uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
D. van Hagen.
Na via de site een tv te hebben besteld die op de site als voorraad stond, bleekt die niet op voorraad te zijn. Als compensatie omdat ik de dag erna een tv moest hebben heb ik een ander model gekregen. Deze is netje bezorgd echter was het beeldschem beschadigd. Er zat een deukje in het beeld. De doos was netjes ingepakt dus dit was in de fabriek gebeurt. Na een melding te hebben gedaan hierover kreeg ik de week erna, ik kan alleen in de weekenden thuis zijn, een nieuwe tv. Toen de chauffeur weg was en ik de tv uitpakte was ook deze beschadigd. Nu een paar krassen op het scherm. Weer was de doos nieuw dus weer vanuit de fabriek. Ik heb nu de 3e tv ontvangen, helaas moest ik de andere 2 terug geven, en deze is wel onbeschadigd. Ook heb ik Sony gemailt met de vraag of dat altijd bij hn gaat dat er tv's met beschadigingen worden opgestuurd, maar volgens hun was het niet zo belangrijk en zou het wel goed komen. Al met al is de service van Platte TV wel in orde. Netjes alles opgelost en altijd vriendelijk gebleven. ook de chauffeurs waren netjes en vriendelijk. Dan vind ik dat de service van Sony nog wel wat beter kan. Ik zou als groot bedrijf het niet goed vinden dat een klant 3 tv's moet ontvangen voor hij een goede heeft.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe tv.
Ik.vindt het een goede en mooie winkel vriendelijk en hulpzamen wiknelmedewerkers en giede service nette en makkelijke internetsite
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
LG OLED .
In (bijna) een zin ... Goed geholpen (juist via de chat) waardoor productkeuze snel en degelijk bepaald kon worden. Super regeling mogelijk met levering en als laatste woord ... Ik (en mijn vrouw) zouden hier zo weer bestellen zonder twijfel!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel en personeel.
Nadat de Mediamarkt in Apeldoorn een redelijke dure Sony TV blijkbaar niet wou verkopen (er stond nl een prijs op de doos die blijkbaar van een actie was die net 1 week was afgelopen). Deze werd in mijn ooghoeken ook direct verwijdert toen ik erover begon en de TV op dat moment voor €300 meer kon kopen. Dus op zondag naar Platte TV Arnhem (Maik) en werden daar heel fijn en met veel geduld geholpen. Voor een gelijkwaardige prijs een betere versie van XD85 serie gekocht. Top !! En aflevering was helemaal goed! Geen Mediamarkt meer voor mij !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Perfect geholpen bij mij zoektocht naar een nieuwe tv, uiteindelijk zeer blij dat ik gekozen heb voor een keuze die PlatteTV mij aanraadde.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
G.damen.
Goede service en vriendelijk personeel.en mooie winkel met gezellig uiterlijk evenals goede prijzen .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Sony KD-55XD8599 filiaal Utrecht.
Zeer mooie showroom met veel opstellingen, gesorteerd op merk. Erg deskundig geholpen , en na alle informatie te hebben verkregen een mooie aanbieding gekregen. Ik ben zeer tevreden over de service en beleefdheid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
veldhoen.
Ontzettend goeie service via de online chat. Uitstekende deal gesloten via deze chat. Super snelle levering, alles volgens afspraak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top.
Nette zaak met veel keus en deskundig advies, snelle service en mijn tv werd naar de auto gedragen, een dikke pluim
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen door vakkundige jongeman.
Kwam in de winkel in Doetinchem omdat ik had gelezen dat er een fijne woonkamer sfeer is. Werd echt verbazingwekkend geholpen door Verkoper B. De verkoper was totaal niet pushend op verkoop. Mede hierdoor en door het advies zijn we overgegaan tot kopen. Er werd zelfs mee gelopen naar de auto, wat een service) Bedankt verkoper B!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen en super advies!.
Ik ben heel goed geholpen, aardige jongen! Heel goed geadviseerd. Duidelijke uitleg over de smart tv. De tv heeft een prachtig beeld en heel mooi geluid. De afmeting die werd geadviseerd is komt heel goed uit in mijn woonkamer. Ik ben heel blij met mijn LG. Bedankt voor de goede service. Ik kom zeker terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Bezoek PlatteTV als je een nieuwe TV zoekt.
PlatteTV is een echte platte TV speciaal zaak. De medewerker die ons geholpen heeft is deskundig en klantvriendelijk. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. De TV's worden daar prachtig gepresenteerd.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
188
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |