Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede winkel.
Vriendelijk personeel. WIllen je graag aan een goede TV helpen die bij heb past. Ze zorgen ervoor dat je met een glimlach weer weggaat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden klant.
Ik had een bestelling gedaan bij een ander filiaal te Arnhem waar ik niet zo goed geholpen ben zoals in Breda! Top mensen hebben mij naar zeer tevredenheid goed geholpen en heb nog een betere TV gekregen voor hetzelfde geld wat ik bij het andere filiaal zou krijgen, maar pas 2 weken later.. Breda stond de volgende dag volgens tijdstip perfect optijd voor de deur,de aardige monteur deed precies zijn werk top mensen meer kan ik niet zeggen, als je een bestelling doet ga naar Breda!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige prijs en service.
Zeer mooie Tv's, audio apparatuur en barbecues. Geweldige service en mooie winkel. Ik kom hier zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Plattetv.nl meer plussen dan minnen.
Bij een informatief bezoek aan de winkel in Nijmegen wist de verkoper mij te overtuigen door vakkennis en niet op de laatste plaats een offer that I couldn't refuse. Wat mij helemaal verraste is dat de aanbieding een week geldig was. Uit ervaring weet ik dat het vaak zo is dat een aanbod dan alleen op dat moment geldig is en je direct moet beslissen. Een kleine week later uiteindelijk besloten om na nog meer informatie van de verkoper en eigen research het toestel te kopen. Maar het was niet allemaal halleluja hoor, en ook hier wil ik de lezer deelgenoot van maken. De aangeboden korting was zondermeer een geweldige aanbieding, echt nergens anders, fysieke winkels of web-shops konden dit evenaren. Enigszins teleurstellend was toch dat het toestel in een tijdsbestek van een week bruto ook gedaald was en mijn netto korting dus feitelijk minder was geworden. Hier was helaas geen tegemoetkoming in. Ten tweede had men wat duidelijker moeten zijn over de levertijd, de voorstelling van zaken was dat het toestel binnen enkele dagen geleverd zou worden maar dit duurde uiteindelijk een hele week. Op zich geen probleem mits dit duidelijker zou zijn gecommuniceerd. De klantenservice: In de winkel zelf gaat men het gesprek, ook als je met je grieven komt ook gewoon aan op een zeer correcte wijze. Niet dat je na aankoop niet meer serieus genomen word. Last but not least De chat-service, snel en goed tot zeer goed. Behulpzaam en ook deze medewerkers denken met je mee en zoeken naar oplossingen en antwoorden. Ook hier weer nemen ze de tijd voor de cliënt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
3 x is scheepsrecht?.
Tijdens de aflevering van het scherm ging er wel wat mis.Bijv verkeerde beugel meegegeven en scheef opgehangen.Alles is "rechtgezet" Dus toch heel tevreden maar ik kan helaas geen 10 geven.Aanbevelen wel hetgeen in een aankoop van een schermresulteerde.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goede offerte op maat.
Door een deal aan te vragen heb ik een mooie prijs gekregen. Dit proces ging per email en was heel snel. Het was een tien geweest als ik niet nog tot twee maal toe de vraag had gekregen om extra producten af te nemen. Dit was echt 1 keer teveel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf Panasonic 4k TV.
Top behandeling ondergaan. Makkelijke en snelle levering en geweldig opgeloste cashback actie. Initiatief vanuit Plattetv.nl was perfect. En...hele fijne televisie aangeschaft :-).
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-02-2017
Totaalbeoordeling:
Superservice van PlatteTV.nl.
Zeer vriendelijke medewerkers, uiterst flexibele houding ten aanzien van last minute-wijzigingen en een absoluut tolerant retourbeleid! Top !!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-02-2017
Totaalbeoordeling:
Supersnelle levering..
Donderdagochtend TV besteld vrijdagmiddag binnen met PostNL,supersnel kan niet anders zeggen,ook nog telefonisch kontakt gehad met Plattetv.nl en netjes te woord gestaan,helemaal top ga zo door,oja en jullie waren ook nog eens de gedkoopste met de tv van mijn keuze.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-02-2017
Totaalbeoordeling:
top geregeld !!.
Na onze ervaring met de mediamarkt (waardeloze zaak en bezorgdienst) is het een verademing hoe je bij platte tv wordt geholpen. De tv die wij wilde hebben was op het moment niet op voorraad in Nijmegen maar de verkoper nam gelijk de moeite om te regelen dat wij hem zelf in het magazijn konden ophalen. Top geregeld en top service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-02-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf van de Philips Oled tv.
IK ben daar super geholpen door Jimmy maar ook door de andere medewerkers, daar wij echte ambilight liefhebbers zijn kwamen wij in Breda in de winkel en zijn daar naar alle tevredenheid geholpen. Goede service en zeker een aanrader om daar je televisie te gaan kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-02-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service Team!.
Super goed geholpen bij mijn aankoop van meerder tv's en speakers e.d. Alle medewerkers, bleven allemaal even behulpzaam, hoe vaak ik ook van order wijzigde. Absolute aanrader en een schoolvoorbeeld van hoe een webshop service zou moeten verlenen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke aanbieding via de chat.
Via de Tweakers pricewatch kwam de tv die wij wilde al als goedkoopste uit de bus bij plattetv.nl Op de website stond ook nog de actie dat je kon vragen naar je 'persoonlijke einde jaars deal'. Een beetje sceptisch via de chat gevraagd of ze een mooie prijs voor mij konden maken. Dat was geen probleem. De tv dus nog goedkoper maar ik moest wel direct afrekenen met een betaalverzoek via ideal via de chat. Omdat ik mijn twijfels had bij de betrouwbaarheid van deze methode wilde ik eerst de factuur in mijn mailbox hebben. Dit was ook geen probleem. Bedrag direct betaald en twee dagen later werd de tv bezorgd. Dank voor de lage prijs en goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2017
Totaalbeoordeling:
Super!.
De technische bespreking over verschillende toestellen gaven de doorslag voor het aankopen van een toestel. Ook de levering verliep perfect! Een tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Een pluim voor de klantenservice..
De (web-)shop heeft goede concurrerende prijzen, of is zelfs de goedkoopste. Helaas waren er bij de fabrikant leveringsproblemen met de door mij bestelde tv. Daarover werd ik gelijk geïnformeerd en gevraagd of dit een probleem zou zijn voor mij. Aanvankelijk geen probleem, maar omdat het probleem bleef duren, is mij tenslotte een nette aanbieding gedaan. (Dat de pakketdienst het vervolgens nodig acht de levering van m'n bestelling over meerdere dagen uit te smeren, kan ik plattetv niet aanrekenen. ;-)) Een pluim voor de klantenservice in hun contact, correctheid en snelheid van reageren, daar kan menig andere winkel nog een hoop van leren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en snelle levering.
Ik had voor mezelf uitgezocht welke TV voor onze situatie het beste was voor het inbouwen in een meubel met TV-lift. Op advies van PlatteTV ben ik toch nog op een beter type van Sony uitgekomen. Ik ben super tevreden met het resultaat, alleen zou ik voortaan de combinatie met een Bose soundbar sterk aanbevelen omdat het standaard geluid uit een platte TV niet geweldig is.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
geen 9 tot 5 mentaliteit..
De winkel in Utrecht bezocht. Dat gaf al reden tot tevredenheid. Een avond later via chat de bestelling en de uitleg geregeld. We gingen over sluitingstijd heen vanwege de drukte. Tot aan het einde toe, voortreffelijk geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijk en begripvol..
Ik ken PlatteTV.nl van de website, vond mijn bezoek aan de winkel in Nijmegen nodig om twee modellen te kunnen vergelijken. Bovendien is het een mooie overzichtelijke winkel met mooi assortiment en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Had reeds een model voor ogen, kon deze helaaas niet bekijken, was net verkocht. Verkoper heeft mij geadviseerd en ook andere merken voorgesteld, was kundig. Ook al is een voorkeur persoonlijk, verkoper heeft mij nooit iets anders willen opdringen. Voelde mij begrepen en ook zijn advies mbt garantie en accesoires was erg helder. Ben prima geholpen door Lorenzo Willemsen en uitermate tevereden met mijn Panasonicdxw784. In winkel middels pin betaald en reeds binnen twee uren bevestiging van verzenden, levering volgende dag. Chapeau!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Platetv.nl.
Snel en goed geregeld. Alleen jammer dat ik mijn track en trace code nergens kon vinden...... verder geen problemen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-02-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Op de site kreeg ik meteen de optie om vragen te stellen over het product dat ik wilde aanschaffen (speakers van Sonos). Door de chathulp heel snel en professioneel geholpen. Uiteindelijk met een goede deal, goed advies én betalingsgemak een Play 5 gekocht die ook nog eens de volgende dag bezorgd werd. Perfecte service.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
189
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |